نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    با سلام
    من برای طراحی سایتم از مسترپیج استفاده کردم در حال حاضر شروع به استفاده از امکانات jquery در سایت کرده ام مشکلی که با آن مواجه شده ام این است که فرضا من برای گالری عکس از یک سری توابع و plugin های jquery استفاده کرده ام که فقط در صفحه گالری عکس به آنها نیاز دارم اما چون باید معرفی و استفاده آنها در درون تگ head باشد آنها را در مسترپیج تعریف کرده ام که هم سرعت لود را پایین می آورد هم گاها باعث تداخل می شود آیا راهی وجود دارد که در سایتهایی که از مسترپیج استفاده می شود فایلها و توابع مورد استفاده هر صفحه را در درون آن صفحه تعریف کرد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت دریاها
    پست
    47

    نقل قول: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_272 مشاهده تاپیک
    ..... آیا راهی وجود دارد که در سایتهایی که از مسترپیج استفاده می شود فایلها و توابع مورد استفاده هر صفحه را در درون آن صفحه تعریف کرد؟
    عجیبه!!!!!
    خوب به جای انداختن JQuery Script توی صفحه masterpage اون رو توی هر صفحه ای که می خواهید بندازید ، اینکه کجاش ابهام داره؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    نمی دونم شاید من درست متوجه نشدم اما در asp.net که از masterpage استفاده می کنه صفحات اون شامل تگ های html , body , head ,. . . نیستند طبق تعریفی که برای jquery گفته شده باید درون تگhead قرار داشته باشه حالا من نمی دونم کجای صفحات بزارم اگه ممکنه کامل توضیح بدید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    پشت دریاها
    پست
    47

    نقل قول: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_272 مشاهده تاپیک
    ....طبق تعریفی که برای jquery گفته شده باید درون تگhead قرار داشته باشه حالا من نمی دونم کجای صفحات بزارم اگه ممکنه کامل توضیح بدید
    بایدی وجود نداره ، بهتره به دلایلی درون تگ head باشه . چون تگ head بالای صفحه قرار می گیره و همونطوری که می دونید اجزا توی html به ترتیب نوشتنشون لود می شد.
    شما jquery script رو از masterpage حذف کن
    بعد توی هر صفحه که خواستی ، ابتدای asp:Content تگ مربوط به Jquery رو بنداز
    یعنی به اینصورت (برای مثال) :

    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="jq-144.js"></script>
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    //HTML code
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function test() {
    //کدهاي JQuery
    }
    </script>
    </asp:Content>

  5. #5

    نقل قول: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    سلام
    من وقتی از JQDatePickerدر master page استفاده می کنم خطای به شی مقدار نداده میدهد.
    لطفا راهنمایی کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    85

    نقل قول: استفاده از فایلها و توابع jquery در هر صفحه در سایتی که از مسترپیج استفاده کرده است

    سلام

    سلام
    کدهای جاوا اسکریپت نیازی نیست در هد قرار بگیرند اما اگه می خواین به هد در content دسترسی داشته باشین یک content place holder داخل مستر پیج در قسمت هد قرار بدین.
    داخل content هم همینطور. یعنی در واقع دو تگ content place hoder خواهید داشت. یکی برای head یکی برای مطالبتون.
    به شکل زیر
    در master page:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    <asp:ContentPlaceHolder ID="head" runat="server">
    </asp:ContentPlaceHolder>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">

    </asp:ContentPlaceHolder>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html
    >
    و در صفحاتتون به این شکل عمل کنید
    <%@ Page Title="" Language="C#‎" MasterPageFile="~/Site1.Master" AutoEventWireup="true" CodeBehind="WebForm2.aspx.cs" Inherits="WebApplication2.WebForm2" %>
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="head" runat="server">
    <%--در این قسمت اطلاعاتی که می خواهید در هد اضافه کنید رو قرار بدید--%>
    <script src="Scripts/jquery-1.4.1-vsdoc.js" type="text/javascript"></script>
    </asp:Content>
    <asp:Content ID="Content2" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
    </asp:Content>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •