نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object

  1. #1

    پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object کسی نبود جواب بده

    دوستان سلام
    برنامه من چندین فرم داره که از داخل فرم دوم (FORM2) میخواستم داخل فرم 1 (FORM1) ,یک datagrid رو تغییر
    بدم .البته داخل فرمها هر دو فرم رو معرفی کردم(; private Form1 FORM1) و سپس این خط رو داخل یک button نوشتم
    FORM1.dataGridView4.BackgroundColor = Color.Red;در کامپایل برنامه خطایی نبود و برنامه اجرا میگرید ولی داخل برنامه وقتی کلید مربوط به خط بالا فشار داداه میشد این پیام خطا رو میداد.
    Object reference not set to an instance of an object
    آخرین ویرایش به وسیله jannat110 : سه شنبه 07 دی 1389 در 16:31 عصر

  2. #2

    نقل قول: پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object

    شی مقدار دهی نشده

  3. #3

    نقل قول: پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object

    دوست من اگر ممکن کمی توضیح بده

  4. #4

    نقل قول: پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object

    دوست عزیز
    فرمتون رو new نکردید.
    می دونید یعنی چی؟
    یعنی به جای
    frm form1=new from1;
    frm.show();
    نوشتین:
    frm form1
    frm.show();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: پیغام خطا: Object reference not set to an instance of an object

    برای دسترسی به فرم باز شده هم میتونید از کد زیر استفاده کنید.
    کد HTML:
    Form1 FORM1 = (Form1)Application.OpenForms["form1"];

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •