صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 64

نام تاپیک: خطای provider is not registered on the local machine در اتصال به access

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    خطای provider is not registered on the local machine در اتصال به access

    من یه برنامه با دیتا بیس اکسس نوشتم و الان که یه سیستم دیگه خریدم و می خوام ادامه برنامه رو بنویسم با این خطا مواجه شدم و به این علت است که سیستم قبلی من 32 بیت بود و این سیستم جدید 64 بیت .از طریق تنظیمات برنامه خروجی را به X86 یا any cpu تغییر دادم ولی فایده نداشت دوستان لطفا کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: ERROR: The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

    سلام،
    شما از Microsoft ACE OLEDB Provider استفاده می کنید که هم اکنون بر روی Client Machine نصب نیست، بدینمنظور باید 2007 Office System Driver: Data Connectivity Components را دریافت و نصب کنید،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    سیستم شما 64 بیتی هستش برای همین باید Build رو بر روی x86 قرار بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 04 فروردین 1393 در 19:48 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: ERROR: The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

    آقای مداح من برنامه رو دانلود و نصب کردم ولی باز هم همون مشکل را داشت......
    لطفا دوستان کمک کنند..........

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار javad_r_85
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    590

    نقل قول: ERROR: The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

    با نصب آفیس 64 بیت برنامه اجرا شد .فقط یه سوال دارم که این برنامه تنها در سیستم های 64 بیتی اجرا خواهد شد یا متناسب با نسخه آفیس قابل تغییر و نصب می باشد.

  6. #6

    خطا هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    سلام.
    ببینید این خطایی هست که هنگامی که بانک رو باز کنه از من میگیره . ویژوال اسدیو 2008 بانکم اکسس 2010 و ویندوز 7 . این برنامه تو سیستم های دیگه کار میکنه اما تو این سیستم گیر میده خطاش هم اینه ؟
    The Microsofte.ACE.OLEDB.12.0 Provider id not Registerd on the local machin .

    ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    روی سیستم های دیگه اکسس 2010 نصبه ؟
    اگه نیست احتمالا" vs2008 نمی تونه این ورژن اکسس رو ساپورت کنه

  8. #8

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    ویژوال استدیو 2010 رو هم نصب کردم نشد . باز این مشکل رو میده . اکسس هم 2010 نصبه ارور رو ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg x.jpg‏ (94.9 کیلوبایت, 297 دیدار)

  9. #9

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    اینم کانکشنم کسی نیست کمک کنه ؟!!
     public static string databaseAddress = String.Format(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;  Data Source={0}\DbSardar.accdb", Environment.CurrentDirectory);

  10. #10

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    روی سیستم های دیگه اکسس 2010 نصبه ؟
    اگه نیست احتمالا" vs2008 نمی تونه این ورژن اکسس رو ساپورت کنه
    حتی ورژن اکسس هم یکیه نگاه کردم. اما نمیدونم چرا ارور بالا رو میده. البته تو ارور نشون نمیده یعنی ارور لیست اما اجرا هم نمی کنه . موندم چه کنم!!!

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    احتمالا سیستمی که توش مشکل داری ویندوزش 64 بیتی نیست ؟؟؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    چرا دقیقا" . به این موضوع فکر کرده بودم اما مشکلش چیه ؟ در ضمن برنامه رو تو ویندوز اکس پی و ویژوال استدیو 2008 و همین دیگه . اما الان تو سون 64 بیتی گذاشتم اینجوری شده مشکلش چیه ؟ چیکارش کنم. درست شه؟

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    بسیار خوب
    http://blogs.msdn.com/b/farukcelik/a...4-machine.aspx
    در لینک بالا مورد دوم فایلی برای دانلود هست . اونو دریافت کنید . نصب کنید و بعد تغییراتی که گفته اعمال کنید .
    موفق باشید

  14. #14

    خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    سلام
    من داخل برنامه ام از بانک اکسس پسورد دار استفاده کردم اما وقتی می خوام اطلاعات نمایش بدم با خطا زیر مواجعه می شوم .

    Untitled.png
    در صورتی با بانک اکسس 2003 بدون پسورد مشکلی نداره

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    سلام
    باید در کانکشن استرینگ، پسورد رو هم قید کنید
    مثلا 2007:
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccess2007file.accdb;
    Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

    مثلا 2003:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

    اطلاعات بیشتر :
    http://www.connectionstrings.com/access/

    موفق باشی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    باید در کانکشن استرینگ، پسورد رو هم قید کنید
    مثلا 2007:
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\myFolder\myAccess2007file.accdb;
    Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

    مثلا 2003:
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\mydatabase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

    اطلاعات بیشتر :
    http://www.connectionstrings.com/access/

    موفق باشی
    به .... آقا دانیال تبریک میگم به سلامتی مدیر بخش شدین ... !!!!

  17. #17

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    سلام
    من پسورد رو داخل رشته اتصال گذاشتم فراموش كردم بكم كه داخل سيستم خودم جواب ميده و راحت برنامه اجرا ميشه اما وقتي ست آپ ساختم و روي سيستم ديگه اجرا كردم با خطائي بالا مواجعه شدم .
    در ضمن من از آدرسي كه شما استفاده كرديد استفاده نكردم مثلا بگم C:\mydb به اين دليل كه امكان داره در مسيري كه من در رشته اتصال گذاشتم برنامه رو نصب نكنه .دقيق نمي تونم رشته اتصال رو براي شما بذارم چون الان همراهم نيستش اما از Application.StartUp (اميدوارم غلط املائي نداشته باشه)استفاده كردم كه برابر ميشه با محل اجراي برنامه .
    با اين توضحيات ممنون ميشم راهنمائيم كنيد و نظر خودتون بهم انتقال بديد .

  18. #18
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    فقط همینو بزار :
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=mydatabase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=MyDbPassword;

  19. #19

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    سلام
    برنامه جدیدی با اکسس 2007 طراحی کردم که روش پسورد گذاشتم روی سیستم مشتری که نصب کردم به خطای زیر برخوردم
    khata.png
    این هم رشته اتصال من هستش

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/ArchiveManagement.accdb;" + "Jet OLEDB:Database Password=123456789;");


    اشکال کارم از کجاست ؟ممنون میشم راهنمائیم کنید ...

  20. #20
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه جدیدی با اکسس 2007 طراحی کردم که روش پسورد گذاشتم روی سیستم مشتری که نصب کردم به خطای زیر برخوردم
    khata.png
    این هم رشته اتصال من هستش

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/ArchiveManagement.accdb;" + "Jet OLEDB:Database Password=123456789;");


    اشکال کارم از کجاست ؟ممنون میشم راهنمائیم کنید ...
    بله چون باید Engine اکسس نصب بشه یا به صورت اکسس 2003 که mdb هست ، استفاده کنید
    Engine ش در سایت موجوده می تونید دریافت کنید

  21. #21

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    مرسی از راهنمائیتون ممنون میشم کاملتر توضیح بدید بهم
    فقط Engine رو باید بر روی سیستم نصب کنم ؟ یا در کد نویسی هم باید تغییرات را اعمال کنم ؟

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    سلام
    Solution Platforms رو روی x86 قرار بدید، درست میشه.
    مسیر: منوی Project => Project Properties =>Debug =>Platform

  23. #23

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    Solution Platforms رو روی x86 قرار بدید، درست میشه.
    مسیر: منوی Project => Project Properties =>Debug =>Platform
    خطا مربوط به دیتابیس هستش میشه توضیح بدید که چه ربطی داره به X86 قرار دادن ؟

  24. #24
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    فکر می کنم قبلا آقای Khokhan قرار داده باشن
    اگر دیتابیس رو به صورت mdb ذخیره کنید نیازی به Engine نیست و با این خطا مواجه نمیشید

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    خطا مربوط به دیتابیس هستش میشه توضیح بدید که چه ربطی داره به X86 قرار دادن ؟
    شما حداقل اینکار رو انجام می دادید، بعد در مورد ارتباطش می پرسیدید. مشکل اینه که providerی که پیش فرض با اون نسخه از آفیس نصب میشه ظاهراً x86 هست. اما وقتی شما پلت فرم رو Any CPU یا x64 که قرار میدید، چون این provider در سیستم شما نصب نیست با این خطا مواجه می شید. حالا دو راه هست یا اینکه provider مورد نظر رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید یا Solution Platforms رو روی x86 قرار بدید تا تطابق اتفاق بیفته! البته پست 11 به نظرم پاک کردن صورت مساله هست.
    اینها هم شاهد:

    1

    2

    3

  26. #26

    نقل قول: خطا در ارتباط با بانک اکسس پسورد دار

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    شما حداقل اینکار رو انجام می دادید، بعد در مورد ارتباطش می پرسیدید. مشکل اینه که providerی که پیش فرض با اون نسخه از آفیس نصب میشه ظاهراً x86 هست. اما وقتی شما پلت فرم رو Any CPU یا x64 که قرار میدید، چون این provider در سیستم شما نصب نیست با این خطا مواجه می شید. حالا دو راه هست یا اینکه provider مورد نظر رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید یا Solution Platforms رو روی x86 قرار بدید تا تطابق اتفاق بیفته! البته پست 11 به نظرم پاک کردن صورت مساله هست.
    اینها هم شاهد:

    1


    2

    3


    تنها پلتفرمی که داخل پروژه من هستش Active(x86) هستش که من پروژه رو با اون با Build کردم پس مثله این که برم سراغ دانلود فایل Engineش

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    با سلام
    من یک برنامه نوشتم که دیتابیسش اکسس 2007 هست جدیدا موقع نوشتن در پایگاه داده این خطا رو میده
    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
    دنبال علتش زیاد گشتم توی یک وبلاگ که این آدرسش هست :
    https://docs.google.com/file/d/0Bzf6...xdw/edit?pli=1
    گفته بود که کانکشن استرینگ رو تغییر بدید به شکل زیر:
    Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;DataSource=|Data Directory|db_igt.accdb;Persist Security Info=False;
    منم تغییر دادم ولی تنها تغییری که انجام شد این بود که متن خطا به این تغییر کرد:

    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
    و ضمنا گفته بود که باید یک پلت فرم جدید تعریف کنی و برنامه رو در حالت x86 دیباگ کنی ولی من هر دو روش رو امتحان کردم مشکل حل نشد
    خواهش میکنم اگه کسی راهی بلده برای حل این مشکل جلوی پای من بذاره بدجوری گیرم برنامه رو فروختم مدتی هم هست داره طرف باهاش کار میکنه تازگی با این مشکل روبرو شده !!!!!!!!!1

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    البته موقع سلکت کردن از دیتابیس هم دقیقا همین خطا رو میده

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    نقل قول نوشته شده توسط moeinih مشاهده تاپیک
    البته موقع سلکت کردن از دیتابیس هم دقیقا همین خطا رو میده
    سلام
    پسوند فایل دیتابیس شما چیه؟

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    تو اکسس 2007 ساختمش ولی با پسوند mdb
    بعد بروز این مشکل پسوندش رو Accdb کردم ولی مشکل بازم حل نشد

  31. #31
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    داداش این مشکل بیش از 1000 بار در سایت پرسیده شده و بیش از 2000 بار هم جواب داده شده.خود من هم این مشکل رو داشتم،بعضی ها میگفتن باید MicrosoftAccessDatabaseEngine باید روی اون سیستم نصب باشه.اما این ها اکثرا بی فایده است ومن در تمام این جستجوها به این نتیجه رسیدم که باید دیتابیست رو بانسخه 2003 و فرمت Mdb بسازی.(البته اگه نسخه Microsoft Access 2010 هم باشه میتونی در قسمت ساخت دیتابیس فرمتش رو به 2002 تا 2003 تغییر بدی.)این هم یه تایپیک که این سوال مطرح شده و جواب های زیادی هم داده شده:https://barnamenevis.org/showthread.p...&highlight=Ace
    موفق باشید

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    نقل قول نوشته شده توسط moeinih مشاهده تاپیک
    تو اکسس 2007 ساختمش ولی با پسوند mdb
    بعد بروز این مشکل پسوندش رو Accdb کردم ولی مشکل بازم حل نشد
    به جای ACE در عبارت Microsoft.ACE.OLEDB.4.0 کلمه jet رو قرار بدین.

  33. #33

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    باسلام ، دوست عزیز من دو سه روز پیش به این مشکل برخوردم ،MicrosoftAccessDatabaseEngine رو هم نصب کردم فایده نداشت، چون ویندوزم نسخه 64 بیتی بود. ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم مشکلم حل شد.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    دوست گرامی مشکل را باید حل کنی نه یک قدم پسرفت؛ من خودم از 2007 استفاده می کنم و آن هم با پسوند accdb و تاکنون چنین مشکلی هم نداشتم.
    شما می توانید کد کانکشن من رو در زیر ببینید:


    string Path = @"|DataDirectory|\DataBase\DTDataBase.accdb";
    @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + Path + ";Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=123";

    فقط در سیستم باید Access 2007 نصب باشد...

  35. #35
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    دوست من،من خودم تمام این مرحل رو رفتم که دارم میگم...شاید رو یه سیستم عمل کنه اما باز رو یه سیستم دیگه عمل نمیکنه!

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.

    برنامه من طراحی آزمون به صورت شبکه ای است که با دو پایگاه داده اسکیوال و اکسس طراحی شده البته الان اکسس رو کنار گذاشتم. ولی قبلا تست کردم و در ویندوز های xp ، ویندوز هفت با نسخه 64 و حتی ویندوز 8 جواب گرفتم و تاکنون چنین پیغامی برای اتصال به اکسس رو ندیدم. اگه شما با اسکیوال کار می کردید چی می گفتید!
    دو کار برای پیدا کردن مشکل باید انجام داد:
    اول نصب Access 2007 و فعال بودن آن (اگر 2010 هم نصب بود)
    بعد در ویژوال استودیو یک کانکشن به صورت ویزارد می سازیم (چون خطا ها واضح تر خواهد بود) و بعد کد کانکشن رو در کد نویسی استفاده می کنیم.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    هنگام اتصال به بانک Access با خطای Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 provider is not registred on the local

    سلام.
    هنگام اتصال به بانک Access با خطای The Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 provider is not registred on the local machine مواجه میشم.
    توی این لینک بررسی کرده بودن اما من متوجه نشدم . میشه لطفا دقیق تر توضیح بدید. برنامه من هم با اکسس32 بیتی نوشته شده و روی ویندوز 64 بیتی اما اکسس 32 بیتی این خطا رو میده.

    ممنون

  38. #38
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: هنگام اتصال به بانک Access با خطای Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 provider is not registred on th

    با سلام
    من هم این مشکل رو داشتم و الان درست شد...
    برا من اینطوری درست شد که در هنگام ساخت دیتابیس فرمت اون رو روفایل های 2000 تا 2003 قرار دادم(یعنی Mdb)
    برای این موضوع هم من حد اقل20 تا تایپیک تو سایت دیدم که در زیر برات گذاشتم آدرسشون رو ولی هیچ کودوم به نتیجه نرسیدن و ضمنا بعضی ها هم میگفتن Microsoft Access Database Engine رو نصب کنید اما برای من که هیچ فایده ای نداشت و فقط با پایین آوردن نسخه دیتابیس این مشکلم حل شد....
    این هم لینک ها:
    خطای The 'Microsoft.ACE.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
    این ارور چیه؟؟"the 'microsoft.ace.oledb.12.0' provider is not registered on the local machine"
    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.
    ارور به رجیستر نشدنProvider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data
    اگه باز خواستی بگو...
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : پنج شنبه 19 دی 1392 در 14:32 عصر

  39. #39

    نقل قول: هنگام اتصال به بانک Access با خطای Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 provider is not registred on th

    سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم شما باید از پنجره solation explorer روی solation برنامتون کلیک راست کنید و گزینه configuration manager رو انتخاب کنید و بعد از قسمت platform گزینه any cpu رو انتخاب کنید

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: خطا کانکشن هنگام بالا اومدن برنامه مربوط به کانکشن استرینگ

    سلام من روی any cpu گذاشتم اما برنامه ام اصلا اجرا نمیشه یعنی فرم لوگینم خظا میده اونم not registered on the local machine mide

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. ارور The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine در زمان خواندن
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1396, 04:20 صبح
  2. سوال: پیغام خطای The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
    نوشته شده توسط kiqhoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1395, 17:56 عصر
  3. خطای The 'OraOLEDB.Oracle.1' provider is not registered on the local machine.
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 11:57 صبح
  4. The 'SQLNCLI.1' provider is not registered on the local machine.
    نوشته شده توسط resident در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 23:41 عصر
  5. The 'SQLNCLI.1' provider is not registered on the local machine
    نوشته شده توسط resident در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 16:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •