نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لطفا" من را یاری فرمائید ( دستورات سی شارپ )

  1. #1

    کد های مربوط به کپی و پیست و رنگ و فونت و ...

    سلام

    من یک ویندوز اپلیکشن با سی شارپ نوشتم

    یک صفحه ادیت text می باشد همانند نوت پد

    حالا می خواهم به گزینه ای Cut , copy , paste کد بدهم بلد نمی باشد

    در مورد گذاشتن اندازه فونت و نوع فونت و همچنین رنگ ان را کامل بگوید از جمله کد های آن


    من باید این کار را تا پنچ شنبه تحویل بدهم

    با تشکر از کسانی که به من کمک می کنند
    آخرین ویرایش به وسیله satsat : چهارشنبه 26 مرداد 1384 در 14:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    دوست عزیز چون اولین پستتون بود گفتم شاید از قوانین خبر نداشته باشی
    لطفا من بعد هر تاپیکی که ایجاد میکنی عنوان اونو رو مناسب انتخاب کن در غیر اینصورت
    تاپیک حذف میشه
    به جمع ما خوش آمدی

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    40
    پست
    14
    copy : Clipboard.SetDataObject("text")
    paste : text = Clipboard.GetDataObject(ye formati masalan text)

  4. #4
    این را هم ببینید شاید کمکتون کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    سلام

    خدمت مدیر محترم
    من نامه را ویرایش کردم ولی نمایش داده نشد


    چون دفعه اول بود ببخشید من را

    مرسی از همه

    امیدوارم تا حمعه کارم حل بشه

    در مورد فونت و رنگه چه ؟ باید چه کنم ؟ در مورد ساختن کلی آن هم توضیحی بدهید

    با تشکر

  6. #6
    سلام

    متاسفانه این دو راهنمائی را من نتوانستم استفاده کنم

    البته من تازه سی شارپ را شروع کردم و سنم هم خیلی کمه

    این فایل من هست

    در مورد رنگ .

    کپی و پیست بیشتر راهنمائی کنید

    با تشکر از همه که من به کمک می کنند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Ali_Mor
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کره خاک، البته بصورت موقتی
    پست
    259
    سلام
    در مورد نوت پد تا جائی که من دیدم نمی شود متن انتخابی را رنگی کرد(البته در ورد پد میشود).
    برای این کار فکر می کنم از richTextBox استفاده کنی بهتر از textBox باشه. هر چند خودم زیاد باهاش کار نکردم ولی می دونم قوی تره.

  8. #8
    سلام

    دوستان من خیلی ممنون می شم اگر من را رانمائی کنید

    در مورد قونت و کپی و کات و...

  9. #9
    سلام
    به کتاب C#‎.net از جعفر نژاد قمی مرجعه کن کاملا همه اینها را در22 (از صفحه 186 تا 208)صفحه توضیح داده.
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله mahbod : دوشنبه 31 مرداد 1384 در 03:18 صبح

تاپیک های مشابه

  1. str_replace , ereg_replace برای "n\" و "r\" و " "
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •