نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

  1. #1

    نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    می خواستم بدونم چطور می شه همه درایو های هارد دیسک رو به همراه سریال نامبرشون لیست کنم ؟
    آیا باید از کامپوننت خاصی استفاده کرد یا توی دات نت فریم وورک هست .

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    سلام
    با wmi می تونید به تمام اطلاعات سخت افزار دسترسی پیدا کنید

    using System;
    using System.Management;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WMISample
    {
    public class MyWMIQuery
    {
    public static void Main()
    {
    try
    {
    ManagementObjectSearcher searcher =
    new ManagementObjectSearcher("root\\CIMV2",
    "SELECT * FROM Win32_DiskDrive");

    foreach (ManagementObject queryObj in searcher.Get())
    {
    Console.WriteLine("-----------------------------------");
    Console.WriteLine("Win32_DiskDrive instance");
    Console.WriteLine("-----------------------------------");
    Console.WriteLine("SerialNumber: {0}", queryObj["SerialNumber"]);
    }
    }
    catch (ManagementException e)
    {
    MessageBox.Show("An error occurred while querying for WMI data: " + e.Message);
    }
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    سلام
    با wmi می تونید به تمام اطلاعات سخت افزار دسترسی پیدا کنید

    using System;
    using System.Management;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WMISample
    {
    public class MyWMIQuery
    {
    public static void Main()
    {
    try
    {
    ManagementObjectSearcher searcher =
    new ManagementObjectSearcher("root\\CIMV2",
    "SELECT * FROM Win32_DiskDrive");

    foreach (ManagementObject queryObj in searcher.Get())
    {
    Console.WriteLine("-----------------------------------");
    Console.WriteLine("Win32_DiskDrive instance");
    Console.WriteLine("-----------------------------------");
    Console.WriteLine("SerialNumber: {0}", queryObj["SerialNumber"]);
    }
    }
    catch (ManagementException e)
    {
    MessageBox.Show("An error occurred while querying for WMI data: " + e.Message);
    }
    }
    }
    }
    این مثال ارور می ده :
    Error 1 The type or namespace name 'ManagementObjectSearcher' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

    ایا باید رفرنس خاصی رو اد کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    سلام
    من از این کد استفاده می کنم

    System.Management.ManagementClass physicalMedia = new System.Management.ManagementClass("Win32_PhysicalM edia");
    foreach (System.Management.ManagementObject physicalMedium in physicalMedia.GetInstances())
    {
    TxtLockCode.Text = Convert.ToString(physicalMedium["SerialNumber"]);
    }

    حلقه foreach باعث می شود تک تک سریال دستگاههای موجود استخراج شود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    باید از رفرنس ها managment رو اضافه کنی

  6. #6

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط ahrimaneahurai مشاهده تاپیک
    باید از رفرنس ها managment رو اضافه کنی
    اینم جواب نداد

  7. #7

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط MBM-MBM مشاهده تاپیک
    سلام
    من از این کد استفاده می کنم

    System.Management.ManagementClass physicalMedia = new System.Management.ManagementClass("Win32_PhysicalM edia");
    foreach (System.Management.ManagementObject physicalMedium in physicalMedia.GetInstances())
    {
    TxtLockCode.Text = Convert.ToString(physicalMedium["SerialNumber"]);
    }

    حلقه foreach باعث می شود تک تک سریال دستگاههای موجود استخراج شود


    فایلو گذاشتم
    خطا هاشو ببینید .
    بازم همینه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    شرمند یادم رفت بگم
    در refrence ها هم باید system.managment رو اضافه کنی

  9. #9

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط MBM-MBM مشاهده تاپیک
    شرمند یادم رفت بگم
    در refrence ها هم باید system.managment رو اضافه کنی
    ای ول کارکرد

    حالا یه چیز دیگه
    خروجی ن اینه که توی تکست باکس گرفتم :

    2020202020202020202020205236485938454837 *** 2GEYREZ5 *** *** *** ***

    که به ازای هر درایو (یا حلقه فور ایچ) *** گذاشتم تا جدا بشه

    چرا اینجوری داد ؟
    اگه بخوام ببینم سریال نامبر درایو دی من چنده چکار باید بکنم ؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    نقل قول نوشته شده توسط quantomquery مشاهده تاپیک
    ای ول کارکرد

    حالا یه چیز دیگه
    خروجی ن اینه که توی تکست باکس گرفتم :

    2020202020202020202020205236485938454837 *** 2GEYREZ5 *** *** *** ***

    که به ازای هر درایو (یا حلقه فور ایچ) *** گذاشتم تا جدا بشه

    چرا اینجوری داد ؟
    اگه بخوام ببینم سریال نامبر درایو دی من چنده چکار باید بکنم ؟

    خواهش میکنم
    مهمه
    کسی نیست که مرا یاری کند ؟

  11. #11

    نقل قول: نحوه شناسایی درایو و شماره سریال یک درایو

    یعنی هیچ راهی نداره من دقیقا بدونم سریال نامبر درایو دی من چنده ؟

    نبود کسی ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •