نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد دکمه در دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    ایجاد دکمه در دیتا گرید

    سلام
    من میخوام توی هر سطر گریدم یک button داشته باشم که وقتی روش کلیک کردم یه فرم دیگه باز کنه، button رو اضافه کردم اما نمیدونم چطور کد کلیکش رو بنویسم؟... یعنی event کلیک روی button توی گرید چیه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ad.davachi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    161

    نقل قول: ایجاد دکمه در دیتا گرید

    سلام همون onclick هستش.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    نقل قول: ایجاد دکمه در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط ad.davachi مشاهده تاپیک
    سلام همون onclick هستش.
    منظورتون رو متوجه نشدم، من توي Edit Columns خود ديتا گريد يه سطر اضافه كردم و ColumnType‌ اون رو ButtonColumn گذاشتم اونوقت اين دكمه كجاش onclick داره ؟...
    لطفا راهنماييم كنيد، در ضمن منظور من توي ويندوز هست نه وب ... با asp بلدم اما ويندوز نميدونم چيكار كنم؟... راستي روي button‌ هم هيچي نمياد با اينكه پراپرتي text‌ رو مقدار دهي كردم اما هنوز button خاليه هيچي روش نيست ...

  4. #4

    نقل قول: ایجاد دکمه در دیتا گرید

    درود. کلاس DataGridViewButtonColumn رویداد خاصی نداره، تا در هنگام کلیک کردن روی دکمه اجرا بشه. ولی شما می تونی از رویداد CellContentClick خود گیرید ویو استفاده کنی. به این صورت:
    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex == ButtonColumnIndex)
    {
    YourForm frm = new YourForm();
    frm.Show();
    }
    }


    فقط به جای ButtonColumnIndex شماره اندیس ButtonColumn تایپ کن.
    موفق باشی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •