نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چك كردن موجود بودن يا نبودن يك مسير يا فايل در C#‎ به كمك دستورات SQL

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    چك كردن موجود بودن يا نبودن يك مسير يا فايل در C#‎ به كمك دستورات SQL

    سلام
    مي خواستم موجود بودن يا نبودن يك file را بررسي كنيم با دستورات sql در C#‎.
    از كد زير استفاده كرده ام:

    com.CommandText="dbo.xp_fileexist";
    com.Parameters.AddWithValue("@file", MyDirectory)
    SqlDataReader dr= com.ExecuteReader();
    string temp="";
    if(dr.Read())
    temp=dr[0].ToString();

    در sql درست اجرا ميشه اما وقتي در كدم اجرا ميكنم خطاي زير را برميگردونه:
    [Usage:Execute xp_fileexist <filename>[,<file_exist INT> OUTPUT
    در ضمن از SQL 2005 استفاده ميكنم.
    خواهشا كمك كنيد خيلي خيلي ايراد بيخودي هست ... واقعا نميدونم بايد چيكار كنم
    در ضمن اگه روش ديگري هم سراغ داريد ممنون ميشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: چك كردن موجود بودن يا نبودن يك مسير يا فايل در C#‎ به كمك دستورات SQL

    سلام
    میتونم بپرسم چرا از طریق file.exist(file directory) اقدام نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •