نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار دختر کوهستان
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    31

    مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

    سلام دوستان. من توی سایتم یه پوشه ی admin دارم که فقط نقش admin می تونه که ازش استفاده کنه. یه کلاس هم دارم که در اون در واقع کلاس roleprovider رو شخصی سازی کردم البته فقط دو تا تابعش رو. این تابع ها اینا هستند:

    Public Overrides Function GetRolesForUser(ByVal username As String) As String()
    Dim UserRolename(1) As String
    MySQL = "SELECT roles.rolename FROM [user] INNER JOIN roles ON [user].roleid = roles.roleid WHERE ([user].username = @username)"
    Cmd.CommandText = MySQL
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@username", username)
    MyConn.Open()
    objDR = Cmd.ExecuteReader(System.Data.CommandBehavior.Clos eConnection)
    If (objDR.Read()) Then
    UserRolename(0) = objDR("rolename").ToString() ' واکشینقشکاربرازدیتابیس

    End If
    Return UserRolename
    End Function

    Public Overrides Function IsUserInRole(ByVal username As String, ByVal roleName As String) As Boolean
    MySQL = "SELECT roles.rolename as rolename FROM [user] INNER JOIN roles ON [user].roleid = roles.roleid WHERE ([user].username = @username)"
    Cmd.CommandText = MySQL
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@username", username)
    MyConn.Open()
    objDR = Cmd.ExecuteReader(System.Data.CommandBehavior.Clos eConnection)
    If (objDR.Read()) Then
    If (objDR("rolename") = roleName) Then
    Return True
    Else
    End If
    End If

    Return False
    End Function

    اما هر بار که می خوام یکی از صفحات این پوشه رو باز کنم این error رو میده:
    Key cannot be null
    Parameter name:key

    اینم تصویر خطاو پشته ی برنامه:
    eroor.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله دختر کوهستان : دوشنبه 29 آذر 1389 در 21:21 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

    باسلام واحترام

    این کار شما استاندارد نیست و باید نقش دسترسی رو پس از لاگین کردن باید در وب کانفیگ بنویسید برای اینکه بهتر متوجه بشید ، به این تاپیک سر بزنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...authentication


    و برای اینکه کاملا روی امنیت و کاربرها کنترل داشته باشید ، میتونید با چند شرط اینها رو کنترل کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار دختر کوهستان
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

    نقل قول نوشته شده توسط omidghadiri مشاهده تاپیک
    باسلام واحترام

    این کار شما استاندارد نیست و باید نقش دسترسی رو پس از لاگین کردن باید در وب کانفیگ بنویسید برای اینکه بهتر متوجه بشید ، به این تاپیک سر بزنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...authentication


    و برای اینکه کاملا روی امنیت و کاربرها کنترل داشته باشید ، میتونید با چند شرط اینها رو کنترل کنید.
    دقیقا من هم از همون کدهای اون تاپیک موقع لاگین و لاگ اوت استفاده کردم منتها فقط یه کاربر admin ندارم . ممکنه بیشتر از یکی این نقش رو داشته باشن. راه دیگه ای نداره؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

    باسلام و عرض خسته نباشید.

    به دقت مطالعه کردین؟

    سئوال شما کمی نامفهوم هست
    1- اگر شما تعداد ادمین هاتون زیاد هست میتونید در بانکتون دسترسی رو مشخص کنید . و یا اینکه یک جدول درست کنید و دسترسی های ادمین رو به اون نسبت بدید.
    2- اگر تعداد صفحاتی که نیاز به دسترسی ادمین های متعددی داره باید به تعداد صفحاتتون که وجود داره وب کانفیگ درست کنید و بهشون سطح دسترسی بدید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار دختر کوهستان
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    31

    نقل قول: مشکل در اجرای صفحات پوشه هایی که مجوز دسترسی دارند

    بله دقیقا پوشه ی admin یه webconfig داره که اجازه دسترسی رو فقط به کاربران ادمین میده.کاربران ادمین هم در بانک تعریف شدن. webconfig اصلی هم که صفحه ی لاگین و پیش فرض و ... مثل همین تاپیک که اشاره کردن رو داره. و یه دونه هم کلاس rolemanagement دارم که شخصی سازی کردم از roleprovider. پوشه ی user من این مشکل رو نداره ولی ادمین چرا.
    آخرین ویرایش به وسیله دختر کوهستان : پنج شنبه 02 دی 1389 در 21:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •