نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

  1. #1

    Exclamation جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

    سلام . من یه برنامه ارسال ایمیل دارم که باید توی حلقه باشه تا به تعداد زیادی کاربر ایمیل بفرسته ولی چون از حلقه استفاده میکنم فرمم قفل میشه . ممنون میشم اگه راه حلی پیشنهاد کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

    سلام.

    یه جستجویی در مورد تکنولوژی Background Worker یا همون Thread ها بکن. الیته کمی گنگه ولی به نظرم بهترین راهه برای اینکه فرمتون Not Responding نشه.

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

    من به روش thread هم نوشتمش ولی باز هم گیر میکنه و هنگ میکنه . نمیدونم چیکار کنم .

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط masoudmmd مشاهده تاپیک
    من به روش thread هم نوشتمش ولی باز هم گیر میکنه و هنگ میکنه . نمیدونم چیکار کنم .
    سلام
    اخر فور بنویس :


    Application.DoEvents();
    Invalidate();


    انشالله افاقه می کنه

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: جلوگیری از قفل شدن فرم در حلقه بی نهایت ؟؟؟؟؟

    سلام
    نظر شما را به اين دو تاپيك جلب مي كنم
    http://www.eggheadcafe.com/articles/20030720.asp

    http://www.emailarchitect.net/webapp...rs/netpool.asp

    موفق و سربلند باشي

    __________________________________________________ _________________________
    چون به دریاه می توانی راه یافت.................سوی یک قطره چرا باید شتافت
    آخرین ویرایش به وسیله #aliyari_C : سه شنبه 14 دی 1389 در 18:16 عصر دلیل: بد خط

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •