نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر اندازه جدول بر اساس تغییر سایز textarea

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    Exclamation تغییر اندازه جدول بر اساس تغییر سایز textarea

    سلام به همه دوستان خوبم
    من جدولی دارم و داخل جدولم یک textarea در یک ستون و در ستون دیگه یک جدول دیگه!!
    با افزایش سطر های ستون دوم که توش یک جدول دیگه هست کل اون سطر کشیده میشه ولی سایز textarea تغییری نمی کنه می خوام کاری بکنم که با بزرگ شدن ستون سایز textarea نیز به اندازه اون در بیاد!!! حالا میگین چیکار کنم دوستان؟
    بعد هم من کد refresh کردن کل صفحه رو هم می خوام ممنون میشم راهنمایم کنید!!!

  2. #2

    نقل قول: تغییر اندازه جدول بر اساس تغییر سایز textarea

    اگر ممکن هست کد رو بزارید چک کننم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    93

    نقل قول: تغییر اندازه جدول بر اساس تغییر سایز textarea

    سلام دوست خوبم مرسی کد زیر مد نظرم هست ولی من فقط قسمتی از کدم رو گذاشتم که از دو قسمت تشکیل میشه یک قسمت که یک textarea هستش و یک قسمت جدولی یه که داخل ستون بعدی هستش
    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    </head>
    <body>
    <table border="1" width="43" bordercolor="#000099" bgcolor="#000000">
    <tr>
    <td><b><font color="#FF0000">Code :</font></b></td>
    <td><b><font color="#FF0000">Preview :</font></b></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><textarea name="TA" cols="45" rows="11.5" id="TA1"></textarea></td>
    <td><table border="1" width="382" height="200" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td width="500" id="tab1">
    </td> 
    </tr>
    </table></td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>
    100% شما دوست خوبم از این کد سر در نمی یاری چون تو ستون دوم که از یک جدول استفاده شده تو برنامه ای که دارم روش کار می کنم چیزی قرار میگیره و بزرگ میشه ولی با بزرگ شدن اون می خوام کاری بکنم که در ستون یکش که textarea قرار هم همیشه هم اندازه جدول ستون دوم باشه!!!نمی دنم دوست خوبم منظورم رو تونستم درست بیان کنم یا نه ولی واقعا گیر کردم!!
    ممنون میشم کمکم کنی هرچند میدونم بد توضیح دادم!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: تغییر اندازه جدول بر اساس تغییر سایز textarea

    کد HTML:
    <table width="200" border="1" >
      <tr>
        <td OnResize="size(this)">
                <table width="200" border="1" id="t">
                <tr>
                  <td>&nbsp;</td>
                  <td>&nbsp;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>&nbsp;</td>
                  <td>&nbsp;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>&nbsp;</td>
                  <td>&nbsp;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>&nbsp;</td>
                  <td>&nbsp;</td>
                </tr>
                <tr>
                  <td>&nbsp;</td>
                  <td>&nbsp;</td>
                </tr>
              </table>
        </td> 
         <td><textarea id="txt">aaa</textarea></td>
       </tr>
      </table>
      
      
    <script language="javascript">
    window.onload=size;
    function size()
    {
     document.getElementById('txt').style.height =document.getElementById('t').clientHeight-2+'px';
    }
    </script>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •