نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر متن Textbox توسط Javascript

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    Lightbulb تغییر متن Textbox توسط Javascript

    سلام دوستان
    آیا میشه متن یه Textbox از نوع asp رو با Javascript تغییر داد؟
    در واقع من یه Dropdownlist و یه textbox دارم که می خوام با تغییر آیتم های Dropdownlist، مقدار value گره انتخاب شده بره توی textbox. این کار رو با updatepanel انجام می دم، ولی از اونجاییکه تعداد آیتم های Dropdownlist خیلی زیاده، صفحه یه مدتی هنگ می کنه. آیا می شه این کار رو با javascript انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر متن Textbox توسط Javascript

    آیا میشه متن یه Textbox از نوع asp رو با Javascript تغییر داد؟
    document.getElementById("TextBox1").value="Your Text";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    نقل قول: تغییر متن Textbox توسط Javascript

    نقل قول نوشته شده توسط Peyman.Gh مشاهده تاپیک
    document.getElementById("TextBox1").value="Your Text";
    پیمان جان می شه لطف کنی بگی اگه بخوام دستور textbox1.text=dopdown1.selectedvalue رو با جاوااسکریپت بنویسم، دقیقا چی باید بنویسم.(نحوه فراخوانی و اجرای javascript)
    یکم javascript من ضعیفه.
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: تغییر متن Textbox توسط Javascript

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function p()
    {
    var e = document.getElementById("DropDownList1");
    document.getElementById("TextBox1").value=e.option s[e.selectedIndex].value;
    }
    </script>
     <asp:Button ID="Button1" OnClientClick=p();  runat="server" Text="Button" />
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Behrouz1985
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    همدان
    پست
    130

    نقل قول: تغییر متن Textbox توسط Javascript

    آقا پیمان، برای دسترسی به مقدار value از dropdown از چه خاصیتی باید استفاده بشه؟ یعنی اگه بخوام به value از dropdownlist (منظورم value در کنترل asp.net هست)دسترسی داشته باشم، چی باید بنویسم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz1985 : پنج شنبه 16 دی 1389 در 16:45 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kia_MLS
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    یه جای خیلی آروم
    پست
    218

    نقل قول: تغییر متن Textbox توسط Javascript

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz1985 مشاهده تاپیک
    آقا پیمان، برای دسترسی به مقدار value از dropdown از چه خاصیتی باید استفاده بشه؟ یعنی اگه بخوام به value از dropdownlist (منظورم value در کنترل asp.net هست)دسترسی داشته باشم، چی باید بنویسم؟
    سلام

    دوست عزیز برای دسترسی به ایندکس آیتم انتخاب شده از کد زیر:

    var SelectedIndex = document.getElementById('<%=DropDown1.ClientID %>').selectedIndex;


    و برای دسترسی به Value آیتم انتخاب شده از کد زیر:

    var SelectedValue = document.getElementById('<%=DropDown1.ClientID %>').options[SelectedIndex].value;


    استفاده کن

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •