نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

  1. #1

    باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    دوستان سلام
    میخوام برنامه ، فایل اکسل رو با هرنوع فرمت که باشد باز کند. در تعریف مسیر فایل فرمت رو هم تعریف میکنیم اما از یک نوع می باشد چطور میتوان هر دو نوع را اعمال کرد ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    T
    پست
    67

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    دوست عزیز سلام:
    فرمت اول توی try بزار فرمت دوم هم توی catch اون وقت اگه اولی نشد دومی میشه.

  3. #3

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    نقل قول نوشته شده توسط saeidi.yusuf مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام:
    فرمت اول توی try بزار فرمت دوم هم توی catch اون وقت اگه اولی نشد دومی میشه.
    دوست خوبم با تشکر
    1-آیا این شیوه اصولیه ؟
    2- اگه تعداد فرمتها بیشتر باشه حالا هر فایل دیگه ای این شیوه جواب میده ؟
    3-ایا بعد از اجرا در قمست cache و باز کردن فایل میتوان به اول خط ادامه برنامه که در قسمت try قرار دارد برگشت؟

  4. #4

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    دوستان عزیز
    کسی میتونه راهنماییم کنه ؟

  5. #5

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز
    کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
    Process.Start(fileName) در صورتی که بتونی فایل رو تو ویندوز باز کنی، برات فایل رو باز میکنه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    شما برای این کار باید connectionstring تون رو عوض کنید
    فکر کنم کد زیر مشکلتون رو با هر 2 نوع فرمت 2003 و 2007 حل کنه

    private void LoadFile(DataGridView dg, string filename, string ssheet)
    {
    string cs = "";
    if (System.IO.Path.GetExtension(filename) == ".xlsx")
    {
    cs = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + filename+ ";Extended Properties='Excel 12.0;'";
    }
    else
    {
    cs = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + filename + ";Extended Properties='Excel 8.0;'";
    }
    try
    {
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection(cs);
    if (!System.IO.File.Exists(filename))
    {
    MessageBox.Show("Not Found!");
    }
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter("Select * From [" + ssheet + "$]", cs);
    DataSet ds = new DataSet();
    adapter.Fill(ds);
    dg.DataSource = ds.Tables[0];
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: باز کردن فایل اکسل با فرمت xls. و xlsx.

    شرمنده ميشه اينو بصورت يك فايل بزاريد و ايا ميشه بعد از باز كردن اطلاعات داخل يك كريد نشون بديم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •