نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با GET - میخوام هم مقدار و هم اسم رو بدونم مقدار که معلومه فقط....

  1. #1

    Red face مشکل با GET - میخوام هم مقدار و هم اسم رو بدونم مقدار که معلومه فقط....

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    یک مشکلی برام پیش اومده میخواستم بدونم
    ما یک مقداری رو با متر get ارسال میکنیم از صفحه ای و مقدارشو تو صفحه دیگه به دست میاریم تا اینجا درست
    حالا من میخوام به جای مقدار --- نام شی ارسالی رو بدونم برای مثال داریم
    کد HTML:
    www.site.com?book=1
    or
    www.site.com?vga=9
    or ....
    خوب حالا منظور من بدست آوردن book و vga ویا هر چیزی که ارسال میشه هست مقدارش مد نظرم نیست
    سورس اینو تو asp دارم ولی تو php نه
    تو سورس asp دنبال کاراکتر = میگشتیم و بعد از پیدا کردنش قسمت سمت راستشو مقدار و قسمت سمت چپ رو نام در نظر میگرفتیم
    اینطوری
    کد HTML:
    n=instr(u,"=")
        
        kvalue=mid(u,n+1)
        key=mid(u,1,n-1)
    منتظر جواب ها تون هستم
    خیلی ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با GET - میخوام هم مقدار و هم اسم رو بدونم مقدار که معلومه فقط....

    foreach(array_keys($_GET) as $get)
    {

    echo $get; //the name
    echo $_GET[$get]; //the value

    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147

    نقل قول: مشکل با GET - میخوام هم مقدار و هم اسم رو بدونم مقدار که معلومه فقط....

    foreach ($_GET as $key => $value) {
    echo 'key= ' . $key . ' and value= ' . $value . '<br />';
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •