نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

  1. #1

    Question ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    سلام
    چطور میشه آرایه ای رو در یک فیلد از جدول ذخیره کرد؟

    $query="INSERT INTO $tablename fildname VALUES ($arrayname )";

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    میتونی با تابع
    $serialized = serialize($array);

    آرایه را به رشته تبدیل کنید و در دیتابیس ذخیره کنید
    وبا تابع
    $array = unserialize($serialized);

    رشته را به آرایه تبدیل کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    با تابع implode میشه

  4. #4

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    از JSON هم میتونید استفاده کنید. اطلاعات رو به فرمت JSON تبدیل کنید و ذخیره کنید.

  5. #5

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط امیـرحسین مشاهده تاپیک
    از JSON هم میتونید استفاده کنید. اطلاعات رو به فرمت JSON تبدیل کنید و ذخیره کنید.
    ممنون دوستان serialize خوب بود.
    JSON به چه صورته؟

  6. #6

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول


    <?php
    $array=array('name'=>'mohammad','age'=>25);
    $json=json_encode($array);
    echo $json."<hr>";

    echo "<pre>";
    print_r(json_decode($json,true));
    echo "</pre>";
    ?>



  7. #7

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    حسن JSON اینه اگر نیاز داشته باشیم اطلاعات رو به زبونی غیر از PHP منتقل کنیم (مثلا جاوااسکریپت) احتیاج به کاری نداریم.

  8. #8

    نقل قول: ذخیره یک آرایه در یک فیلد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط fatahyegane مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور میشه آرایه ای رو در یک فیلد از جدول ذخیره کرد؟

    $query="INSERT INTO $tablename fildname VALUES ($arrayname )";


    سلام.

    این ایده (نگهداری چند value در یک فیلد) ایده خوبی نیست و با 1NF در تضاده.
    به اعتقاد من مجددا در طراحی بانک تجدید نظر کنید.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •