نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

  1. #1

    ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    با سلام
    من میخوام تو سایتم یه لینکستان ایجاد کنم با grid view و ارتباط اون با بانکم . من توضیحاتی که داده بودید در موردچطور لینک کردن رو خوندم و دقیقا همونجور عمل کردم . اما نمی دونم در قسمت dataNavigateurlFormat String باید چی وارد کنم که با کلیک روی عنوان مثلا یاهو وارد سایت یاهو بشم . اسم صفحه ای که GRID VIEW رو توش گذاشتم default.aspx هست . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید خیلی فوریه تا پس فردا باید تحویل بدم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    سلام دوست عزیز.
    شما میتوننی برای اینکار داخل یه itemtemplate یه hyperlink قرار بدی و اونو به اون ردیف دیتا بیست که لینکای سایتارو گزاشتی وصل کنی اون موقع همون کاری که شما میخواهی انجام بدی میشه.
    امیدوارم کمکت کرده باشم.

  3. #3

    نقل قول: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    ببخشید ولی چه جوری ؟ استادمون این رو درس نداده گفت ب همین چیزایی که گفتتم می تونید انجام بدید . من یه همچنین جدولی دارم . name
    url
    یاهو
    http://www.yahoo.com
    گوگل
    http://google.com

    و تو گرید ویو طبیعتا فقط name رو نشون میدم . اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید. من فقط تو edit coulmns یه hyperlink ایجاد کردم و اون تنظیماتی که گفتم رو انجام دادم و دیگه هیچی .و در ضمن من میخوام وقتی با ماوس میرم رو نام یاهو آدرس سایت رو هم تو نوار وضعیت ببینم اما نمیشه دید . و همون local host رو نشون میده .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    شما باید توی edit columns اون ستون ها رو حذف کنی و بجاش یه item template که بالای همونا قرار داره بزاری و توی اون یه hyperlink اضافه کنی و اونو به دیتای مورد نظرت وصل کنی.
    مثل این:
    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
    DataKeyNames="namelink" DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" Text='<%# Eval("namelink") %>' NavigateUrl='<%#Eval("linkurl")%>'></asp:HyperLink>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT [namelink], [linkurl] FROM [tbllinks]">
    </asp:SqlDataSource>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehrdad201
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شمال ایران (مازندران)
    پست
    587

    نقل قول: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    ضمن تشکر از دوست خوبمون

    ===========================
    یه مساله ای رو مد نظر قرار بدید که باید از ابجکتهای استاندارد استفاده کنید تا در بروززهای مختلف زیاد اذیت نشید.
    راه حل هم استفاده از تک UL و LI همراه با repeater هست .

    به این صورت که کل repeater رو داخل یک تگ ul قرار میدید. بعد هر ایتم رو با کمک ابجکت hyperlink یا تگ a داخل یک تگ Li میندازید. به همین سادگی

  6. #6

    نقل قول: ایجاد لینکستان با استفاده از grid view

    نقل قول نوشته شده توسط b.paseban مشاهده تاپیک
    شما باید توی edit columns اون ستون ها رو حذف کنی و بجاش یه item template که بالای همونا قرار داره بزاری و توی اون یه hyperlink اضافه کنی و اونو به دیتای مورد نظرت وصل کنی.
    مثل این:

    <asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"

    DataKeyNames="namelink" DataSourceID="SqlDataSource1">
    <Columns>
    <asp:TemplateField>
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" Text='<%# Eval("namelink") %>' NavigateUrl='<%#Eval("linkurl")%>'></asp:HyperLink>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    </asp:GridView>
    <asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
    SelectCommand="SELECT [namelink], [linkurl] FROM [tbllinks]">
    </asp:SqlDataSource>

    واقعا ممنون از راهنمیی هاتون . من این کارا رو انجام دادم و درست شد . یعنی آدرس سایت رو هم نشون میده اما وقتی connect میشم وارد سایت نمیشه . در ضمن من اون کد رو با کد خودم مقایسه کردم . همه درست بود اما سه خط آخر رو نداشتم و خودم کپی کردم (اشکال که نداره ؟) اما بازم وارد سایت نمیشه و یه چیز دیگه . من از access استفاده می کنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •