نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نصب PHPBB

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    مشکل در نصب PHPBB

    سلام
    من برای سایتم یک فروم میخاستم
    PHPBB رو دانلود کردم و نصب کردم
    در مرحله آخر که میگه فولدر Install رو پاک کنید ، این کارو میکنم اما وقتی گزینه پایان نصب رو میزنم توی صفحه میزنه Service is unavailable

    سرور سایتم ویندوزه و phpbb ورژن 3

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار captain_black81
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    231

    نقل قول: مشکل در نصب PHPBB

    برادران و خواهران برنامه نویس
    کمک

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نصب PHPBB

    سلام

    من Wamp Server v2.1 رو نصب کردم و phpBB-3.0.9 رو در WWW قرار دادم و بعد Load کردمش از Localhost برای نصب اما تو مرحله گیر میکنه جلوتر نمیره و (Errore 1045 Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES رو میده فایل پیکر بندی شم از سایت PHPBB نگاه کردم درست کردم مثل زیر :
    --Edit: I also added the blowfish_secret phrase so I could use cookie authentication.
    ____

    $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie'; // Authentication method (config, http or cookie based)
    $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; // MySQL user
    $cfg['Servers'][$i]['password'] = ''; // MySQL password (only needed
    // with 'config' auth_type)
    $cfg['Servers'][$i]['SignonSession'] = ''; // Session to use for 'signon' auth method
    $cfg['Servers'][$i]['SignonURL'] = ''; // URL where to redirect user to login for 'signon' auth method
    $cfg['Servers'][$i]['LogoutURL'] = ''; // URL where to redirect user after logout
    $cfg['Servers'][$i]['nopassword'] = FALSE; // Whether to try to connect without password
    $cfg['Servers'][$i]['only_db'] = ''; // If set to a db-name, only

    ----
    و اینم کان فیگ اولیه خودش :
    <?php/* Servers configuration */$i = 0;/* Server: localhost [1] */$i++;$cfg['Servers'][$i]['verbose'] = 'localhost';$cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost';$cfg['Servers'][$i]['port'] = '';$cfg['Servers'][$i]['socket'] = '';$cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp';$cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysqli';$cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = '';$cfg['Servers'][$i]['user'] = '';$cfg['Servers'][$i]['password'] = '';$cfg['Servers'][$i]['AllowNoPassword'] = true;/* End of servers configuration */$cfg['DefaultLang'] = 'en-utf-8';$cfg['ServerDefault'] = 1;$cfg['UploadDir'] = '';$cfg['SaveDir'] = '';/* rajk - for blobstreaming */$cfg['Servers'][$i]['bs_garbage_threshold'] = 50;$cfg['Servers'][$i]['bs_repository_threshold'] = '32M';$cfg['Servers'][$i]['bs_temp_blob_timeout'] = 600;$cfg['Servers'][$i]['bs_temp_log_threshold'] = '32M';?>اما بازم مشکلم حل نشوده هنوزم همون Errore میده کمکم کنید چه کارش کنم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •