نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با تولید عدد تصادفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    37

    مشکل با تولید عدد تصادفی

    سلام
    من میخوام دو تا عدد رندوم پشت سر هم تولید کنم و از این کد استفاده می کنم :

    Untitled.jpg
    اما وقتی دو بار این کد رو مینویسم به جای تولید اعداد متفاوت دو تا عدد یکسان تولید میکنه ، باید چیکار کنم ؟
    لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: مشکل با تولید عدد تصادفی

    مشکل اینه که شما با هر بار عدد تصادفی گرفتن یه شی از کلاس Random می سازین که این کار درستی نیست ...
    اول بیاین تو کلاس مربوطتون یه شی از کلاس Random بسازین :
    Random r = new Randomک
    ()

    بعد حالا کار مورد نظرتون رو انجام بدین مثلا :
                double temp = r.NextDouble();
    textBox1.Text = temp.ToString();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •