نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    Unhappy ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    سلام دوستان
    خواهش مي كنم به اين سوالم پاسخ بديد
    من دو تا فرم دارم كه ميخوام هر چي توي تكست فرم اول نوشته ميشه در تكست فرم دوم هم نوشته بشه. كد زير رو تست مي كنم اما كار نمي كنه... چه بايد بكنم؟
    new Form2().textBox1.text=textBox1.text;

  2. #2

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    سلام
    اول باید یه شی از نوع فرم 1 یا 2 تو اون یکی ایجاد کنی. بعدشم باید text اون فرمی که میخوای بهش دسترسی داشته باشی public کنی. همین!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط unknown.unforgiven مشاهده تاپیک
    سلام
    اول باید یه شی از نوع فرم 1 یا 2 تو اون یکی ایجاد کنی. بعدشم باید text اون فرمی که میخوای بهش دسترسی داشته باشی public کنی. همین!
    ممنون دوست من. ولي من هم همين كارو مي كنم و جواب نميگيرم!

  4. #4

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    1. منظورت از text همون چیزیه که تو header فرم هستش؟
    2. از کدوم فرم میخوای اطلاعات به اون یکی send بشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    727

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    اگر منظورت فرمی است که در حال حاظر باز هست می تونی از کد زیر استفاده کنی .

    Form2
    Form2= (Form2)Application.OpenForms["form2"];
    Form2.textBox1.Text = "test";

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط saeid12 مشاهده تاپیک
    ممنون دوست من. ولي من هم همين كارو مي كنم و جواب نميگيرم!
    دوست عزیز بیا این برنامه رو من الان نوشتم،هرچی رو که توی textbox داخل form1 است ، رو توی textbox داخل form2 میاره . متن رو از طریق Constructor انتقال دادم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeid12
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ويرايش تكست يك فرم توسط فرم ديگر

    نقل قول نوشته شده توسط hossin.esm مشاهده تاپیک
    اگر منظورت فرمی است که در حال حاظر باز هست می تونی از کد زیر استفاده کنی .

    Form2
    Form2= (Form2)Application.OpenForms["form2"];
    Form2.textBox1.Text = "test";
    دوست من شما فوق العاده اي!
    ممنون :x /

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •