نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: لرزاندن فرم .....؟؟؟!!

  1. #1

    لرزاندن فرم .....؟؟؟!!

    سلام به تمام دوستان
    من میخوام بدونم چطور میشه یه فرم رو لرزوند ( مثل لرزوندن فرم yahoo messanger )
    API داره ؟ یا چیز دیگه؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79
    سلام دوست عزیز
    من با یاهو مسنجر تا حالا کار نکردم :oops: ولی ببین این به دردت میخوره ؟
    اول یک کترل تایمر روی فرم بذار بعد خاصیت Inteval اونو 100 قرار بده.
    Private Declare Function FlashWindow Lib "user32" (ByVal hWnd As Long, ByVal bInvert As Long) As Long
    Private Sub Timer1_Timer()

    Dim nReturnValue As Long

    nReturnValue = FlashWindow(Form1.hWnd, True)

    End Sub

    موفق باشی

  3. #3
    سلام
    مرسی از جوابت ولی یا من بلد نبودم ازش استفاده کنم یا اون api کاری نمیکرد ؟؟!
    اگه ممکنه کمی بیشتر توضیح بده یا یه مثال که از کارکردنش مطمئنی برام بفرست . :oops:
    ممنون از کمک شما

  4. #4
    Andy عزیز من جواب سوال شما را نمیدانم ولی اگر پیدا کردم حتماً میگم و همچنین کدی که جناب MBeigy عزیز فرستادند برای کار مورد نظر شما نیست ( البته این طور که من منظور شما رو فهمیدم). این API فقط برای فلاش دار کردن کد هست. یهنی بر اساس زمانی که به برنامه میدهید فرم را اکتیو (فعال) و غیر اکتیو (غیر فعال) میکند.

  5. #5
    سلام
    آقای غیبی من اینکارو با کد نویسی انجام دادم ، بیشتر منظور من پیدا کردن API برای اینکاره اگه بخواید میتونم کد رو در اختیارتون بذارم ولی اینو بگم که هر چی فرم بزرگتر باشه سرعت پایین میاد واسه همینم دنبال انجام اینکار با API هستم . اگه پیدا کردید ما هم التماس دعا داریم :wink:
    ممنون ومتشکر

  6. #6
    آقای Andy منم به ذهنم آمد که باید از طریق کد بشه (استفاده از تایمر و تغییر x و y فرم) ولی شرمنده هنوز چیزی پیدا نکردم :cry:

  7. #7
    سلام
    آقای غیبی درسته ،اینکار با با استفاده از یه for و تغییر top,left فرم امکان پذیره ولی همونطور که قبلا هم گفتم اگه فرم ما بزرگ باشه .و آبجکت های اون هم زیاد باشن سرعت کار پایین میاد
    و ضایع میشه :oops: برای همین اگه ما این کار رو با استفاده از API انجام بدیم سرعتش بالاتر و درست تره.
    من منتظر نظرات جدید شما هستم
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد چگونگی محدود کردن گزارش؟؟؟
    نوشته شده توسط atn_1366 در بخش Access
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1387, 14:24 عصر
  2. اپلود سایت روی هاست؟؟؟
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 13:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •