نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بالا آوردن گزارشی که با reporting serviceنوشته شده است.

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    Question بالا آوردن گزارشی که با reporting serviceنوشته شده است.

    باسلام به همه دوستان

    می خواستم بدونم چه طور می توان یک گزارشی که باreporting serviceنوشته شده دریک پروژه سیشارپ یا وی بی ای بالا بیاریم؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    14 ساله که بچه تهرانم!
    پست
    26

    نقل قول: بالا آوردن گزارشی که با reporting serviceنوشته شده است.

    بالا آوردن گزارش:
    1- گزارش خود را در SSRS طراحی کنید.
    2- گزارش طراحی شده باید publish کنید. قبل از این کار باید در منوی Project Properties آدرس سرور و شاخه گزارشات را تعریف کنید. این آدرس و شاخه را به یاد داشته باشید چون بعدا در نمایش گزارش در VS.net لازمشون دارید.
    3- در پروژه دات نتی خود یه فرم یا صفحه وب برای نمایش گزارش ایجاد کنید.
    4- کنترل report Viewer را از مجموعه ابزارهای Reporting به فرم اضافه نمائید.
    5- در لیست Property های این کنترل باید خصوصیات زیر را که زیر مجموعه ServerReport هستند تنظیم کنید.
    processing mode=remote
    ReportserverUrl=http://localhost/reportserver
    ReportPath=ReportFolder
    6- تنظیمات فوق برای وقتی است که گزارشات شما روی یه سرور هست. اگه به صورت لوکال کار می کنید می تونید از خصویات دیگه زیر مجموعهLocalReport استفاده کنید.
    اگر در تنظیمات SSRS خود نام کاربری و کلمه عبور تعیین کرده اید. باید در هنگام لود صفحه یا فرمتان و قبل از نمایش گزارش کدی شبیه به این کد را اضافه کنید:

    rvBlackListReport.ProcessingMode = ProcessingMode.Remote;

    rvBlackListReport.ServerReport.ReportServerUrl = new
    Uri("https://www.mydomain.com/ReportServer");
    rvBlackListReport.ServerReport.ReportPath = "/MyReports/TestReport";

    ReportViewerCredentials rvc = new
    ReportViewerCredentials("TestUser", "TestPassword", "");
    rvBlackListReport.ServerReport.ReportServerCredent ials = rvc;
    7- حالا از شاهکار خودتان و البته میکروسافت لذت ببرید.
    توصیه: سختی های ابتدای این را را حتما تحمل کنید. این ریپروتینگ سرویس ابزار فوق العاده ای برای گزارشگیری و حتی ساخت داینامیک گزارشات هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •