نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغم خطای error '80070070' چیست ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415

    پیغم خطای error '80070070' چیست ؟

    من یک فرم دارد که این فرم حاوی یک فیلد از نوع فایل است
    زمانی که من این فیلد را پر می کنم این پیغام نمایش داده میشود :

    error '80070070'
    /formaddsave.asp, line 161

    کسی میدونه این پیغام خطا چیست ؟

    این را هم بگم که این فرم روی کامپیوتر خودم درست کار می کند ولی روی host مشکل دارد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    خط 161 برنامت چیه؟
    اگه میل ATTACH میکنی یا فایل SAVE میکنی :
    Error 80070070: There is not enough space on the disk.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    نکته جالب همین است که من حدود 40GB فضا روی کامپیترم دارم و با این حال با این مشکل مواجه شدم
    یه راه حل یکی بهم گفته که disk quota را برای کاربر IUSER زیاد کنم ولی نمی دونم چطوری میشه این کار را کرد کسی می دونه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    خط 161 برنامت چیه؟
    برای disk quota هاردت باید ntfs باشه .
    رو فولدر right click کن برو تو properties -> disk quota

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    خط 161 اینه


    Set PicName = objFSO.CreateTextFile(filePath & filename)


    رفتم این قسمت حالا چطوری باید برای کاربر IUSER افزایش حجم بدم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    quota Entries -> quota -> new quota entry ->advanced -> find now -> "select your user"-> ok

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 16:00 عصر
  2. HTTP Error 500 Internal server error
    نوشته شده توسط bkhayatian در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 16:27 عصر
  3. Syntax error in FROM clause error '80040e14'
    نوشته شده توسط zizi_zizi69 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 17:28 عصر
  4. SUS Sync error, Error 0x8007000D: The data is invalid
    نوشته شده توسط Lus در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 16:02 عصر
  5. "Error 1609. An error occurred while appliying security
    نوشته شده توسط سمیه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •