نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

  1. #1

    مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    با سلام خدمت تمام دوستان و عزیزان
    بنده میخوام یه Slider درست کنم که از دیتابیس URL عکس بگیره اسکریپتو چه جوری تغییر بدم که این کار انجام بشه:
    <script src="js/jquery-1.3.2.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">

    var imgs = ['images/n1.jpg','images/ n2.jpg','images/ n3.jpg'];
    var cnt = imgs.length;

    $(function() {
    setInterval(Slider, 3000);
    });

    function Slider() {
    $('#imageSlide').fadeOut("slow", function() {
    $(this).attr('src', imgs[(imgs.length++) % cnt]).fadeIn("slow");
    });
    }
    </script>
    </head>
    <body>
    <img id="imageSlide" alt="" src="" />
    </body>
    </html>


    در واقع این یه خطو چه جوری قرار بدم که آدرس از دیتابیس بگیره
    Var imgs = ['images/n1.jpg','images/ n2.jpg','images/ n3.jpg'];    

    دوستان اگه راهنمایی کنن ممون میشم
    اگه نمونه یا سایتی و لینکی که در مورد دیتابیس و اسلایدر بود که بتونم کمک بگیرم داشتید لطف کنید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    من اینجوری کار کردم
    Var imgs =<%=ArrayeImage%>;

    که این ArrayeImage را در کدبیهاند به این صورت تعریف می کنی
    Public ArrayeImage As String
    وتوی برنامه به اون مقدار میدی از طریق خوندن از دیتابیس

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    نقل قول نوشته شده توسط maryam_272 مشاهده تاپیک
    من اینجوری کار کردم
    Var imgs =<%=ArrayeImage%>;

    که این ArrayeImage را در کدبیهاند به این صورت تعریف می کنی
    Public ArrayeImage As String
    وتوی برنامه به اون مقدار میدی از طریق خوندن از دیتابیس
    با تشکر از دوست عزیزم
    اگه دوستان نظرات و روشهایی دیگری دارند لطف کنند ممنون میشم
    با تشکر از تمامی دوستان و عزیزان وزحمتکشان این سایت

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    با سلام مجدد خدمت دوستان
    من این کد رو امتحان کردم کار میکنه ولی تصویری نشون نمیده هرکاری کردم حال بدون تصویره مثل حالتی که اصلا عکسی نیست من حتی کنترل Image هم از نوع Html به کنترل ASP تبدیل کردم ولی بازهم نشد اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟ سورس رو یه بار دیگه هم میذارم:
    <script src="js/jquery-1.3.2.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript">
    var imgs = '<%= ArrayeImage %>';
    var cnt = imgs.length;
    $(function() {
    setInterval(Slider, 3000);
    });
    function Slider() {
    $('#imageSlide').fadeOut("slow", function() {$(this).attr('src', imgs[(imgs.length++) % cnt]).fadeIn("slow"); });
    }
    </script>
    <style type="text/css">
    #imageSlide
    {
    height: 259px;
    width: 679px;
    text-align: center;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <img ID="imageSlide" alt="" src="" Height="173px" Width="959px" />
    <%-- <asp:Image ID="imageSlide" runat="server" Height="173px"
    Width="959px" />--%>

    </body>

    این هم Code Behind
    public string ArrayeImage;
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnectioncon=newSqlConnection(@"DataSource=MOH SEN \SQLEXPRESS;Initial Catalog=JQuery;Integrated Security=true");
    string sql = "select * from Pic";
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlCommand com = new SqlCommand(sql,con);
    SqlDataReader dr ;
    con.Open();
    dr = com.ExecuteReader ();
    while (dr.Read())
    {
    ArrayeImage =dr["PicUrl"].ToString();
    }
    con.Close();

    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    120

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    دوست عزیز اگه دقت کرده باشید نمونه اولیه که شما گذاشته بودید به این شکل هست:
    Var imgs = ['images/n1.jpg','images/ n2.jpg','images/ n3.jpg'];

    بنابراین وقتی این خط برنامه رو نوشتید
    var imgs = '<%= ArrayeImage %>';
    ArrayeImage شما باید فرمت آن به این شکل باشد ['images/n1.jpg','images/ n2.jpg','images/ n3.jpg']
    اون چیزی که به ذهن من رسید این بود حالا امتحان کنید اگر درست نشد بگید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    سلام فدات شم یه راه راحت ترم اینه که بیای کد هاتو طرف سرور بنویسی، حتی جاوا اسکریپت بعد اونو بذاری توی یه Litral به همین سادگی
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    سلام دوست عزیز.
    یا اجازه از استاد محترم جناب آقای صابر فتح اللهی.(استادمونه دیگه)
    یه راه هم من پیشنهاد می کنم.
    استفاده از ریپیتر و دیتالیست.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در پیاده سازی Slider با واکشی آدرس عکس از دیتابیس (JQuery Slider With Database)

    عکسها تو پوشه Pic و این پوشه هم تو Root سایت
    اسم عکسها همراه پسوند تو دیتابیس

    <script type="text/javascript">
    var ReadVar = '<%= ArrayeImage %>';
    var imgs = new Array();
    imgs = ReadVar.split(':');
    var num = 1;
    $(document).ready(function () {
    setInterval(Slider, 3000);
    });

    function Slider() {
    $('#imageSlide').fadeOut("slow", function () { $(this).attr('src', 'Pic/' + imgs[num++ % imgs.length]).fadeIn("slow"); });
    }
    </script>


    کد HTML:
        <div>
            <img id="imageSlide" alt="" src="Pic/01.jpg" />
        </div>

    public string ArrayeImage;
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=amir-pc;Initial Catalog=JQuery;Integrated Security=true");
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ArrayeImage = string.Empty;
    SqlDataReader dr = null;
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    try
    {
    dr = (new SqlCommand("select * from Pic", con)).ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    ArrayeImage += dr["PicUrl"].ToString() + ":";
    }
    }
    finally
    {
    if (dr != null)
    dr.Close();
    con.Close();
    }
    if (!string.IsNullOrEmpty(ArrayeImage))
    ArrayeImage = ArrayeImage.Substring(0, ArrayeImage.Length - 1);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Himalaya : دوشنبه 20 دی 1389 در 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •