نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

  1. #1

    نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    بنا به درخواست بسیاری از دوستان تصمیم گرفتم نحوه نصب و استفاده از Smarty را با متدهای شی گرا (Object Oriented) و در قالب یک پروژه سه لایه (three-tier) طی چند بخش در مقالات مختلف آموزش دهم.
    لینک قسمت اول - آموزش نصب Smarty
    http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2060

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    آقای کرامتی عزیز
    اگر امکان داره آموزش ها رو در این تاپیک هم قرار دهید. در حال حاضر تاپیک جنبه خبر رسانی پیدا کرده است نه آموزشی!
    با تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    118

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    ممنونم آقای کرامتی.

    منتظر قسمت بعد هستم.

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
    آقای کرامتی عزیز
    اگر امکان داره آموزش ها رو در این تاپیک هم قرار دهید. در حال حاضر تاپیک جنبه خبر رسانی پیدا کرده است نه آموزشی!
    با تشکر
    با تشکر از حسن توجه شما
    طبق عرف نشر الکترونیک، وقتی که مقاله ای در سایتی وجود دارد و براحتی در دسترس است لینک دادن به مطلب اولویت دارد.
    جنبه آموزشی این تاپیک از این بابت خواهد بود که بعد از مطالعه لینک ها، سوالاتی که برای دوستان پیش می آید و بحث پیرامون آن در این تاپیک انجام خواهد شد.

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    آموزش Smarty - قسمت دوم: پيکربندي Smarty
    در این مقاله نحوه ایجاد فایل های Template و تنظیمات مربوط به آن را بررسی خواهیم کرد.
    http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2061

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    نقل قول نوشته شده توسط Mr.Keramati مشاهده تاپیک
    آموزش Smarty - قسمت دوم: پيکربندي Smarty
    در این مقاله نحوه ایجاد فایل های Template و تنظیمات مربوط به آن را بررسی خواهیم کرد.
    http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2061
    ممنون آقای کرامتی. اگه امکانش هست، یه نگاهی به لینک پروژه نمونه ای که گذاشتید بندازید، کار نمی کنه.
    http://rapidshare.com/files/43986557...e-template.rar

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    آموزش Smarty - قسمت سوم : پیکربندی Smarty و استفاده در PHP
    در این مقاله نحوه پیکربندی پروژه و استفاده از اسمارتی با متدهای Object Oriented بررسی خواهد شد.
    http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2062
    با عرض پوزش از مشکل بوجود آمده در لینک فایل های قبلی، فایل های کامل 3 بخش را همینجا قرار می دهم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    بد نیست یه سری به اینجا بزنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%9F&highlight=

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار billgivz
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    275

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    سلام آقای کرامتی

    ممنون از مقاله خوبتون

    من تا قسمت سوم آموزش رو مطالعه کردم و چند تا سوال واسم پیش اومده که اگر پاسخ بدید ممنون میشم .

    انشا ا... که قسمت های بعدی هم تهیه کنید

    خوب بریم سر اصل مطلب

    1- داخل اسمارتی یک فایل به نام site.conf وجود داره که عنوان صحفه توش هست که متنی که در این قسمت وجود داره جایگزین {#site title #} میشه . حالا سوال من اینه اگر قرار باشه قسمت های دیگه هم به همین صورت تهیه بشه حتما باید مقادیر رو در داخل site.conf قرار داد و یا فقط برای یک سری تنظیمات خاص از این فایل به شکل یاده شده
    استفاده می کنیم . منظورم
     assign("site title","eShop: Project From Learning E-Commerce Project with PHP and MySQ")
    ؟

    2- سوال دیگه ای که داشتم بحث فرم ها در اسمارتی هست . مثلا یک فرم ورود کاربران چطور باید طراحی کرد ، از نظر اطلاعاتی است که از فرم باید گرفته شده و با دستورات php اون رو بررسی کرد . منظورم اینه که html و php در این مواقع به چه شیوه ای اصولی میشه جدا کرد ؟

    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نحوه استفاده از Smarty بصورت Object Oriented در یک پروژه سه لایه

    جناب کرامتی عزیز من از آموزش شما استفاده کردم ولی با ارور زیر مواجهم: Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Please use parent::__construct() to call parent constuctor' in D:\xampp\htdocs\tak1\libs\smarty\Smarty.class.php: 785 Stack trace: #0 [internal function]: Smarty->__call('Smarty', Array) #1 D:\xampp\htdocs\tak1\presentation\application.php( 12): Smarty->Smarty() #2 D:\xampp\htdocs\tak1\index.php(7): Application->__construct() #3 {main} thrown in D:\xampp\htdocs\tak1\libs\smarty\Smarty.class.php on line 785

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •