نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن آخرین مقدار ذخیره شده در datagrid و ذخیره آن در یک textBox

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    5

    Smile بدست آوردن آخرین مقدار ذخیره شده در datagrid و ذخیره آن در یک textBox

    سلام
    من یک datagrid دارم که دارای یه فیلد به نامfacture codeاست .مخواستم ببینم چطور میتونم آخرین مقدار ذخیره شده در فیلد مورد نظر را داخل یه textBox ذخیره کنم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mo.jalilian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    www
    پست
    119

    نقل قول: بدست آوردن آخرین مقدار ذخیره شده در datagrid و ذخیره آن در یک textBox

    نوع این فیلد چی هست؟کلید اصلیه؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    5

    Arrow نقل قول: بدست آوردن آخرین مقدار ذخیره شده در datagrid و ذخیره آن در یک textBox

    نقل قول نوشته شده توسط mo.jalilian مشاهده تاپیک
    نوع این فیلد چی هست؟کلید اصلیه؟
    با سلام
    نه این فیلد کلید اصلی نیست و facture code از نوع int است

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    5

    نقل قول: بدست آوردن آخرین مقدار ذخیره شده در datagrid و ذخیره آن در یک textBox

    lگر کسی خواست میتونه از کد زیر استفاده کنه:فقط کافی تابع زیر را تو Form Load()فراخوانی کنید


    private void GetLast()
    {


    int Counter = 0 ;
    for (Counter = 0; Counter <(dataGridView1.Rows.Count); Counter++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[Counter].Cells["Facture Code"].Value != null )
    {

    if (dataGridView1.Rows[Counter ].Cells["Facture Code"].Value.ToString().Length != 0)
    {
    txtLastFactureCode.Text = (dataGridView1.Rows[Counter ].Cells["Facture Code"].Value.ToString());
    }
    }


    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •