نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ظاهر شدن يك بالون مثل Tooltip روي يك دكمه با كليك روي دكمه ديگر

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    ظاهر شدن يك بالون مثل Tooltip روي يك دكمه با كليك روي دكمه ديگر

    سلام دوستان
    من تازه وارد برنامه نويسي با #C شدم ميخواستم ببينم ميشه كاري كنم كه وقتي مثلا روي يه دكمه كليك مي كنم روي يه دكمه ديگه نوشته اي ظاهر بشه؟ مثل وقتي كه موس رو روي يه كنترل مي بريم و اين اتفاق ميافته حالا مي خوام با كليك روي يه دكمه براي مدت كوتاهي روي دكمه ديگه يه بالون ظاهر بشه و متني رو نمايش بده.
    آيا بايد از Tooltip استفاده كنم و يا Icon notify و در مجموع چيكار بايد بكنم؟
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: ظاهر شدن يك بالون مثل Tooltip روي يك دكمه با كليك روي دكمه ديگر

    سلام
    اینطوری :

    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.toolTip1.Show(this.toolTip1.GetToolTip(this.button2), this.button2, 5000);
    }

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    15

    نقل قول: ظاهر شدن يك بالون مثل Tooltip روي يك دكمه با كليك روي دكمه ديگر

    سلام
    عالی بود
    و ممنوع از اینکه جواب دادی.


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •