نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: This row has been removed from a table and does not have any data. BeginEdit() will allow creation..

  1. #1

    This row has been removed from a table and does not have any data. BeginEdit() will allow creation..

    سلام من یک خطای عجیب توی برنامم دارم :
    من می خوام دو تا ردیف رو در یک datasource جابه جا کنم . و برای اینکار مجبورم row مورد نظر را remove کنم و بعد در index جدید insert کنم ولی برنامه فقط اوو ردیف رو پاک می کنه و یک row خالی اضافه میکند . وقتی trace کردم در خط insert این exception را دارم . باید چی کار کنم . لطفا راهنماییم کنید :

    privatevoid janusgrid_DragDrop(object sender, DragEventArgs e)
    {
    if (e.Effect == DragDropEffects.Move)
    {
    DataRow rowToMove = dtDataSource.Rows[nrow];
    dtDataSource.Rows.RemoveAt(nrow);
    dtDataSource.AcceptChanges();
    dtDataSource.Rows[endRow].BeginEdit();
    dtDataSource.Rows.InsertAt(rowToMove, endRow);
    dtDataSource.Rows[endRow].EndEdit();
    janus_grid.RetrieveStructure();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله akhavan_a : یک شنبه 19 دی 1389 در 13:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: This row has been removed from a table and does not have any data. BeginEdit() will allow c

    مشکل رو متوجه شدم وقتی DataRow rowToMove = dtDataSource.Rows[nrow]; را می نویسیم یعنی هر دو به یک جا در حافظه اشاره می کنند و وقتی dtDataSource.Rows[nrow را delete می کنیم ، خوب هر دو پاک می شوند....ولی الان سوالم اینه که چه راه حلی وجود داره برای اینکه هر ردو به دو جای مختلف در حافظه اشاره کنند؟
    آخرین ویرایش به وسیله akhavan_a : یک شنبه 19 دی 1389 در 13:03 عصر

  3. #3

    نقل قول: This row has been removed from a table and does not have any data. BeginEdit() will allow c

    مشکل حل شد :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •