نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Samsam2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    238

    ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    با سلام
    دوستان من تازه با php آشنا شدم (البته قبلا با ++c و دات نت کار کردم)
    میخواستم از تون را جع به دو صفحه html (که با php کار می کند)که در یکی برای ورود اطلاعات و در دیگری نمایش هست کمک بگیرم.
    ما در صفحه اول چند فیلد متنی داریم با یه دکمه چاپ حالا اطلاعات رو که وارد کردیم می خواهیم زمانی که بر روی دکمه چاپ کلیک می کنیم اطلاعات وارد شده در صفحه اول؛ در صفحه دوم نمایش داده فقط باید اطلاعات درون جدول باشند .
    ممنون میشم اگر کمکم کنید اجرتون با آقا امام حسین(ع)

  2. #2

    نقل قول: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    index.html

    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>Untitled</title>
    </head>
    <body>
    <form method="post" action="chap.php">
    name:<input type="text" name="user"><br>
    description <textarea name="des" rows="5" cols="20"></textarea><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Chap">
    </form>
    </body>
    </html>


    chap.php

    <?php
    if(isset($_POST['submit'])){
    $name=$_POST['user'];
    $description=$_POST['des'];
    echo <<<EOD
    <table border='1' width='400' align='center'>
    <tr><Th>name</th><th>Des</th></tr>
    <tr><Td>$name</td><td>$description</td></tr>
    </table>
    EOD;

    }
    ?>

  3. #3

    نقل قول: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    من هم در حال یادگیری php هستم
    اتفاقا جناب SAMAN_PHP هم یک تاپیک زده بود که فیلم های آموزشی جالبی در مورد php داشت میتونید آموزش تصویری مربوطه رو از این تاپیک دانلود کنید عنوانش آشنايي با Web Form هست بخش دوم رو دانلود کنید https://barnamenevis.org/showthread.p...8%B1%DB%8C-php
    این هم لینک مستقیمش http://yourl.ir/04IntroductiontoWebForms2
    خوش باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Samsam2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    238

    نقل قول: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    دوست من جناب funpatogh لطف کردید پاسخ دادید
    میشه در مورد کدهایی که گذاشتید یکم برام توضیح بدید .
    مثلا چرا وقتی من کدها رو توی phpDesigner کپی میکنم قسمت html رو درست نشون میده اما php کار نمیکنه ؟
    یا وقتی شما یک شی دکمه ساختید از کجا متوجه میشید که فشرده شده (منظورم event اش کجاست ! من تا بحال بدون event کار نکردم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    در php
    کدها بین دو تگ

    <?php


    ?>
    قرار میگیرند
    در کدی هم که دوستمون گذاشتند اطلاعاتی از صفحه html به php ارسال میشه
    پس باید ابتدا صفحه html را اجرا کنید


    در php چیزی به نام event نیست. نیازم نداره
    بهتره از کتاب خیلی ساده در مورد php شروع کنید
    چون باید با قواعد ساده php آشنا باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: ایجاد دو صفحه ورود و نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Samsam2010 مشاهده تاپیک
    دوست من جناب funpatogh لطف کردید پاسخ دادید
    میشه در مورد کدهایی که گذاشتید یکم برام توضیح بدید .
    مثلا چرا وقتی من کدها رو توی phpDesigner کپی میکنم قسمت html رو درست نشون میده اما php کار نمیکنه ؟
    یا وقتی شما یک شی دکمه ساختید از کجا متوجه میشید که فشرده شده (منظورم event اش کجاست ! من تا بحال بدون event کار نکردم)
    با سلام
    دوست عزیز منم پیشنهاد میکنم ابتدا کتاب PHP 5 انتشارات ناقوس دوجلدی رو مطالعه کنید .
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •