نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از LinkLable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mas'oud
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    استفاده از LinkLable

    سلام
    من روی فرمم یک LinkLable ساختم که حاوی یک آدرس ایمیله
    حالا چجوری اونو تنظیم کنم که با کلیک کردن آماده ارسال ایمیل به اون آدرس بشه؟
    و اینکه اگه آدرس سایت باشه چجوری با کلیک کردن به اون سایت وارد بشه؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از LinkLable

    سلام، اینارو امتحان کن:




    Process.Start("mailto:YourEmail@Email.com");

    Process.Start("http://www.google.com/");


    کلاس Process در System.Diagnostics هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mas'oud
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    نقل قول: استفاده از LinkLable

    سلام دوست عزیز خیلی از پاسخت ممنون ولی این ارور رو میده برای ایمیل (هنگام اجرا وقتی روش کلیک میکنم)

    No application is associated with the specified file for this operation

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: استفاده از LinkLable

    سلام شما روی سیستمتون outlock نصب نیست
    برای همین این خطا رو میده

  5. #5

    نقل قول: استفاده از LinkLable

    دستور فرستادن ایمیل مثل باز کردن صفحه وبسایت از برنامه دیفالت که در سیستم عامل شما برای ایندو کار تعریف شده استفاده میکنه. (برید ببینید: در win7 استارت منو رو باز کنید و Default Programs رو بزنید، مال Win XP فک کنم تو Add/Remove Programs بود)
    میتونید اگر اروری که نوشتیدو داد از کاربر بخواید بره برنامه ایمیلشو ست کنه یا فرم ارسال نظرات سایتتونو بجاش باز کنید یا با استفاده از این برنامه سورس باز خودتون پیغامشو بفرستن (یه فرم فید بک کوچیک؟) یا دنبال Outlook Express بگردینو رانش کنید...

    نقل قول نوشته شده توسط mas'oud مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز خیلی از پاسخت ممنون ولی این ارور رو میده برای ایمیل (هنگام اجرا وقتی روش کلیک میکنم)

    No application is associated with the specified file for this operation

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •