نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کار با QListView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    کار با QListView

    دوستان سلام
    من یکمی جستجو توی تالار کردم نتونستم نحوه اضافه کردن یه رشته به لیست رو بفهمم. میشه یکم در موردش توضیح بدین؟ مثلا یه دکمه باشه وقتی کلیک کردیم، به لیستمون یه چیزی اضافه بشه

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کار با QListView



    voidMainWindow::on_pushButton_clicked(){ui->listWidget->insertItem(0,ui->lineEdit->text());}

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کار با QListView

    خیلی ممنون

    میشه بگین فرق QListView با listWidget چیه؟

    با تشکر

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کار با QListView

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    QListView برای برنامه نویسی برای حالت Model/View کاربرد دارد، اما QListWidget بر پایه Item هاست.
    حامد جان زیر دیپلو بگو من که چیزی متوجه نشدم!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کار با QListView

    دوستان من برای رویداد کلیک بر روی آیتم های لیست روال زیر رو ساختم

    void MainWindow::on_list1_clicked(QModelIndex index)
    {

    }


    حالا چطور میتونم ایندکس رو به دست بیارم؟ برنامه بهم میگه که QModelIndex تعریف نشده!

    اگه یه نمونه برنامه برای کارهای ساده روی لیست باکس ها معرفی کنین خیلی ممنون میشم.

  7. #7

    نقل قول: کار با QListView

    دوست عزيزم، هنوز كه از QlistView استفاده مي‌كني.
    تبديلش كن به QListWidget.

    در جواب سوال قبليت بايد عرض كنم حالت model/view به حالتي گفته مي‌شود كه اطلاعات در يك model نگهداري مي‌شود و اطلاعات در view نمايش داده مي‌شود (كه view مي‌تواند بيش از يكي باشد)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کار با QListView

    ممنون . منظورم همون QListWidget بود!

    من میخوام نحوه پی بردن به اینکه کدوم ایندکس انتخاب شده و همچنین به دست آوردن اون ایندکس رو یادبگیرم! ممنون میشم راهنماییم کنین.
    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: کار با QListView

    اگر از QListWidget استفاده كنيد سيگنال زير از آن قابل دريافت خوهد بود؛ كه به وضوح آيتم جاري را پاس مي دهد.
    void itemClicked ( QListWidgetItem * item )
    همچنين تابع currentRow شي QListWidget شماره سطر جاري را بر مي‌گرداند.


    براي اطلاعات بيشتر ببينيد:
    http://doc.trolltech.com/latest/qlis...ml#itemClicked

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار modirmasool
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Home is where the heart is
    پست
    491

    نقل قول: کار با QListView

    ممنون میشم راهنماییم کنین که کجا باید اون خط رو بذارم!

    دوستان اگه یه نمونه برنامه ساده بذارین خیلی عالی میشه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: کار با QListView

    با سلام . من از QListWidget استفاده می کنم و نیاز دارم تا اندیس آیتمی که اتنخاب شده ، به دست بیارم .
    پست های قدیمی این تاپیکو خوندم . ولی سایتی که معرفی کردن ، نمیاد . اگه ممکنه کسی تو این زمینه بهم کمک کنه .
    در واقع می خوام با سیگنال دبل کلیک روی آیتمی خاص ، اندیس و مقدار اون آیتم رو داشته باشم .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: کار با QListView

    دوباره سلام . دیدم کسی به سوالم جواب نداد ، رفتم چن تا سایت فرنگی رو دیدم و در نهایت به جواب رسیدم . بره دوستان برنامه نویس هم می ذارم تا اگه به این مشکل بر خوردن ، راهشو راحت تر از من پیدا کنن .

    ui->listWidget->currentIndex();

    این تابع یه اندیس برمی گردونه که row() و column() داره . اگه لیستتون از یه نوع آیتم تشکیل شده ( چند تا ستون نداره ) با row() می تونید اندیس رو داشته باشید .

    ui->listWidget->currentItem()

    این تابع هم آیتم رو می ده بهمون .
    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •