نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل کردن جستجوی یک پارامتری به چند پارامتری

  1. #1

    تبدیل کردن جستجوی یک پارامتری به چند پارامتری

    سلام دوستان این دستورات من برای Search در database است

    using
    System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    namespace WindowsFormsApplication6
    {
    publicpartialclassForm1 : Form
    {
    string x;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    x= textBox2.Text;

    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    q();

    }
    publicvoid q()
    {
    string maser = " Data Source=localhost;Initial Catalog=armin;Integrated Security=True";
    SqlConnection sqlcon = newSqlConnection(maser);
    SqlDataAdapter sqladap = newSqlDataAdapter("SELECT *FROM letter", maser);
    DataSet sqlds = newDataSet();
    sqladap.Fill(sqlds,
    "letter");
    dataGridView1.DataSource = sqlds.Tables[
    "letter"];

    DataTable tab1 = newDataTable();

    tab1 = sqlds.Tables[
    "letter"];
    tab1.DefaultView.RowFilter =
    "froms like'%" + textBox1.Text + "%'";
    dataGridView1.DataSource = tab1.DefaultView;
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText =
    " ";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText =
    " ";
    dataGridView1.Columns[2].HeaderText =
    " ";
    dataGridView1.Columns[3].HeaderText =
    " ";
    }
    }
    }

    اما چون من می خوام مثلا در بیش از یک ستون بگردم (یعنی علاوه بر froms مثلا در tooهم بگردم )
    باید چه کنم؟
    من خودم یک متغییر تعریف کردم به نام x و آنرای جای forms در دستور گذاشتم
    ولی جواب نمی دهد
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کردن جستجوی یک پارامتری به چند پارامتری

    دوست عزيز نميدونم چطوري نوشتيد ولي با استفاده از متغير نبايد مشكلي پيش بياد!!
    tab1.DefaultView.RowFilter = x + " like'%" + textBox1.Text + "%'";

    شايد قبل از Like اون فاصله رو نميزنيد كه باعث ميشه نام فيلد به Like بچسبه و باعث خطا بشه.
    لطفا كدي كه با استفاده از متغير نوشتيد رو بذاريد تا بهتر بشه كمكتون كرد.

  3. #3

    نقل قول: تبدیل کردن جستجوی یک پارامتری به چند پارامتری

    اقا ممنونم من اون دستور رو بی این صورت می نوشتم که جواب نمی داد
    +' "x" ' +
    یعنی مثل همون textbox
    مرسی بازم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •