نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

  1. #1

    سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    سلام من یه برنامه خیلی کوچک نوشتم که تو لوکال هاست بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی وقتی رو هاست آپلود می کنم error میده .


    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/songsta3/public_html/site/admin/login.php:2) in /home/songsta3/public_html/site/admin/login.php on line 3

    یعنی مشکل از تابع session که نوشتم ؟

    در ضمن رو هاست گیگفا هم آپلود کردم ولی اونجا هیچ eror نداد و انگار اصلا برنامه اجرا نمیشه. یه چیز دیگه اینکه این برنامه فقط یوزر پسورد رو چک می کنه اگه درست بود سشن رو می سازه و وارد صفحه Index.php میشه .
    چهار تا فایل php داره به نام های login.php ، logout , lindex.php , config.php
    که داخل پوشه admin هستن .
    login.php هم یوزر پسورد رو می گیره .و هیچ دیتا بیسی هم توش استفاده نشده .
    http://songstar.gigfa.com/admin/ این هم url از سایت گیگفا

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    این هم برنامه ای که نوشتم

    در قسمت config.php

    <?php
    session_start();

    ?>
    در قسمت index.php

                           <?php
    session_start();
    if ($_SESSION['username'] != 'vahidstar')
    HEADER('LOCATION: login.php');
    elseif(isset($_SESSION['username']))

    echo "خوش آمدید مدیر گرامی : ".$_SESSION['username'];





    ?>



    <html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <style type="text/css">
    <!--
    @import url("../css/allcss.css");
    body {
    background-color: #333333;
    }
    a:link {
    color: #66FF00;
    }
    a:visited {
    color: #990000;
    }
    -->
    </style>

    <p class="header">&nbsp;</p>
    >
    <p align="center"><br>
    <a href="logout.php">Exit Area Manager</a></p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p class="footer">&nbsp;</p>
    </html
    در قسمت login.php

     <?php
    include_once("config.php");


    if(isset($_POST['username']) && isset($_POST['password']))
    if($_POST['username'] == 'vahidstar' && $_POST['password'] == '137129')
    {
    $_SESSION['username'] = 'vahidstar';
    HEADER('LOCATION: index.php');
    }
    else
    echo 'نام کاربری یا رمز عبور شما اشتباه است';
    ?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <style type="text/css">
    <!--
    @import url("../css/allcss.css");
    body,td,th {
    color: #FFFFFF;
    }
    body {
    background-color: #333333;
    }
    -->
    </style>
    </head>





    <body>
    <p class="header">&nbsp;</p>

    <form action="" method=post>
    <div align="center">
    <p>نام کاربری</p>
    <p>
    <input name=username value="" size="20">
    <br>
    </p>
    <p>رمز عبور</p>
    <p>
    <input name=password value="" size="20" type="password">
    <br>
    <input type="submit" name=submit value="ورود">
    </from>
    </p>
    </div>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p class="footer">&nbsp;</p>
    </body>
    </html>

    در قسمت logout.php



     <?php
    include_once("config.php");
    session_destroy();
    HEADER('LOCATION: index.php');
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    <?php
    ob_start();
    session_start();
    ob_flush();
    ?>

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    خوب یه توضیح هم به ما بده تا بدونم باید چه کار کنم . اگه میشه دلیل اون error رو هم بگید

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    سلام
    احتمالا دلیل اینکه شما در لوکال جواب مبگیرید ولی در هاستینگ خطا میدهد این است که متغیر session.auto_start در فایل php.ini شما در لوکال ست شده اما در هاستینگ ست نشده است.
      session.auto_start = 1

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    با سلام
    ابتدا جستجو کنید به نتیجه میرسید من در مورد این موضوع یک مقاله کامل در همین سایت دادم .(البته خیلی وقت پیش)
    میتونید بگردید

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    عزیزم چی باید search کنم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    فایلهای php را با ویرایشگر های معتبر ویرایش کنید.احتمالا تگ های ناخوانایی در اول صفحه شما باشد.پیشنهاد میکنم از ویرایشگر phpxeditor استفاده کنید و کلیه فایلهای خود را با آن باز کنید و در صورتی که علایم مشکوکی در اول فایل شما بود پاک کنید.

  9. #9

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    به خط شماره 1 فایل INDEX دقت کنبد
    <?php

    قبل از <?php فاصله های space رو حذف کنید

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    32

    نقل قول: سوال در مورد انتقال فایل ها از لوکال هاست روی هاست

    عزیز اگه به خطا توجه کنی داره روی صفحه
    login.php خطا میگیره.من نگاه که کردم در کد این صفحه
    session_start();
    را نذاشتی.
    اشالا حل میشه نگران نباش

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •