صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 105

نام تاپیک: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

  1. #1

    چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام
    دوستان من چطوری فرمی بسازم که هر روز یک متن نمایش بده
    مثلا توی یه صفحه خالی بنویسه امروز 5 شنبه 4 آذر 89 : جمله ای زیبا از دکتر شریعتی
    اسکریپت آماده این جایی میشه پیدا کرد؟
    یا اگر نوشتنی هست چطوری باید بنویسم؟

    سئوال دومم
    چطوری یک فرم درست کنم که یه منوی کشویی داشته باشه که مثلا توش 3 تا مقدار باشه
    آبی
    قرمز
    زرد
    بعد وقتی کاربر مثلا روی آبی کلیک کرد به صورت ای جکسی زیرش یه فرم باز بشه : آبی رنگی آرام است و می تواند ... وقتی روی زرد کلیک کرد همینجور و قرمز هم کلیک کرد اینطوری بشه

    کسی بلده؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار lianteam
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    44

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    در مورد سوال اول میتونی متن ها رو توی یه آرایه با شماره روز قرار بدی بعد هر روز زمان رو از سرور بگیری تاریخ روز رو جدا کنی و با یه شرط قرار بدی

    در مورد سوال دوم یه سرچ کوچیک کنی توی همین تالار پیدا میکن

  3. #3

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    lianteam میتونی واسه من یه مثال بزنی من رشتم کامپیوتر نیست دوسته من :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام دوست عزیز این یه نمونه دستوره که به صورت جاوا اسکریپت نوشته شده
    کد HTML:
    //Powreded BY SEYED MOHSEN MOOSAVI
    //www.4dahmasoom.blogfa.com
    //Powreded BY SEYED MOHSEN MOOSAVI
    //www.4dahmasoom.blogfa.com
    <!-----Begin---Sokhane---Rooz--->
    <!-- Original:  Mike W. (mikew@dvol.com) -->
    <!-- Web Site:  http://www.dlisland.com -->
    <!-- DATE : 2010/11/01 -->
    <!-- Begin
    var msg = new Array();
    Stamp = new Date();
    today = Stamp.getDate();
    msg[1] = "<font   color=#0000FF>فضیلت علم بیشتراز فضیلت عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت محمد(ص)</font>";
    msg[2] = "<font   color=#0000FF>تنها زمانی موانع را می بینید که چشم از هدف بردشته اید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>جوزف کاسین</font>";
    msg[3] = "<font   color=#0000FF>آدمهای بزرگ به خودشان سخت میگیرند وآدمهای کوچک به دیگران</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>کنفوسیوس</font>";
    msg[4] = "<font   color=#0000FF>پرسش کردن وسیله پوشاندن عیب هاست وانسان ازخودراضی ، دشمنانش فراوانند</font>&nbsp;*<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[5] = "<font   color=#0000FF>هرچه باهوش تر بشوی ، به همان نسبت رفیقانت را ازدست می دهی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>افلاطون</font>";
    msg[6] = "<font   color=#0000FF>صدقه دادن دارویی ثمر بخش است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[7] = "<font   color=#0000FF>تفکر ، عالی ترین مراتب عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت محمدباقر(ع)</font>";
    msg[8] = "<font   color=#0000FF>خواندن قرآن ازروی آن ، عذاب را از پدرو مادر(قاری) تخفیف میدهد.اگرچه آن دوکافر باشند</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام صادق(ع)</font>";
    msg[9] = "<font   color=#0000FF>بزرگترین تراژدی زندگی اینست که خیلی زود پیر میشویم و خیلی دیر عاقل</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>فرانکلین</font>";
    msg[10] = "<font   color=#0000FF>این آب است  که جریان دارد و نه رودخانه ، این ما هستیم که میگذریم و نه زمان</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>اروبزن</font>";
    msg[11] = "<font   color=#0000FF>هر فریب خورده ای را نمی شود سرزنش کرد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[12] = "<font   color=#0000FF>اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[13] = "<font   color=#0000FF>زبان ، سخن دل را میرساند به حاضران ، کتاب سخن عقل را می برد نزد غائبان</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>عزالدین نسفی</font>";
    msg[14] = "<font   color=#0000FF>هرکس را که می بینی گاه بیهوده می گوید ، اما بدبختی در این است که مدام بیهوده بگویی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>مونتایگن</font>";
    msg[15] = "<font   color=#0000FF>به آرامی آغاز به مردن میکنی ، اگر سفر نکنی ، اگر کتاب نخوانی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>پابلو نرودا</font>";
    msg[16] = "<font   color=#0000FF>هیچ وقت نمی توانید با مشت های گره کرده ، دست کسی را به گرمی بفشارید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>گاندی</font>";
    msg[17] = "<font   color=#0000FF>نیکوکار از کار نیک بهتر و بدکار از کار بد بدتر است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[18] = "<font   color=#0000FF>لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم، غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودن</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[19] = "<font   color=#0000FF>همچون شراب ، ازدواج با گذشت ایام غنا می یابد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>جین پرت</font>";
    msg[20] = "<font   color=#0000FF>از کفاره گناهان بزرگ ، به فریاد مردم رسیدن وآرام کردن مصیبت دیدگان است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[21] = "<font   color=#0000FF>ایمان بی عشق ، اسارت دردیگران است وعشق بی ایمان ، اسارت درخود</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[22] = "<font   color=#0000FF>شما مصیبت بار ترین مردم هستید ، زیرا از مسئولیت ها عالمانه وآگاهانه دست کشیدید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام حسین (ع)</font>";
    msg[23] = "<font   color=#0000FF>اگر تنهای تنها شوم، بازهم خدا هست ، خدا جیگزین همه نداشتن هاست</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[24] = "<font   color=#0000FF>درحال رفاه وآسایش دعا کردن ، موجب برآمدن حاجات در موقع گرفتاری میشود</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت صادق(ع)</font>";
    msg[25] = "<font   color=#0000FF>حرف زدن بدون فکر ، مانند تیراندازی بدون هدف است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>فیثاغورث</font>";
    msg[26] = "<font   color=#0000FF>ظاهر قرآن خوب وخوشایند وباطنش (مانند دریا) عمیق است </font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت صادق(ع)</font>";
    msg[27] = "<font   color=#0000FF>بخشنده باش اما زیاده روی نکن ، در زندگی حسابگر باش اما سختگیر مباش</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[28] = "<font   color=#0000FF>خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    msg[29] = "<font   color=#0000FF>گناهی که تو را پشیمان کند بهتر از کار نیکی است که تو را به خود پسندی وادارد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    msg[30] = "<font   color=#0000FF>هرگاه دعا کردی با قلبت آنرا قبول کن و گمان کن که حاجتت بر در خانه است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام صادق(ع)</font>";
    msg[31] = "<font   color=#0000FF>در روزگار جهل ، شعور خود جرم است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    <!-- END SOKHANE ROOZ -->
    
    function writeTip() { 
    document.write(msg[today]);
    }
    <!-- END -->
    این نوشته هارو توی یه فایل میتونی ذخیره کنی با پسوند js. وبرای صدا زدنش هم از عبارت زیر استفاده کنی
    کد HTML:
     <script>writeTip();</script>
    ولی این کد در روز یک بار نمایش داده میشه که هرکدوم از این نوشته ها مربوط به یک روز از روزهای میلادیه!
    و کد زیر هم برای نمایش تاریخ روز به صورت شمسی هستش که به صورت PHP نوشته شده
    برای نمایش ابتدا کد زیر رو توی یه فایل PHP ذخیره کن :

    <?php
    function irtime(){
    $timezone = 3.5;
    $time = gmdate("H:i:s", time() + 3600*($timezone+date("I")));
    return $time;
    }
    function jdate($type,$maket="now")
    {
    $transnumber=0;
    $TZhours=0;
    $TZminute=0;
    $need="";
    $result1="";
    $result="";
    if($maket=="now"){
    $year=date("Y");
    $month=date("m");
    $day=date("d");
    list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    $maket=mktime(date("H")+$TZhours,date("i")+$TZminu te,date("s"),date("m"),date("d"),date("Y"));
    }else{
    $maket+=$TZhours*3600+$TZminute*60;
    $date=date("Y-m-d",$maket);
    list( $year, $month, $day ) = preg_split ( '/-/', $date );
    list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    }
    $need= $maket;
    $year=date("Y",$need);
    $month=date("m",$need);
    $day=date("d",$need);
    $i=0;
    $subtype="";
    $subtypetemp="";
    list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    while($i<strlen($type))
    {
    $subtype=substr($type,$i,1);
    if($subtypetemp=="\\")
    {
    $result.=$subtype;
    $i++;
    continue;
    }
    switch ($subtype)
    {
    case "A":
    $result1=date("a",$need);
    if($result1=="pm") $result.= "بعدازظهر";
    else $result.="قبل‏ازظهر";
    break;
    case "a":
    $result1=date("a",$need);
    if($result1=="pm") $result.= "ب&#46;ظ";
    else $result.="ق&#46;ظ";
    break;
    case "d":
    if($jday<10)$result1="0".$jday;
    else $result1=$jday;
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "D":
    $result1=date("D",$need);
    if($result1=="Thu") $result1="پ";
    else if($result1=="Sat") $result1="ش";
    else if($result1=="Sun") $result1="ى";
    else if($result1=="Mon") $result1="د";
    else if($result1=="Tue") $result1="س";
    else if($result1=="Wed") $result1="چ";
    else if($result1=="Thu") $result1="پ";
    else if($result1=="Fri") $result1="ج";
    $result.=$result1;
    break;
    case"F":
    $result.=monthname($jmonth);
    break;
    case "g":
    $result1=date("g",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "G":
    $result1=date("G",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "h":
    $result1=date("h",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "H":
    $result1=date("H",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "i":
    $result1=date("i",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "j":
    $result1=$jday;
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "l":
    $result1=date("l",$need);
    if($result1=="Saturday") $result1="شنبه";
    else if($result1=="Sunday") $result1="يکشنبه";
    else if($result1=="Monday") $result1="دوشنبه";
    else if($result1=="Tuesday") $result1="سه شنبه";
    else if($result1=="Wednesday") $result1="چهارشنبه";
    else if($result1=="Thursday") $result1="پنحشنبه";
    else if($result1=="Friday") $result1="جمعه";
    $result.=$result1;
    break;
    case "m":
    if($jmonth<10) $result1="0".$jmonth;
    else $result1=$jmonth;
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "M":
    $result.=short_monthname($jmonth);
    break;
    case "n":
    $result1=$jmonth;
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "s":
    $result1=date("s",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "S":
    $result.="ام";
    break;
    case "t":
    $result.=lastday ($month,$day,$year);
    break;
    case "w":
    $result1=date("w",$need);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "y":
    $result1=substr($jyear,2,4);
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "Y":
    $result1=$jyear;
    if($transnumber==1) $result.=Num2Fa($result1);
    else $result.=$result1;
    break;
    case "U" :
    $result.=mktime();
    break;
    case "Z" :
    $result.=days_of_year($jmonth,$jday,$jyear);
    break;
    case "L" :
    list( $tmp_year, $tmp_month, $tmp_day ) = jalali_to_gregorian(1384, 12, 1);
    echo $tmp_day;
    break;
    default:
    $result.=$subtype;
    }
    $subtypetemp=substr($type,$i,1);
    $i++;
    }
    return $result;
    }
    function jmaketime($hour="",$minute="",$second="",$jmonth=" ",$jday="",$jyear="")
    {
    if(!$hour && !$minute && !$second && !$jmonth && !$jmonth && !$jday && !$jyear)
    return mktime();
    list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $jmonth, $jday);
    $i=mktime($hour,$minute,$second,$month,$day,$year) ;
    return $i;
    }
    function mstart($month,$day,$year)
    {
    list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $jmonth, "1");
    $timestamp=mktime(0,0,0,$month,$day,$year);
    return date("w",$timestamp);
    }
    function lastday ($month,$day,$year)
    {
    $jday2="";
    $jdate2 ="";
    $lastdayen=date("d",mktime(0,0,0,$month+1,0,$year) );
    list( $jyear, $jmonth, $jday ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    $lastdatep=$jday;
    $jday=$jday2;
    while($jday2!="1")
    {
    if($day<$lastdayen)
    {
    $day++;
    list( $jyear, $jmonth, $jday2 ) = gregorian_to_jalali($year, $month, $day);
    if($jdate2=="1") break;
    if($jdate2!="1") $lastdatep++;
    }
    else
    {
    $day=0;
    $month++;
    if($month==13)
    {
    $month="1";
    $year++;
    }
    }

    }
    return $lastdatep-1;
    }
    function days_of_year($jmonth,$jday,$jyear)
    {
    $year="";
    $month="";
    $year="";
    $result="";
    if($jmonth=="01")
    return $jday;
    for ($i=1;$i<$jmonth || $i==12;$i++)
    {
    list( $year, $month, $day ) = jalali_to_gregorian($jyear, $i, "1");
    $result+=lastday($month,$day,$year);
    }
    return $result+$jday;
    }
    function monthnumber($month)
    {

    if($month=="فروردين") return "01";
    if($month=="ارديبهشت") return "02";
    if($month=="خرداد") return "03";
    if($month=="تير") return "04";
    if($month=="مرداد") return "05";
    if($month=="شهريور") return "06";
    if($month=="مهر") return "07";
    if($month=="آبان") return "08";
    if($month=="آذر") return "09";
    if($month=="دی") return "10";
    if($month=="بهمن") return "11";
    if($month=="اسفند") return "12";
    }
    function monthname($month)
    {

    if($month=="01") return "فروردين";
    if($month=="02") return "ارديبهشت";
    if($month=="03") return "خرداد";
    if($month=="04") return "تير";
    if($month=="05") return "مرداد";
    if($month=="06") return "شهريور";
    if($month=="07") return "مهر";
    if($month=="08") return "آبان";
    if($month=="09") return "آذر";
    if($month=="10") return "دی";
    if($month=="11") return "بهمن";
    if($month=="12") return "اسفند";
    }
    function short_monthname($month)
    {
    if($month=="01") return "فروردين";
    if($month=="02") return "ارديبهشت";
    if($month=="03") return "خرداد";
    if($month=="04") return "تير";
    if($month=="05") return "مرداد";
    if($month=="06") return "شهريور";
    if($month=="07") return "مهر";
    if($month=="08") return "آبان";
    if($month=="09") return "آذر";
    if($month=="10") return "دی";
    if($month=="11") return "بهمن";
    if($month=="12") return "اسفند";
    }
    function Num2Fa($srting)
    {
    $num0="۰";
    $num1="۱";
    $num2="۲";
    $num3="۳";
    $num4="۴";
    $num5="۵";
    $num6="۶";
    $num7="۷";
    $num8="۸";
    $num9="۹";
    $stringtemp="";
    $len=strlen($srting);
    for($sub=0;$sub<$len;$sub++)
    {
    if(substr($srting,$sub,1)=="0")$stringtemp.=$num0;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="1")$stringtemp.=$n um1;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="2")$stringtemp.=$n um2;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="3")$stringtemp.=$n um3;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="4")$stringtemp.=$n um4;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="5")$stringtemp.=$n um5;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="6")$stringtemp.=$n um6;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="7")$stringtemp.=$n um7;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="8")$stringtemp.=$n um8;
    elseif(substr($srting,$sub,1)=="9")$stringtemp.=$n um9;
    else $stringtemp.=substr($srting,$sub,1);
    }
    return $stringtemp;
    }
    function is_kabise($year)
    {
    if($year%4==0 && $year%100!=0)
    return true;
    return false;
    }
    function jcheckdate($month,$day,$year)
    {
    $j_days_in_month = array(31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29);
    if($month<=12 && $month>0)
    {
    if($j_days_in_month[$month-1]>=$day && $day>0)
    return 1;
    if(is_kabise($year))
    echo "Asdsd";
    if(is_kabise($year) && $j_days_in_month[$month-1]==31)
    return 1;}
    return 0;
    }
    function jtime()
    {
    return mktime() ;
    }
    function jgetdate($timestamp="")
    {
    if($timestamp=="")
    $timestamp=mktime();
    return array(
    0=>$timestamp,
    "seconds"=>jdate("s",$timestamp),
    "minutes"=>jdate("i",$timestamp),
    "hours"=>jdate("G",$timestamp),
    "mday"=>jdate("j",$timestamp),
    "wday"=>jdate("w",$timestamp),
    "mon"=>jdate("n",$timestamp),
    "year"=>jdate("Y",$timestamp),
    "yday"=>days_of_year(jdate("m",$timestamp),jdate(" d",$timestamp),jdate("Y",$timestamp)),
    "weekday"=>jdate("l",$timestamp),
    "month"=>jdate("F",$timestamp),
    );
    }
    function div($a,$b) {
    return (int) ($a / $b);
    }
    function gregorian_to_jalali ($g_y, $g_m, $g_d)
    {
    $g_days_in_month = array(31, 28, 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30, 31);
    $j_days_in_month = array(31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29);
    $gy = $g_y-1600;
    $gm = $g_m-1;
    $gd = $g_d-1;
    $g_day_no = 365*$gy+div($gy+3,4)-div($gy+99,100)+div($gy+399,400);
    for ($i=0; $i < $gm; ++$i)
    $g_day_no += $g_days_in_month[$i];
    if ($gm>1 && (($gy%4==0 && $gy%100!=0) || ($gy%400==0)))
    $g_day_no++;
    $g_day_no += $gd;
    $j_day_no = $g_day_no-79;
    $j_np = div($j_day_no, 12053);
    $j_day_no = $j_day_no % 12053;
    $jy = 979+33*$j_np+4*div($j_day_no,1461);
    $j_day_no %= 1461;
    if ($j_day_no >= 366) {
    $jy += div($j_day_no-1, 365);
    $j_day_no = ($j_day_no-1)%365;
    }
    for ($i = 0; $i < 11 && $j_day_no >= $j_days_in_month[$i]; ++$i)
    $j_day_no -= $j_days_in_month[$i];
    $jm = $i+1;
    $jd = $j_day_no+1;
    return array($jy, $jm, $jd);
    }
    function jalali_to_gregorian($j_y, $j_m, $j_d)
    {
    $g_days_in_month = array(31, 28, 31, 30, 31, 30, 31, 31, 30, 31, 30, 31);
    $j_days_in_month = array(31, 31, 31, 31, 31, 31, 30, 30, 30, 30, 30, 29);
    $jy = $j_y-979;
    $jm = $j_m-1;
    $jd = $j_d-1;
    $j_day_no = 365*$jy + div($jy, 33)*8 + div($jy%33+3, 4);
    for ($i=0; $i < $jm; ++$i)
    $j_day_no += $j_days_in_month[$i];
    $j_day_no += $jd;
    $g_day_no = $j_day_no+79;
    $gy = 1600 + 400*div($g_day_no, 146097);
    $g_day_no = $g_day_no % 146097;
    $leap = true;
    if ($g_day_no >= 36525)
    {
    $g_day_no--;
    $gy += 100*div($g_day_no, 36524);
    $g_day_no = $g_day_no % 36524;
    if ($g_day_no >= 365)
    $g_day_no++;
    else
    $leap = false;
    }
    $gy += 4*div($g_day_no, 1461);
    $g_day_no %= 1461;
    if ($g_day_no >= 366) {
    $leap = false;
    $g_day_no--;
    $gy += div($g_day_no, 365);
    $g_day_no = $g_day_no % 365;
    }
    for ($i = 0; $g_day_no >= $g_days_in_month[$i] + ($i == 1 && $leap); $i++)
    $g_day_no -= $g_days_in_month[$i] + ($i == 1 && $leap);
    $gm = $i+1;
    $gd = $g_day_no+1;
    return array($gy, $gm, $gd);
    }

    ?>
    وبرای صدا زدنش از عبارت زیر استفاده کن :

    require_once 'آدرس فایلت';
    echo Num2Fa(jdate("l j F Y"));
    اگر هم جمله ایی میخوای که با هر بار رفرش کردن یه جمله ایی رو نشون بده به صورت زیره:
    کد HTML:
    /*____ START Sokhane Rooz ________*/
    //Powreded By Seyed Mohsen Moosavi
    //Email : pesareabadani@gmail.com
    //Tel : +989169292949
    /*________ BEGIN CODE _______________*/
    
       <!-- Begin
    var SokhaneRooz = 10; //نعداد سخن هارو نشون میده که من 10 تا درنظر گرفتم تو میتونی بیشتر یا کمتر بذاری
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var ad = sec % SokhaneRooz;//اسمشم گذاشتم SokhaneRooz
    ad +=1; 
    if (ad==1) {
    
    title="<font   color=#0000FF>فضیلت علم بیشتراز فضیلت عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت محمد(ص)</font>";
    }
    if (ad==2) {
    title="<font   color=#0000FF>هر فریب خورده ای را نمی شود سرزنش کرد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    }
    if (ad==3) {
    title="<font   color=#0000FF>هر فریب خورده ای را نمی شود سرزنش کرد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    }
    if (ad==4) {
    
    title="<font   color=#0000FF>اگر پیاده هم شده است سفر کن ، در ماندن می پوسی</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    }
    if (ad==5) {
    title="<font   color=#0000FF>نیکوکار از کار نیک بهتر و بدکار از کار بد بدتر است</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    }
    if (ad==6) {
    title="<font   color=#0000FF>لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم، غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودن</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    }
    if (ad==7) {
    
    title="<font   color=#0000FF>ایمان بی عشق ، اسارت دردیگران است وعشق بی ایمان ، اسارت درخود</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>دکتر شریعتی</font>";
    }
    if (ad==8) {
    
    title="<font   color=#0000FF>گناهی که تو را پشیمان کند بهتر از کار نیکی است که تو را به خود پسندی وادارد</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت علی(ع)</font>";
    }
    if (ad==9) {
    
    title="<font   color=#0000FF>ظاهر قرآن خوب وخوشایند وباطنش (مانند دریا) عمیق است </font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>حضرت صادق(ع)</font>";
    }
    if (ad==10) {
    
    title="<font   color=#0000FF>شما مصیبت بار ترین مردم هستید ، زیرا از مسئولیت ها عالمانه وآگاهانه دست کشیدید</font>&nbsp;*&nbsp;<font  color=#FF00FF>امام حسین (ع)</font>";
    }
    
    document.write(title);
    // End -->
    /*________ END CODE __________*/
    //موفق و موید باشی
    //امید وارم بدردت بخوره
    کد بالا رو باید با پسوند js. دخیره کنی.
    حالا برای صدا زدنش هم از این کد باید استفاده کنی
    کد HTML:
    <script type='text/javascript' src="آدرس فایلت"></script>
    موفق باشی
    یا علی

  5. #5

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دسته گلت درد نکنه . نه با رفرش نمیخوام
    همون کد جاوا اسکریپت رو نمیشه به فارسی نوشت؟
    چطوری میشه فارسیش کرد آخه زیرش شما php دادی اما اون جاوااسکریپته ، راهنمایی می کنی منو؟
    نمیشه کاری کرد که هر روز یک متن بیاد به زبان php ? اینجوری با فراخوانیه اون تابع شمسی که دادی شما میشه فارسیش کرد مگه نه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    خوب جاوا اسکریپت هم کد تاریخ شمسی داره ولی توی مرورگر موزیلا درست عمل نمی کنه
    ولی خوب میتونی PHP و جاوا اسکریپت رو باهم ترکیب کنی
    مثلا این جوری:

    <?php echo'<div align="right">امروز:'.Num2Fa(jdate("l j F Y")).' سخن روز :<script type="text/javascript" src="SokhaneRooz.js"></script></div>'; ?>

  7. #7

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اگر جاواسارکیپت روی مرورگر کاربر غیر فعال باشه نشون نمیده آره؟
    <?php echo'<div align="right">امروز:'.Num2Fa(jdate("l j F Y")).' سخن روز :<script type="text/javascript" src="SokhaneRooz.js"></script></div>'; ?>
    اینو من اگر بخوام لینک هم بزارم چی؟ یا یه تصویر به جای اون سخن روز با تگ
    کد HTML:
    <a href="">....</a>
    و
    کد HTML:
    <img src="...">
    گذاشتم خطا داد ظاهرا یه جور دیگه باید توش تعریف بشه که من بلد نیستم درسته؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    بله جانم فرق داره اون به این وصورته :
    این یه نمونه شبیه به اونه ولی یه تغییراتی بایستی انجام بشه :
    کد HTML:
    /*____ START Left Tabligh Code 120 *240 ________*/
    //Powreded By Seyed Mohsen Moosavi
    //Email : pesareabadani@gmail.com
    //Tel : +989169292949
    /*________ BEGIN CODE _______________*/
    
       <!-- Begin
    var Left120_240 = 10;
    var now = new Date()
    var sec = now.getSeconds()
    var ad = sec % Left120_240;
    ad +=1;
    if (ad==1) {
    
    url="http://forsat2.com/?ref=9253";
    alt="....::افزایش بازدید خیلی سریع با فرصت::...";
    banner="http://forsat2.com/banners/ban14.gif";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==2) {
    
    url="http://aminrank.com/?ref=10151";
    alt="....::افزایش بازدید خیلی سریع با امین رنک::...";
    banner="http://aminrank.com/banners/ban12.gif";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==3) {
     
    url="http://www.iranmaxim.com/product_info.php?ref=734&products_id=33&affiliate_banner_id=49";
    alt="....::جاروی شارژی نسل SWIVEL SWEEPER G2::...";
    banner="http://www.iranmaxim.com/affiliate_show_banner.php?ref=734&affiliate_banner_id=49";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==4) {
    
    url="http://www.shadlife.com/index.php?p=produce&ads=794&id=73";
    alt="....::دستگاه درازنشست TotalCore::...";
    banner="http://www.shadlife.com/uploadd/928487_5.jpg";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==5) {
    
    url="http://shadlife.com/?p=reg&ads=794";
    alt="....::تجارت آنلاین::...";
    banner="http://shadlife.com/x/../upload/277399_bz3.gif";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==6) {
    
    url="Http://www.bpb.ir/UI/SignUp.aspx?ID=3230";
    alt="....::اولین حراجی هوشمند در ایران::...";
    banner="Http://www.bpb.ir/gif_bpb.gif";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==7) {
    
    url="http://www.oxinads.com/?i=15340";
    alt="....::اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها::...";
    banner="http://www.oxinads.com/images/tablighat/1220274412_1212476765_1209145077_Oxin120-240.gif";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==8) {
    
    url="http://www.iranmaxim.com/index.php?ref=734&affiliate_banner_id=15";
    alt="....::ایران ماکزیم::...";
    banner="http://www.iranmaxim.com/affiliate_show_banner.php?ref=734&affiliate_banner_id=15";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==9) {
    
    url="http://www.iranmaxim.com/product_info.php?ref=734&products_id=11&affiliate_banner_id=34";
    alt="....::نایسر دایسر +پوست کن Nicer Dicer::...";
    banner="http://www.iranmaxim.com/affiliate_show_banner.php?ref=734&affiliate_banner_id=34";
    width="120";
    height="240";
    }
    if (ad==10) {
    
    url="http://www.iranmaxim.com/product_info.php?ref=734&products_id=33&affiliate_banner_id=48";
    alt="....::جاروی شارژی نسل SWIVEL SWEEPER G2::...";
    banner="http://www.iranmaxim.com/affiliate_show_banner.php?ref=734&affiliate_banner_id=48";
    width="120";
    height="240";
    }
    
    document.write('<center>');
    document.write('<a href=\"' + url + '\" target=\"_top\">');
    document.write('<img src=\"' + banner + '\" width=')
    document.write(width + ' height=' + height + ' ');
    document.write('alt=\"' + alt + '\" border=0><br>');
    document.write('<small>' + '</small></a>');
    document.write('</center>');
    // End -->
    /*________ END CODE __________*/
    برای فراخوانیش هم مثل مثال قبله
    ولی جاوا اسکریپت معمولا توی 99 درصد رایانه ها جواب میده
    البته حدس میزنم
    یا علی

  9. #9

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    ممنون
    ولی منظورم این نبود نگاه کن:
    امروز پنجشنبه 4 دی 1389 سخن امروز : از دکتر شریعتی

    روی از دکتر شریعتی که کلیک کرد کاربر به یه صفحه بره که توش فقط متن سخن دکتر شریعتی باشه

    واسه این منظورمه چیکار باید کرد ؟

    اون صفحه رو خودم دستی می نویسم مثلا x.com/1.html میشه متنی که سخن دکتر توشه فقط اون اول چه طوری لینک بدم توش؟ طوری که تاریخ روز هم دقیق باشه و مشکلی توی نمایش تاریخ ایجاد نشه


    ----------------------------------------------------
    اینو هم بلدی کمکم کنی؟

    سئوال دومم
    چطوری یک فرم درست کنم که یه منوی کشویی داشته باشه که مثلا توش 3 تا مقدار باشه
    آبی
    قرمز
    زرد
    بعد وقتی کاربر مثلا روی آبی کلیک کرد به صورت ای جکسی زیرش یه فرم باز بشه : آبی رنگی آرام است و می تواند ... وقتی روی زرد کلیک کرد همینجور و قرمز هم کلیک کرد اینطوری بشه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آها فقط لینکشو میخوای!
    خوب یکیشو میگم بقیه شم همین جوریه:
    کد اول رو باید این طوری کنی :
    کد HTML:
    url="آدرس صفحه سخن";
    alt="مشاهده متن";
    code="<font  color=#FF00FF>حضرت محمد(ص)</font>";//اینجا نام نویسنده سخن رو مینویسی همونکه واسش لینک میذاری
    title="<font   color=#0000FF>فضیلت علم بیشتراز فضیلت عبادت است</font>&nbsp;*&nbsp;";
    }
    و کد آخر رو هم به شکل زیر
    کد HTML:
    document.write(title);
    document.write('<a href=\"' + url + '\" target=\"_top\"');
    document.write('title=\"' + alt + '\">'+code+'</a>');
    درمورد کد دوم هم یه جستجو کنی پیدا میکنی من قبلا توی تاپیک ها ی قبلی دیدم ولی حضور ذهن ندارم کدوم بود
    وقت هم ندارم که واست پیداش کنم ببخشی شب ساعت 10 به بعد اگه تونستم بیام حتما کدشو برات میذارم
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه ایشالله پیداش می کنم

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    ممنون
    ولی منظورم این نبود نگاه کن:
    امروز پنجشنبه 4 دی 1389 سخن امروز : از دکتر شریعتی

    روی از دکتر شریعتی که کلیک کرد کاربر به یه صفحه بره که توش فقط متن سخن دکتر شریعتی باشه

    واسه این منظورمه چیکار باید کرد ؟

    اون صفحه رو خودم دستی می نویسم مثلا x.com/1.html میشه متنی که سخن دکتر توشه فقط اون اول چه طوری لینک بدم توش؟ طوری که تاریخ روز هم دقیق باشه و مشکلی توی نمایش تاریخ ایجاد نشه


    ----------------------------------------------------
    اینو هم بلدی کمکم کنی؟

    سئوال دومم
    چطوری یک فرم درست کنم که یه منوی کشویی داشته باشه که مثلا توش 3 تا مقدار باشه
    آبی
    قرمز
    زرد
    بعد وقتی کاربر مثلا روی آبی کلیک کرد به صورت ای جکسی زیرش یه فرم باز بشه : آبی رنگی آرام است و می تواند ... وقتی روی زرد کلیک کرد همینجور و قرمز هم کلیک کرد اینطوری بشه؟

    سلام
    اینم کد:
    اگه سوالی بود بفرمائید
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head >
        <title>Untitled Page</title>
        <script language="javascript" type="text/javascript">
            function changed() {
                var sb = document.getElementById("color");
                if (sb.selectedIndex == 0) return;
                var op = sb.options[sb.selectedIndex].value;
                var res=document.getElementById("result");
                res.innerHTML = "";
                res.style.backgroundColor = op;
                switch (op) {
                    case "blue": res.innerHTML = "ابی ارام است";
                        break;
                    case "red": res.innerHTML = "قرمز خیلی ارام است!";
                        break;
                    case "yellow": res.innerHTML = "زرد کمتر ارام است!";
                        break;
                        
                }
               
            }
        
        
        </script>
    </head>
    <body>
      
       
        <select name="color" onchange="changed()" id="color">
         <option selected="selected" >انتخاب کنید</option>
        <option value="blue" style="background-color:Blue;" >ابی</option>
          <option value="red" style="background-color:Red;">قرمز</option>
            <option value="yellow" style="background-color:Yellow;" >زرد</option>
        
        </select>
        
        <br />
        <br />
        <div  id="result">
        
         
        
        </div>
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله proSPY : پنج شنبه 02 دی 1389 در 17:40 عصر

  13. #13

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آقا دستت درد نکنه . اگر من بخوام این مقادیر آبی آرام است و قرمز آرام است و زرد... بیاد توی یک page نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی روی زرد کلیک شد یک صفحه اچ تی ام ال باز بشه توش یک سری حرف باشه و روی آبی و قرمز هم صفحات جدا باز بشه

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    آقا دستت درد نکنه . اگر من بخوام این مقادیر آبی آرام است و قرمز آرام است و زرد... بیاد توی یک page نشون داده بشه چی کار کنم؟
    یعنی روی زرد کلیک شد یک صفحه اچ تی ام ال باز بشه توش یک سری حرف باشه و روی آبی و قرمز هم صفحات جدا باز بشه


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    <head >
    <title>Untitled Page</title>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function changed() {

    var sb = document.getElementById("color");
    if (sb.selectedIndex == 0) return;
    var op = sb.options[sb.selectedIndex].value;
    var res=document.getElementById("result");
    res.innerHTML = "";
    var url = "color.php?q=" + op;
    window.open(url);

    }




    </script>

    </head>
    <body>


    <select name="color" onchange="changed()" id="color">
    <option selected="selected" >انتخاب کنید</option>
    <option value="blue" style="background-color:Blue;" >ابی</option>
    <option value="red" style="background-color:Red;">قرمز</option>
    <option value="yellow" style="background-color:Yellow;" >زرد</option>

    </select>

    <br />
    <div id="result">



    </div>
    <br />
    </body>
    </html>

    با این کار مقادیر blue , ... به فایل Color.php بصورت GET فرستاده میشن که اونجا میتونی تصمیم بگیری که چه کاری بشه .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلامی دوباره
    برای این روشی که توی میخوای که راحته اول کد زیر رو توی بخش head قرار بده
    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    <!--
    function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0
      eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'");
      if (restore) selObj.selectedIndex=0;
    }
    //-->
    </script>
    و حالا این کد رو توی بخش body جای دلخواهت بذار
    کد HTML:
    <form name="form" id="form">
      <select name="Color" id="Color" onchange="MM_jumpMenu('parent',this,0)">
        <option value="http://Blue.html/">رنگ آبی</option>
        <option value="http://Red.html/">رنگ قرمز</option>
        <option value="http://Yellow.html/">رنگ زرد</option>
        </select>
    </form>
    البته آدرس ها رو همین طوری گذاشتم ها تا متوجه بشی
    اینم آدرس دادن به صورت PHP و تابع گت

    <form name="form" id="form">
    <select name="Color" id="Color" onchange="MM_jumpMenu('parent',this,0)">
    <option value="http://color.php?color=blue">رنگ آبی</option>
    <option value="http://color.php?color=red">رنگ قرمز</option>
    <option value="http://color.php?clor=yellow">رنگ زرد</option>
    </select>
    </form>




    موفق باشی
    یا علی

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    یک راه خیلی راحت هم اینه :
    کد HTML:
    <select onchange="window.open( this.options[this.selectedIndex].value);">
        <option value="#">Please select</option>
            <option value="http://www.apress.com">The publisher</option>
        <option value="http://wait-till-i.com">The author's blog</option>
        <option value="http://icant.co.uk">The author's other articles</option>
        <option value="http://onlinetools.org">Scripts and tools by the author</option>
      </select>

  17. #17

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    proSPY جان
    این آخرین راهی که زحمتشو کشیدی
    من اگر بخوام اینو به صورتی کنم که مقدارش درجا به صورت ای جکسی نشون بده به نظرت باید چه کار کنم؟
    اون کدی که آقا محسن گذاشت همین کارو می کنه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    سلام برای جی کویری برنامه زیر رو دانلود کن خیلی جالبه 24 تا تم داره که به دلخواه خودت یکی رو می تونی انتخاب کنی


    گفتم پیداش میکنم برات!

    اینم لینکش

    برو به صفحه ای که گذاشتم اونجا توضیحاتی رو هم داده که بدردت می خوره
    من خودم دارم ازش استفاده میکنم البته سایتم رو هنوز آپلود نکردم که قابل دیدن باشه برات
    اگر مشکلی داشتی بازم بگو تا جوابت بدم
    موفق باشی
    یا علی

  19. #19

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    محسن جان نمیخوام صفحه سایه بشه و با افکت اونجوری روی یه پنجره باز بشه.
    میگم همین proSPY داده روی اگر بخوام مثله از این فرم های ای جکسیش کنم چطوری این کار رو انجام بدم؟
    همه صفحات روی یک فرم باز بشه..صفحه ها فقط توش متن هست و روی فرم فراخوانی میشه با انتخاب کاربر که از اون منوی کشویی یه گزینه رو انتخاب می کنه
    نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    والا با همین هم میشه توی یه صفحه نشون داد
    ولی از ای جکس من سر در نمیارم و در این رابطه با مسئول این انجمن صحبت کن حتما بلده
    موفق باشی

  21. #21

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه اذیتت کردم از بس سئوال پرسیدم.
    یک کم صبر می کنم ببینم کسی دیگه تاپیک رو می بینه راهنمایی کنه

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    محسن جان نمیخوام صفحه سایه بشه و با افکت اونجوری روی یه پنجره باز بشه.
    میگم همین proSPY داده روی اگر بخوام مثله از این فرم های ای جکسیش کنم چطوری این کار رو انجام بدم؟
    همه صفحات روی یک فرم باز بشه..صفحه ها فقط توش متن هست و روی فرم فراخوانی میشه با انتخاب کاربر که از اون منوی کشویی یه گزینه رو انتخاب می کنه
    نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه
    متوجه نمیشم منظورتون رو . . .
    منظورتون از ایجکسی چیه ؟
    منظورتون اینکه با XMLHTTPREQUEST بفرستیم سمت سرور یا نه ؟

  23. #23

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    در مثالی که شما زدی کاربر زمانی که روی "The publisher" کلیک کرد از منوی کشویی میره به http://www.apress.com درسته؟
    حالا فرض کنید که روی "The publisher" کلیک کرد از منوی کشویی میره به 2.html که روی خود سرور هست و محتویاته اونو ( درست همون جایی که منوی کشویی هست ) نشون میده این 2.html هیچ تمپلیت یا... نداره فقط توش متنه یا شاید نهایتا یک تصویر. و وقتی نمایش داد اون منوی کشویی مخفی بشه.بعد که کاربر منتقل شد یه لینک توش باشه به نام بازگشت برگرده همون جایی که منوی کشویی بوده.
    اینجوری...

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    محسن جان نمیخوام صفحه سایه بشه و با افکت اونجوری روی یه پنجره باز بشه.
    میگم همین proSPY داده روی اگر بخوام مثله از این فرم های ای جکسیش کنم چطوری این کار رو انجام بدم؟
    همه صفحات روی یک فرم باز بشه..صفحه ها فقط توش متن هست و روی فرم فراخوانی میشه با انتخاب کاربر که از اون منوی کشویی یه گزینه رو انتخاب می کنه
    نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه
    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    proSPY جان
    این آخرین راهی که زحمتشو کشیدی
    من اگر بخوام اینو به صورتی کنم که مقدارش درجا به صورت ای جکسی نشون بده به نظرت باید چه کار کنم؟
    اون کدی که آقا محسن گذاشت همین کارو می کنه؟
    منظورت از درجا اینه که زیر کومبو باکس نشون بده ؟

  25. #25

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آره درجا زیرش بیاد بعد منوی کشویی مخفی شه و وقتی محتوا اومد لینک بده که بشه برگشت به همون منوی کشویی

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    آره درجا زیرش بیاد بعد منوی کشویی مخفی شه و وقتی محتوا اومد لینک بده که بشه برگشت به همون منوی کشویی

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
    
       <head>
        <title>Untitled Page</title>
        <script language="javascript" type="text/javascript">
            function changed() {
                var sb = document.getElementById("color");
                if (sb.selectedIndex == 0) return;
                var op = sb.options[sb.selectedIndex].value;
                var res = document.getElementById("result");
                res.innerHTML = "";
                var back="  <br /><a href='javascript:void(0)' onclick='showform()'>بازگشت</a>";
                switch (op) {
                    case "blue": res.innerHTML = "ابی ارام است";
                        break;
                    case "red": res.innerHTML = "قرمز خیلی ارام است!";
                        break;
                    case "yellow": res.innerHTML = "زرد کمتر ارام است!";
                        break;
    
                }
                document.getElementById("color").style.backgroundColor = op;
                document.getElementById("form").style.display = "none";
                document.getElementById("result").style.display = "block";
               res.innerHTML += back;
      
            }
            function showform() {
                document.getElementById("result").style.display = "none";
                document.getElementById("form").style.display = "block";
    
            }
        
        
        </script>
        <style type="text/css">
            #color
            {
                width: 337px;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
      
       
       <div id="form" >
       <select name="color" onchange="changed()" id="color" style="text-align: center">
         <option selected="selected" style="background-color:White" >انتخاب کنید</option>
        <option value="blue" style="background-color:Blue;" >ابی</option>
          <option value="red" style="background-color:Red;">قرمز</option>
            <option value="yellow" style="background-color:Yellow;" >زرد</option>
          
        
        </select>
         </div>
        
        <div  id="result" style="display: none">
       
        </div>
    </body>
    </html>

  27. #27

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه
    میگم این قسمت:
    switch (op) {
    case "blue": res.innerHTML = "ابی ارام است";
    break;
    case "red": res.innerHTML = "قرمز خیلی ارام است!";
    break;
    case "yellow": res.innerHTML = "زرد کمتر ارام است!";
    break;
    اگر حجم متن زیاد باشه سنگین نمیشه لودش؟
    نمیشه کاری کرد این 3 تا متن رو از توی یه فایل txt یا یه فایل خالی html که دستی میریزم مقدارش بره این تو

    ----------------------------------------
    بعد راهی داره بتونم اینو توی وبلاگم هم بزارم؟
    یعنی یه خروجی جاوااسکریپت بده که iframe نداشته باشه و راحت توی وبلاگم تو بلاگفا بزارمش؟

    ----------------------------------------

    یک سئوال دیگه هم داشتم کد رندومی که محسن جان زحمتشو کشید اشتراک گذاشت توی تاپیک های اولی آیا متن-تصویر-لینک هایی که تصادفی نشون میده پله به پله هست یا واقعا تصادفی هست ؟
    من چند تا اسکریپت تصادفی دانلود کردم اما مشکله اکثرشون اینه که اولین و آخرین مقدار رو بیشتر نمایش میده و تساوی رعایت نمیشه.طوری که مثلا هر یک 1 بار نمایش داده بشه و ترتیب فقط تصادفی باشه
    آخرین ویرایش به وسیله vimax65 : جمعه 03 دی 1389 در 09:50 صبح

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اگر حجم متن زیاد باشه سنگین نمیشه لودش؟
    نمیشه کاری کرد این 3 تا متن رو از توی یه فایل txt یا یه فایل خالی html که دستی میریزم مقدارش بره این تو
    چرا ، تبیعتا هر چی تو صفحه بزاری تو لود صفحه تاثیر داره.
    میشه یه جایی دیگه بزاری بعدش به اون لینک کنی که بازم اون قسمتی از صفحه ات میشه و تو لود تاثیر داره.
    در کل هرچیزی بخوای بزاری تاثیر میذاره

    بعد راهی داره بتونم اینو توی وبلاگم هم بزارم؟
    یعنی یه خروجی جاوااسکریپت بده که iframe نداشته باشه و راحت توی وبلاگم تو بلاگفا بزارمش؟
    بله هر کاری میتونی بکنی که البته باید بلد باشی قالب وبلاگ رو تغییر بدی

    یک سئوال دیگه هم داشتم کد رندومی که محسن جان زحمتشو کشید اشتراک گذاشت توی تاپیک های اولی آیا متن-تصویر-لینک هایی که تصادفی نشون میده پله به پله هست یا واقعا تصادفی هست ؟
    اگه با Random کار کرده باشه تصادفی است .

    من چند تا اسکریپت تصادفی دانلود کردم اما مشکله اکثرشون اینه که اولین و آخرین مقدار رو بیشتر نمایش میده و تساوی رعایت نمیشه.طوری که مثلا هر یک 1 بار نمایش داده بشه و ترتیب فقط تصادفی باشه
    از اسمش مشخصه که تصادفی . اگر هم یک تصویر را چند بار نشون میده ، اینم تصادفی است!

  29. #29

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    ممنون از جوابهات
    من یکی از رنگ ها رو که انتخاب می کنم مثلا میزنم آبی میره توضیحاتشو نشون میده اما وقتی روی اون لینک بازگشت کلیک می کنم روی آبی میمونه... چطوری میشه کاری کرد که وقتی کلیک کردیم روی یکی از گزینه ها وقتی خروجی رو نشون داد و روی لینک بازگش کلیک کردیم منوی کشویی روی گزینه ی اولی تنظیم شده و عین اولش باشه؟
    -------------------------------------------------------------
    میشه بهش افکت داد؟ یا اینجوری باشه بهتره؟
    -------------------------------------------------------------
    آقا همین ifram رو توضیح میدی؟
    من اگر بخوام اینو یه خروجی بگیرم {اول کد رو می نویسم میزارم روی سرور البته} روی وبلاگم نیاز به کد جاوااسکریپت دارم کدی که فریم نداشته باشه که بلاگفا گیر نده.
    آخرین ویرایش به وسیله vimax65 : جمعه 03 دی 1389 در 18:06 عصر

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    من یکی از رنگ ها رو که انتخاب می کنم مثلا میزنم آبی میره توضیحاتشو نشون میده اما وقتی روی اون لینک بازگشت کلیک می کنم روی آبی میمونه... چطوری میشه کاری کرد که وقتی کلیک کردیم روی یکی از گزینه ها وقتی خروجی رو نشون داد و روی لینک بازگش کلیک کردیم منوی کشویی روی گزینه ی اولی تنظیم شده و عین اولش باشه؟
    داخل تابع showfrom این کد رو اضافه کن:

    document.getElementById("color").selectedIndex=0;
    و این کد رو از تابع changed حذف کن :

    document.getElementById("color").style.backgroundC olor = op;
    افکت هم میتونی بدی که بهتره از jquery استفاده کنی

    با iframe ها هم میتونی یک صفحه دیگه رو توی همین صفحه نشون بدی که فکر کنم بلاگفا گیر بده
    مثلا این کد سایت گوگل رو توی یک قاب نشون میده

    <iframe src="http://google.com"></iframe>

  31. #31

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    آقا من یه جوری تو در توش می کنم نمیشه مشکل چیه؟
    من یک صفحه ساختم توش اینو گذاشتم { کد رو چند ماه قبل از سایت ووریا دانلودش کردم } :

    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
        <title>رنگها</title>
        <script type="text/javascript">
    <!--
    // powered by vooria.com
    var xmlHttp;
    function createRequest(){
    if(window.ActiveXObject){
        xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else if(window.XMLHttpRequest){ 
        xmlHttp = new XMLHttpRequest();
    }
    }
    
    function page(url){
    createRequest();
    xmlHttp.open("GET", url, true);
    xmlHttp.onreadystatechange = updatepage;
    xmlHttp.send(null);
    }
    
    function updatepage(){
        document.getElementById('page').innerHTML = "<div align='center'><img src='images/loader.gif'><br>در حال اجرا در خواست شما</div>"
        if(xmlHttp.readyState == 4){
            document.getElementById('page').innerHTML = xmlHttp.responseText
        }
    }
    
    //-->
    </script>
      </head>
    <body onLoad="isReady=true">
          <b>رنگ ها</b>
    <br />
    <center>
    <a href="#" onClick="page('rangha.html'); return false">کلیک کنید</a> <b>::</b>
    </center><br />
    <div id="page">................... </div>
            </div>
        </div>
    </div>  
      </body>
    </html>
    بعد توی rangha.html هم کدی که شما گفتید { پست شماره 26 } رو گذاشتم اما نمیدونم چرا کار نمیکنه
    تکی کار می کنه ها اما وقتی میزارم اینجوری کار نمی کنه/چطوری باید رفعش کنم؟

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    اره درسته ، نباید کار کنه .
    چون که: چیزی که صفحه رنگ ها بر میگردونه فقط لیست رنگهاست و اسکریپ به این صفحه برگشت داده نمیشه .

    برای حلش اسکریپ رو تو همین صفحه اول بزار و لیست رنگ ها تو همون صفحه باشه
    آخرین ویرایش به وسیله proSPY : جمعه 03 دی 1389 در 20:43 عصر

  33. #33

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    خب راه حلش به نظرت چیه؟
    فرض کن من یک صفحه ای دارم به نام html.1 بعد توی این صفحه میخوام 5 تا لینک باشه
    رنگ ها 1 | رنگ ها 2 | رنگ ها 3 ....
    بعد هر یک از این رنگ ها یک صفحه جدا داره .... لینک ها هم در صفحه جدا باز نشه یعنی صفحه مرتبط به لینک در خود صفحه نشون داده بشه
    با کلیک روی رنگ ها 1 فایل rangah1.html فراخوانی میشه که توش همون منوی کشویی هست که شما دادین
    چی کار باید بکنم؟

  34. #34
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟


    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >

    <head>
    <title>Untitled Page</title>
    <script type="text/javascript">
    <!--
    // powered by vooria.com
    var xmlHttp;
    function createRequest(){
    if(window.ActiveXObject){
    xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else if(window.XMLHttpRequest){
    xmlHttp = new XMLHttpRequest();
    }
    }

    function page(url){
    createRequest();
    xmlHttp.open("GET", url, true);
    xmlHttp.onreadystatechange = updatepage;
    xmlHttp.send(null);

    }

    function updatepage(){
    document.getElementById('page').innerHTML = "<div align='center'>در حال اجرا در خواست شما</div>"
    if(xmlHttp.readyState == 4){
    document.getElementById('page').innerHTML = xmlHttp.responseText;
    document.getElementById("back").style.display = "block";
    }
    }

    function changed() {
    var sb = document.getElementById("color");
    if (sb.selectedIndex == 0) return;

    var back=" <br /><a href='javascript:void(0)' onclick='showform()'>بازگشت</a>";
    page( sb.options[sb.selectedIndex].value);




    document.getElementById("form").style.display = "none";

    document.getElementById('page').style.display="blo ck";


    }
    function showform() {
    document.getElementById("back").style.display = "none";
    document.getElementById("form").style.display = "block";
    document.getElementById("color").selectedIndex=0;
    document.getElementById('page').style.display="non e";



    }
    //-->
    </script>

    <style type="text/css">
    #color
    {
    width: 337px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>


    <div id="form" >
    <select name="color" onchange="changed()" id="color" style="text-align: center">
    <option selected="selected" style="background-color:White" >انتخاب کنید</option>
    <option value="1.html" style="background-color:Blue;" >ابی</option>
    <option value="2.html" style="background-color:Red;">قرمز</option>
    <option value="3.html" style="background-color:Yellow;" >زرد</option>


    </select>

    </div>



    <div id="page">................... </div>

    <a id="back" href="#" onclick="showform()" style="display: none">بازگشت</a>
    </body>
    </html>



    که صفحه 1 میشه مربوط به رنگ آبی و ...

  35. #35

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    ممنون از زحمتت اما این کار نمیکنه :(
    اصلا کلا اون قابلیتی که قبلا میشد منوی کشویی با انتخابش یه متن رو نشون بده حذف شده و قابلیت ای جکسی که خود صفحه با لینک داشت هم غیر فعاله!

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمتت اما این کار نمیکنه :(
    اصلا کلا اون قابلیتی که قبلا میشد منوی کشویی با انتخابش یه متن رو نشون بده حذف شده و قابلیت ای جکسی که خود صفحه با لینک داشت هم غیر فعاله!
    نه درسته
    بستگی به رنگ انتخاب شده یک فایل رو بصورت ایجکس میخونه .
    فایل ها رو ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    دستت درد نکنه.
    میدونی همین اینی که شما دادی خوبه فقط توی یه صفحه باشه میخوام چند تا از اینا بیاد
    ببین الان توی این فایل یک فایل index هست درسته؟ که توش یه منوی کشویی هست
    من میخوام یک صفحه مثلا 1.html درست کنم
    توش 5 تا لینک بزارم ( لینک ها به 5 صفحه بخوره ، که صفحات توش همین منوی کشویی که شما دادی باشه )
    یعنی 1 صفحه من دارم با 5 تا لینک
    هر لینک به 5 صفحه متصل بشه
    هر لینک به صورت ای جکسی باز بشه ( یعنی صفحه رو توی همون صفحه ای که 5 تا لینک هست باز کنه به صورت ای جکسی)
    توی اون 5 تا صفحه هم همون منوی کشویی باشه که شما کدشو نوشتی
    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    یک مثال واقعی بزنید ؟
    درست متوجه نمیشم

  39. #39

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    متاسفانه نتونستم پیدا کنم :(

    آقا فرض کنید من یک صفحه دارم با نام index.html که توی این فایل ایندکس فقط 5 تا لینک هست به صورت زیر:

    لینک 1 | لینک 2 | لینک 3 | لینک 4 | لینک 5

    * در این قسمت دقیقا زیر لینک ها محتوای لینک ها نمایش داده میشه به صورت ای جکسی
    * هر لینک به صفحه ای جدا متصل هست . اما محتوای لینک ها به جای اینکه در صفحه ای جدا باز بشه توی همین index.html نمایش داده میشه
    -----------------------------------------------------------------------
    نوع پیوندها:
    مثلا برای لینک 1 کدش به صورت زیر تعریف میشه:

    کد HTML:
    <a href="#" onClick="page('link1.html'); return false">لینک 1</a>
    همونطور که می بینید لینک یک در رویداد onclick ش به صفحه link1.html پیوند خورده

    زمانی که کاربر روی "لینک 1 " کلیک کرد ، محتوای link1.html زیرش به صورت ای جکسی نمایش داده میشه و محل نمایش زیرش هست که توی تگ div قرار داره با کد زیر :

    کد HTML:
    <div id="page">................... </div>
    جای نقطه چین همون محتوای link1.html نمایش داده میشه بعد از کلیک کاربر

    -----------------------------------------------------------------------
    حالا محتوای link1.html چی هست:
    محتوای این صفحه همونی هست که شما کدشو نوشتین در پست 26
    -----------------------------------------------------------------------
    برای لود ای جکسی هم از همون کد ووریا استفاده می کنم چون لودش زودتره و حجم کدش کمتره

    حالا منظورمو متوجه شدین؟

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار proSPY
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    82

    نقل قول: چطوری فرمی بسازم که تغییر کنه؟

    وقتی روی لینک 1 کلیک کرد ، لینک ها مخفی بشن ؟ اره ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •