نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جند سوال در مورد معتبر سازی و فیل.تر داده ها و جلوگیری از sql injection

  1. #1

    Question جند سوال در مورد معتبر سازی و فیل.تر داده ها و جلوگیری از sql injection

    با سلام

    در مورد معتبر سازی داده های php ، و جلوگیری از sql injection و ... ، چند سوال دارم که ممنون میشم جواب داده بشه .

    خیلی سرچ کردم و در این باره بحث های زیادی خوندم . حالا می خوام ببینم عملیات زیر کافیست یا خیر ؟
    1- اول از همه اینکه آیا داده هایی که با md5 یا sha1 کد می کنیم ، نیازی هست قبل از کد کردن ، اعتبار سنجی شوند ؟ یا خیر ؟
    2- برای امنیت داده های عددی ، استفاده از تابع int کافیست ؟ مثال : $a=(int)($_POST['adad'])
    3- بهتر است از int استفاده کنیم یا از intval؟
    برای معتبر سازی کلی داده ها ، از تابع زیر استفاده می کنم . آیا کفایت می کند ؟ یا کمکی می تونید در جهت بهبود و کامل تر شدن این تابع کنید ؟

    function sec( $value )
    {
    $magic_quotes_active = get_magic_quotes_gpc();
    $new_enough_php = function_exists("mysql_real_escape_string"); // i.e. PHP >= v4.3.0
    if ($new_enough_php)
    { // PHP v4.3.0 or higher
    // undo any magic quote effects so mysql_real_escape_string can do the work
    if ($magic_quotes_active)
    {
    $value = stripslashes($value);
    }
    $value = mysql_real_escape_string($value);
    } else
    { // before PHP v4.3.0
    // if magic quotes aren't already on then add slashes manually
    if (!$magic_quotes_active)
    {
    $value = addslashes($value);
    }
    // if magic quotes are active, then the slashes already exist
    }

    $value = htmlentities($value ,ENT_QUOTES,'UTF-8');

    return $value ;
    }


    4. و اما یک مشگل هم دارم . زمانی که بوسیله تابع فوق ، محتوای یک textarea که کاربر وارد کرده و با دکمه اینتر در بین داده ورودی ، به خط های بعدی رفته ، می گیرم ، به جای خط بعد در داده ورودی ، \r\n ذخیره می شود و باز هنگام نمایش اطلاعات از دیتابیس و فیلتر اطلاعات به وسیله تابع فوق ، این مشکل باقیست .

    5. و سوال آخر اینکه برای امنیت و سرعت بیشتر ، استفاده از موارد فوق بهتر است و یا استفاده از توابع filter_var و اینکه آیا توابع filter_var برای جلوگیری از حملات sql injection , xss , … کفایت می کند ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!
    سن
    92
    پست
    354

    نقل قول: جند سوال در مورد معتبر سازی و فیل.تر داده ها و جلوگیری از sql injection

    بهتر هست در مورد preg_match و كنترل داده هاي ورودي و عبارات منظم تحقيق كن!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •