نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

  1. #1

    علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    سلام من یه اسکریپت نصب کردم وقتی میخوام برم تو پنل ادمینش خطای زیر رو میده:
    Parse error:  syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\xampp\portal\includes\functions\fu  nc.admin.php on line 50


    کسی میدونه چطوری باید رفعش کنم؟

    خطا 50 فایل func.admin.php فقط ?> هست!! این مشکلش چیه؟

    فایل func.admin.php رو اتچ کردم کم حجمه

    ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه چطوری میشه رفعش کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    بهتره به جاي

    <?
    از
    <?php


    استفاده كني .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    syntax ارور زمانی نشون داده میشه که آکولاد باز شده باشه ولی بسته نشده باشه یا آخر متغییر سمیکالن گذاشته نشده باشه.یه بار کد خودتون رو از این لحاظ بررسی کنید.یه جورایی غلط املایی خودمونی هست.

  4. #4

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    خب من یه بار از اول تا آخر رو دیدم
    والا چشمم درد گرفت 5 بار نگاه کردم اما نه سیمیکالونی دیدم نه آکولادی دیدم که بسته نشده باشه
    }
    {
    همه درست بود :(

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    مطمئنید که کد شما سینتکس ارور میده؟آخه من اجرا کردم هیچ اروری نداشت.

  6. #6

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    آره
    خطا میده لوکال سازو عوضم کرد درست نشد باز خطا میده
    من الان به این نیاز دارم نمی دونم چشه !

  7. #7

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    شاید برای جواب یکم دیر شده باشه، ولی این مشکل احتمالاً ناشی از کدپیج است. با یه ویرایشگر استاندارد مثل nodpad+ بازش کن و بعد به صورت unicode یا utf-8 ذخیره اش کن، احتمالاً درست می شه.

  8. #8

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    ضمناً short_open_tag = On را در php.ini اصلاح کنید.

  9. #9

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    من فایل شما رو تست کردم. ؟> رو به php?> تغییر دادم درست شد. همین.

  10. #10

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    با سلام، براي حل هميشگي مشكل دوستاني چون شما، يك برنامه نوشتم كه ضميمه اش كردم. البته براي اجراي اون بايد dotNET Framework 4 روي سيستمتون نصب باشه. كافيه مسير پوشه كدهاي PHP خودتون رو بدين و اين برنامه بطور خودكار همه تگهاي ?> رو به PHP?> تبديل ميكنه.
    موفق و مؤيد باشيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    215

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    سلام
    اگر آدرس دانلود دات نت رو هم بدی خیلی خوب میشه چون هر جا دانلود کردم نصب نمیشه

  12. #12

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    سلام

    integer چی هست ؟ متغیره ؟ متغیر عددی هست ؟

  13. #13

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    نه عدد نیست
    خروجیش متن و عدده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط vimax65 مشاهده تاپیک
    سلام من یه اسکریپت نصب کردم وقتی میخوام برم تو پنل ادمینش خطای زیر رو میده:
    Parse error:  syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\xampp\portal\includes\functions\fu  nc.admin.php on line 50


    کسی میدونه چطوری باید رفعش کنم؟

    خطا 50 فایل func.admin.php فقط ?> هست!! این مشکلش چیه؟

    فایل func.admin.php رو اتچ کردم کم حجمه

    ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه چطوری میشه رفعش کرد
    فایلتون به این صورت نمایش داده می شه

    PKŽ¥n=ƒ+‹í5Zfunc.admin.php•SÁŽ› 0=ƒ”˜ h Q¯M²9T©TiÛ­š½TY„c‚%cÛ4EÕþ{ÇÒlÕ =ôÏ›÷fžÇëm[·³°<TIɨM¸¨ø)]ÍÂYh˜1\ÉÂX¢m2ìñ*™scB‹ýn¿ÿôøå ²á2Î1/ã<Mgá¯YÔŒ”L'у¢Ä"Í{êÄe†’‘ã
    ØOnñûâh-é‹V+
     Z“~”[œ;¦{ÜŒö»‡Ý‡'@\ä-*%>~{ü Q6–}ˆË£+£Õ,γhÄšh5š™NXäkzs…ßL †˜¼Ô\0H\Vê
    ª˜¥u1TõŠfêôZüÁ'¢þ«"ã<G®7B“¼BÙš Èõ7 Z&K®“8Ë–\RÑ•Ì,§v–qšÂ <Ö[aÌ7䨸gÐè¾c9SŸ¸œÀKyØ}Í"¸»ƒ ÿ,òЋàÄ…
    <,cÍ[A62dcFwб³(˜¸‚›áùc™ËËGÜ 4;w\³BIÊþ_t5²Œæ–/þãßîå*”a·Mgá§ü:R*ñ¼/š[*@ßÇîºùÛ›¬¶„R¼7CçÛÞϵ¡ ·öž†)þ®: Ö؆è¡&?܈€í´d%( ÇÎa©,t­Px£J°5{ÖÏò*Þ„J«Æ… T·üxe÷¯ç«`Ä8(fpÆjÂOµr!=(íy†š¡Á '_u’ºk Taå+ÏÐèõrl
    ›Ü¾¾¸žPKŽ¥n=ƒ+‹í5Z func.admin.phpPK<a

    برای کد نویسی از چه نرم افزاری استفاده می کنی ؟

  15. #15

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    آقا اون درست شده
    ممنون
    من الان مشکلم اینه

  16. #16

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    من یه چیزی برام اینجا سوال هست

    اگه integer یک متغیر هست پس علامت $ قبلش کجاست؟
    و اینکه پرانتزهای integer به چه منظور به کار رفته ؟ نیازی به پرانتز نیست که

  17. #17

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    الان شما بودید اون خط رو چطوری می نوشتید؟

  18. #18

    نقل قول: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟

    $db_search .= " AND (advertisementstateid='". $integer ."') ";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •