نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    سلام
    تو خیلی از سایتها میبینیم که یه جا از صفحه یه قسمت وجود داره به اسم برچسبها.
    میخواستم بدونم اینا چین؟؟ به چه درد میخورن؟؟ و چه جوری ایجاد میشن؟؟؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    مربوط به سیستم تگینگ میشن و در واقع tag هایی هستند که شما برای صفحه مشخص می کنید و کاربردشون برای SEO است.

  3. #3

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    چطور ایجاد میشن؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    شما باید یکی از زبان های برنامه نویسی را یاد بگیرید تا بتونید توی برنامه هاتون پیاده سازیش کنید.
    اگر هم از سیستم های آماده استفاده می کنید، باید سیستمی را انتخاب کنید که این امکان را داشته باشد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    می تونی از متاتگ ها هم استفاده کنی تا سایتت بازدید بیشتری داشته باشه.

  6. #6

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    میتونی برای گوگل سایت مپ بزاری
    اگر cms داری خودش معمولا سیستم های قوی دارند
    با html هم میشه
    <meta name="keywords" content="">

    <meta name="description" content="">
    </span>

  7. #7
    کاربر جدید آواتار zednet
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط tina.net مشاهده تاپیک
    تو خیلی از سایتها میبینیم که یه جا از صفحه یه قسمت وجود داره به اسم برچسبها.
    میخواستم بدونم اینا چین؟؟ به چه درد میخورن؟؟ و چه جوری ایجاد میشن؟؟؟
    من فکر می کنم منظوره این دوست ما اینکه برچسب ها یا Tags کلاً چی هست و کاراییش چیه!
    بیشترین جایی که این برچسب ها استفاده میشوند در وبلاگ ها و وب سایت های خبری هست که ممکنه یک کلمه دارای مطالب مختلفی در آن وب سایت یا وبلاگ باشه.
    نویسنده مطالب آن وب سایت ها، برای اینکه بینندگان راحت تر به مطالب مرتبط خود برسند این برچسب ها را به مطلب خود اضافه می کنند.
    مثلا توی همین سایت barnamenevis.org/tags.php در قسمت جستجو در قسمت آخر جستجو برچسب ها وجود دارد.
    شما کلمه "web" را در این فیلد تایپ می کنید، موتوی جستجوی سایت هر مطلبی که با نام "web" برچسب خورده را نمایش می دهد.
    فکر می کنم توضیحات کافی باشه.

    -= موفق باشید =-

  8. #8

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط zednet مشاهده تاپیک
    من فکر می کنم منظوره این دوست ما اینکه برچسب ها یا Tags کلاً چی هست و کاراییش چیه!
    بیشترین جایی که این برچسب ها استفاده میشوند در وبلاگ ها و وب سایت های خبری هست که ممکنه یک کلمه دارای مطالب مختلفی در آن وب سایت یا وبلاگ باشه.
    نویسنده مطالب آن وب سایت ها، برای اینکه بینندگان راحت تر به مطالب مرتبط خود برسند این برچسب ها را به مطلب خود اضافه می کنند.
    مثلا توی همین سایت barnamenevis.org/tags.php در قسمت جستجو در قسمت آخر جستجو برچسب ها وجود دارد.
    شما کلمه "web" را در این فیلد تایپ می کنید، موتوی جستجوی سایت هر مطلبی که با نام "web" برچسب خورده را نمایش می دهد.
    فکر می کنم توضیحات کافی باشه.

    -= موفق باشید =-
    بله منظور من این برچسب ها بود.
    حالا ایجاد کردن این برچسب ها به چه صورته؟؟؟؟ یعنی مثلا ما برای یک مطلب چطوری باید برچسب تعیین کنیم و اون برچسب ها رو با مطلب ذخیره کنیم(با فرض استفاده از ASP.net)
    با تشکر

  9. #9
    کاربر جدید آواتار zednet
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    من net. کار نکردم و کارم PHP هست ولی میتونم اصولشو بگم.

    1) شما یک Table مثلا بنام Tags ایجاد می کنیم و فیلد های ID و tag_name را بهش اضافه می کنیم.
    حالا این جدول Tags به چه دردی می خوره!!! مثلا ما همین نام "WEB" را توی این جدول در قسمت tag_name با ID صفر ذخیره می کنیم.

    2) حالا یک جدول جدید مثلا با نام tags_refer با فیلدهای id_article و id_tag ایجاد میکنیم.
    با استفاده از این جدول شما برچسبها "tags" و مطالب مرتبط "Article" را به هم مرتبط می کنید.
    یعنی شما id تگی که در جدول tags ثبت شده را با id مطلب خود مرتبط می کنید.

    نکته اینجاست که هر مطلب می تونه با هر چندتا id_tag که خواست متصل بشه.

    اگر جایی از توضیحاتی که دادم براتون مبهم بود بگید تا بیشتر توضیح بدم.


    -= موفق باشید =-

  10. #10

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نه مبهم نبود خیلی هم خوب بود، ولی بعد چه جوری این تگها نمایش داده میشه؟؟؟ چرا بعضیاشون فونتشون بزرگه و بعضیا کوچیک؟؟؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار zednet
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    Smile نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط tina.net مشاهده تاپیک
    نه مبهم نبود خیلی هم خوب بود، ولی بعد چه جوری این تگها نمایش داده میشه؟؟؟ چرا بعضیاشون فونتشون بزرگه و بعضیا کوچیک؟؟؟
    نظر لطفتونه

    دلیل اینکه بعضی از کلمات فونت بزرگ دارند این هست که توی جدول تگها، یک فیلد دیگه ای هم هست که میاد تعداد کلیک روی برچسب ها را نشان می دهد. هر چه تعداد اعداد یک کلمه بنسبت بقیه کلمات بیشتر بود با استفاده از قواعدی که برای این منظور طراحی کردیم بزرگتر از بقیه نشان داده خواهد شد.

    -= موفق باشید =-

  12. #12

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط zednet مشاهده تاپیک
    نظر لطفتونه

    دلیل اینکه بعضی از کلمات فونت بزرگ دارند این هست که توی جدول تگها، یک فیلد دیگه ای هم هست که میاد تعداد کلیک روی برچسب ها را نشان می دهد. هر چه تعداد اعداد یک کلمه بنسبت بقیه کلمات بیشتر بود با استفاده از قواعدی که برای این منظور طراحی کردیم بزرگتر از بقیه نشان داده خواهد شد.

    -= موفق باشید =-
    چه جوری این تگها نمایش داده میشه؟؟؟ کلا چه جوری ازش استفاده میشه...

  13. #13
    کاربر جدید آواتار zednet
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط tina.net مشاهده تاپیک
    چه جوری این تگها نمایش داده میشه؟؟؟ کلا چه جوری ازش استفاده میشه...
    منظورتون اینکه کدش چی هست؟!

  14. #14

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    کدکه نه، مثلا میخوایم یه پست با برچسبهاشو نمایش بدیم، کلا برچسبارو چه جوری نمایش بدیم که جستجوگرا متوجه بشن برچسب هستن

  15. #15

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط tina.net مشاهده تاپیک
    کدکه نه، مثلا میخوایم یه پست با برچسبهاشو نمایش بدیم، کلا برچسبارو چه جوری نمایش بدیم که جستجوگرا متوجه بشن برچسب هستن
    اگر CMS داری خودش میفهمه در اصل خودمونی بهت بگم هرچی توی صفحت تایپ میکنی گوگل میتونه اون رو برای برچسب برداره واضح بگم برات مثلا آدرست که توی تگ ها میشه sitename.com/?tag این خود گوگل استفاده میکنه

  16. #16

    نقل قول: <<برچسب ها>> در سایت؟؟؟؟؟؟

    یعنی همینجوری تگهارو بریزیم تو صفحه؟؟؟ هیچ شناسه خاصی ندارن؟؟؟؟
    در مورئ این بسیشتر توضیح میدین؟؟؟؟؟
    sitename.com/?tag

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •