نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

  1. #1

    Exclamation چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

    سلام چتوری میشه با استفاده از متد static کلمات نوشته شده رو رو معکوس کرد؟؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

    میتونی طول لغت رو در بیاری ، بعد با حلقه تک تک حرف ها رو از آخر بگیری با یه متغیر string جمع بزنی ، اینجوری کلمه برعکس میشه . فقط من نمیدونم static بودن متد چه تاثیری توو الگوریتم داره
    آخرین ویرایش به وسیله abbas.oveissi : یک شنبه 05 دی 1389 در 15:03 عصر

  3. #3

    نقل قول: چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

    سلام،
    public static string ReverseString(string s)
    {
    char[] arr = s.ToCharArray();
    Array.Reverse(arr);
    return new string(arr);
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    سلام،
    public static string ReverseString(string s)
    {
    char[] arr = s.ToCharArray();
    Array.Reverse(arr);
    return new string(arr);
    }
    کد هارو بین تگ های <PHP> بذاری خیلی بهتر میشه و دیگه اینجوری قاطی نمیشه




    public static string ReverseString(string s)
    {
    char[] arr = s.ToCharArray();
    Array.Reverse(arr);
    return new string(arr);
    }


  5. #5

    نقل قول: چتوری میشه کلمات رو معکوس کزد

    ممنون، حتماً

    public static string ReverseString(string s)
    {
    char[] arr = s.ToCharArray
    ();
    Array.
    Reverse(arr
    );
    return new
    string(arr
    );
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •