نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    Question چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟

    سلام دوستان
    چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟
    با رفتن به روی کلیک رنگ تغییر کند و با رفتن کنار موس رنگ به حالت قبل برگرد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟




    publicpartialclassUserControl1 : Button


    {




    public UserControl1()


    {


    InitializeComponent();


    }





    protectedoverridevoid OnMouseHover(EventArgs e)


    {




    base.BackColor = Color.Red;




    base.OnMouseHover(e);


    }


    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    btnBrowse.BackColor = Color.Red;

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟
    با رفتن به روی کلیک رنگ تغییر کند و با رفتن کنار موس رنگ به حالت قبل برگرد
    سلام از دو رویداد MouseEnter و MouseLeave به این شکل استفاده کن:


    private void button1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.BackColor = Color.Red;
    }

    private void button1_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    button1.BackColor = Color.Transparent;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    با تشکر از شما دوستان ولی دوتا از شما ها راهی را که من یاد داشتم را به من گفتید
    ولی هدف من به این صورت نبود

    راه حل آقای h_r_sh
    را ترجیح میدم چون جدیدتر هست یعنی سخت تر هست وشاید بهتر
    البته الان که خطا میگیره از خط
    Initialize Component();
    از پرانتزها خطا میگیره
    (البته به بقیه دوستان جسارت نشه)
    دوست عزیز مشکلش چیه؟؟؟

    من دلم می خواهد وقتی از روی button موس را جابه جا می کنم جلوه زیبای به اون button بده نه یک کار معمولی

    مثلا ماشین حاب ویندوز 7 را یک نگاهی بکنید
    چقدر زیبا طراحی شده،هنگامی که از روی button جابه جا شویم چه جلوه زیبایی میدهد
    البته بنده تقریبا هم به اون برسم کافیست
    باتشکر از لطف همه دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله m.toosi : پنج شنبه 02 دی 1389 در 23:10 عصر

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    عزیز جان این ها تو WPF به سادگی قابل پیاده سازین

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوستان ولی دوتا از شما ها راهی را که من یاد داشتم را به من گفتید
    ولی هدف من به این صورت نبود

    راه حل آقای h_r_sh
    را ترجیح میدم چون جدیدتر هست یعنی سخت تر هست وشاید بهتر
    البته الان که خطا میگیره از خط
    Initialize Component();
    از پرانتزها خطا میگیره
    (البته به بقیه دوستان جسارت نشه)
    دوست عزیز مشکلش چیه؟؟؟

    من دلم می خواهد وقتی از روی button موس را جابه جا می کنم جلوه زیبای به اون button بده نه یک کار معمولی

    مثلا ماشین حاب ویندوز 7 را یک نگاهی بکنید
    چقدر زیبا طراحی شده،هنگامی که از روی button جابه جا شویم چه جلوه زیبایی میدهد
    البته بنده تقریبا هم به اون برسم کافیست
    باتشکر از لطف همه دوستان
    با این کار هم به همون جواب میرسی .
    که کد کاملش اینجوریه :

    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class UserControl1 : Button
    {

    public UserControl1()
    {

    }

    protected override void OnMouseHover(EventArgs e)
    {

    base.BackColor = Color.Red;
    base.OnMouseHover(e);
    }

    }
    }


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    دوست عزیز WPF چی هست؟ نمی دونم چون تازه کار هستم
    و این کدهارا در کدام قسمت بنویسم؟؟؟
    یعنی برای هر button یکی بنویسم؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    wpf مخفف Windows Presentation Foundation است و برای استفاده از اون باید به جای windows forms از wpf application استفاده کنی . از wpf برای گرافیکی تر کردن برنامه ها استفاده میشه و باعث میشه کد نویسی برنامه از منطق تجاری برنامه جدا بشه . wpf برای تعریف عناصر واسط کاربر از XAML ( با تلفظ زمل ) استفاده میکنه . من خودم از توو این فروم باهاش آشنا شدم ، اگه بگردی آموزش های wpf که دوستان توو فروم گذاشتن رو پیدا میکنی

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: چطور میشود رنگ button را عوض کرد؟؟؟

    دوست عزیز؛ مزیت دیگه WPF ؛ Async بودن مسائله؛ اسبیه که اگه بتونی سوارش شی؛ تو رو به سر منزل مراد میرسونه !
    من خودم یه دکمه هشدار نوشتم؛ که بین 4 تا رنگ گرم در نوسان بود؛ وقتی میبینمش دلم قنج میره !

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •