نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: show يا hide بودن فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار melika999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    33
    پست
    74

    show يا hide بودن فرم

    سلام دوستان چطور ميتونم بفهمم فرم من الان در وضعيت show يا hide??
    ممنون ميشم

    و سوال ديگه اينكه چطور وقتي يه آهنگي با open file dialog مياري time اون فايلو گرفت؟


  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار melika999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    33
    پست
    74

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    كسي نميدونه دوستان؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ahrimaneahurai
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران
    پست
    554

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    تایم آهنگ یا تایم ایجاد یا ویرایش فایل ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار melika999
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    33
    پست
    74

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    تايم آهنگ ميخوام بگيرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    سلام
    من می دونم الان بهت می گم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    سلام

    اگه مدیا پلیر رو اجرا کنی به جای دیوریشن بنویس fulltime

     Const g_strV2FPath As String = "C:\Program Files\VidFilters\Flash to Video Console\FVEConsole.exe"2Dim strSourceFile As String = "C:\Program Files\Adobe\Flash Media Server 3\applications\FlexWebCamCapture\streams\_definst_  \CapturedVideoAudioFile.flv"
    3Dim Process As New System.Diagnostics.Process
    4
    5Dim objPlayer As New WMPLib.WindowsMediaPlayer objPlayer.mediaCollection.add(strSourceFile)
    6objPlayer.currentMedia = objPlayer.mediaCollection.getAll
    7Dim sngDuration As Single = objPlayer.currentMedia.duration
    8Process.Start(g_strV2FPath, "-Input " + """" + strSourceFile + """" + " -Output " + """" + "E:\converted wmv\CapturedVideoAudioFile.wmv" + """" + " -MaxTime ""600""" + """" + "")

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    نقل قول: show يا hide بودن فرم

    زمان جاری

     testplay.controls.currentPositionString)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •