نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لطفا راهنمائی کنید علت این خطا چیه؟

  1. #1

    لطفا راهنمائی کنید علت این خطا چیه؟

    امروز کلی تو اینترنت چرخیدم ولی جوابی نگرفتم خواهش می کنم بدادم برسید:گریه:
    من تو سایتم از کامپوننت devexpress استفاده کردم همه dll های مورد نیازم در شاخه bin ریختم ولی نمی دونم چرا وقتی در هاست آپلود میشه ای پیغام میده

    Could not load file or assembly 'DevExpress.Data.v10.1' or one of its
    dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may
    have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the
    correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لطفا راهنمائی کنید علت این خطا چیه؟

    شما از کامپوننت ک ر ک شده استفاده کردی که dll کرک شده با dll اصلی برنامه نمیخونه . اون رو از داخل سیستم خودت پیدا کن و توی پوشه bin کپی کن راه میافته

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: لطفا راهنمائی کنید علت این خطا چیه؟

    اصلا ربطي به کرک بودن نداره ..
    براي رفع مشکلت بايد بري روي refrenceهاي داخل برنامه و properties رو انتخاب کن و گزينه copy local رو true کن اينطوري هنگام publish يه نسخه از dll مربوطه همراه با برنامه ات فرستاده مي شه...



    در اينصورت مشکل زير حل ميشه ...!


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •