نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    Question نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

    سلام دوستان:
    من توی برنامه یه سری کد رنگ دارم مثل کد رنگ های فتوشاپ، حالا میخوام توی یه لیست باکس این رنگها رو نشون بدم، مثلا توی یه لیست باکس کد رنگها باشه و توی یه لیست باکس دیگه خود رنگ نشون داده بشه،
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    یا اصلا کسی میدونه میشه چنین کاری رو انجام داد یا نه؟
    اگه نمیشه لطف کنید بگید باید چیکار کنم؟
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadjamalian
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    252

    نقل قول: نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

    از دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahboube
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شيراز
    سن
    36
    پست
    596

    نقل قول: نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

    براي نشون داردن خود رنگها توي ليست باكس كه فكر ميكنم حتمابايد از عكس استفاده كنيد.
    يعني بايد يه كنترل درست كنيد كه عكس رنگا با كداشون توش باشه.

  4. #4

    نقل قول: نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

    دوست عزیز احتیاجی به عکس گرفتن نیست
    خو دات نت یک structure به اسم System.Drawing.Color داره که میتونین با توابع این کلاس رنگ مورد نظر
    خودتون رو با استفاده از اسم رنگها یا اجزای رنگ یا عدد رنگ بدست بیارید
    باز اگه مشکل داشتین بگین

  5. #5

    نقل قول: نمایش رنگها با استفاده از کد آنها؟

    درود. اگه ليست كدهارو داري، و فقط مي خواي كه بر اساس اون كد رنگ موردنظرو توليد كني، مي توني از تابع Color.FromArgb استفاده كني. اين دستور يه مقدار از نوع Interger مي گيره و در خروجي رنگ مربوطه رو درقالب شي اي از كلاس Color بر ميگردونه.

    نمونه كد براي تبديل كد دسيمالي:
    ‍‍Color c=Color.FromArgb(int.Parse("255"))
    نمونه كد براي تبديل كد هگزا:
    Color c = Color.FromArgb(int.Parse("AB2D",System.Globalizati  on.NumberStyles.HexNumber))
    براي ليست كردن رنگ ها هم مي توني از كنترل ListView استفاده كني.
    listView1.Items.Add("");
    listView1.Items[0].BackColor = Color.FromArgb(int.Parse("AB2D",System.Globalizati on.NumberStyles.HexNumber));

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •