نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد مربوط به منوی Edit\Copy

  1. #1

    کد مربوط به منوی Edit\Copy

    چه کدی باید برای منوی Edit\Copy نوشته بشه تا عمل فشار دادن کلیدهای Ctrl+C رو شبیه سازی کنه؟

  2. #2
    این کد قسمتی از کلمات موجود در ریچ تکست باکس رو که انتخاب شده رو تو حافظه کپی میکنه
    Clipboard.SetText RichTextBox1.SelText, vbCFRTF

  3. #3
    البته یادم رفت بگم که اگه میخواید از تصویر کپی بگیرید باید به جای
    SetText از SetData استفاده کنید

  4. #4
    ممنون ولی من می خوام دقیقا مثل Edit\Copy عمل کنه چون مشخص نیست که کاربر چه چیزی رو انتخاب می کنه، منظورم این هست که اگه کاربر Edit\Copy رو انتخاب کرد زدن کلیدهای Ctrl+C انجام بشه.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    localhost
    پست
    269
    باسلام
    دوست عزیز برای اینکه مشخص بشه کاربر متنی رو انتخاب کرده یا نه می توونی از کد زیر استفاده کنی

    ()Private Sub RichTextBox1_SelChange
    If RichTextBox1.SelLength > 0 Then
    MnuCopy.Enabled = True
    Else
    MnuCopy.Enabled= False
    End If
    End Sub

    که اگر قسمتی از متن انتخاب شود منوی کپی فعال و در غیر این صورت غیر فعال می شود

تاپیک های مشابه

  1. copy گرفتن از sp های یه dbو بردن آن در db دیگر
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1385, 17:24 عصر
  2. copy اطلاعات از یک سرور بر روی سرور دیگر
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 15:10 عصر
  3. Copy
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 18:40 عصر
  4. استفاده از دستور copy /b داس در vb
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •