نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل نوشتن در تگ تکست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    مشکل نوشتن در تگ تکست

    سلام من داخل برنامه ام می خوام کاربر با زدن دکمه ی جستجو کد کالا نام کالا و مسیر عکس کالا بهش نمایش داده بشه که این کدها رو براش نوشتم
    <form action="sabt_type.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td>کد کالا</td><td><input type="text" name="code_kalatype" value="<?php echo($_SESSION['code_kalatype'])?>" readonly><font color="#FF0000"></td></tr>
    <tr><td>نام کالا</td><td><input type="text" name="name_kalatype" value="<?php echo($_SESSION['name_kalatype'])?>"><font color="#FF0000">*</td></tr>
    <tr><td>عکس کالا</td><td><input type="file" name="image" id="image" value="<?php echo($_SESSION['aks_kalatype'])?>"><font color="#FF0000">*</td></tr>

    ولی فقط نام کالا نمایش داده می شود
    اینم کد پی اچ پی این دکمه
    if(isset($_POST['search'])){
    $captcha=$_POST['captcha'];
    if($captcha==$_SESSION['captcha']){
    include('connect.php');
    $name_kalatype=$_POST['name_kalatype'];
    $query="select * from kala_type where name_kalatype='$name_kalatype'";
    $result=mysql_query($query);
    $row=mysql_fetch_assoc($result);
    $_SESSION['code_kalatype']=$row['code_kalatype'];
    $_SESSION['name_kalatype']=$row['name_kalatype'];
    $_SESSION['aks_kalatype']=$row['aks_kalatype'];
    mysql_close($c);
    echo mysql_num_rows($result);
    header('location:type_kala.php');
    }
    else header('location:type_kala.php');
    }
    مشکلم برای نوشتن کد کالا حل شد ولی نمی دونم چطور مسیر عکس رو نشون بدم بدون اینکه مجبور باشم که نوع تگ رو به جای فایل تکست کنم
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : شنبه 11 دی 1389 در 15:41 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل نوشتن در تگ تکست

    میخوای وقتی که روی serch کلیک کرد کد و نام و عکس کالا نشون بده با این دستور در query
    select * from tbl where fildname=''

    بخون و هرکدوم که خواستی رو نمایش بدی تو حلقه انتخاب کن
    خواستی بگو مثال بزنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: مشکل نوشتن در تگ تکست

    سلام
    در php ما نوعی (type) به عنوان فایل نداریم و فقط آدرس هست که به صورت متنی هس .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •