نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آرایه ای از TDBMemo ؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار angel_692
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    Unhappy آرایه ای از TDBMemo ؟؟؟؟؟؟؟

    سلام
    من می خوام توی یک صفحه تعدادی DBMemo رو قرار بدم . مشکل اینجاست که نمی خوام موقع طراحی صفحه این باکس ها گذاشته شوند و می خوام یک آرایه داینامیک از TDBMemo تعریف کنم که موقع نمایش فرم یک تعداد مشخصی از اعضای این آرایه که تمامشون اشیایی از کلاس TDBMemo هستند نمایش داده شوند.
    آیا می تونم این باکس ها رو موقع اجرا تولید کنم و روی فرم قرار بدم . آیا نیاز هست که ازتابع create استفاده کنم ؟
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: آرایه ای از TDBMemo ؟؟؟؟؟؟؟

    آیا نیاز هست که ازتابع create استفاده کنم ؟
    هر شی ایی که ایجاد می کنید، باید Create بشه.

    یک آرایه داینامیک از TDBMemo
    اگر از دلفی 2009 یا نسخه های جدید استفاده می کنید، استفاده از
    TList<TDBDemo> 

    گزینه مناسب تری هست. اگر از نسخه های قدیمی تر استفاده می کنید، می تونید از TObjectList استفاده کنید. البته یک راه ساده تر هم این هست که اصلا خودتون همچین لیستی نگهداری نکنید، به جاش هر کنترل رو که Create کردید، Owner اش را فرم مربوطه در نظر بگیرید، و بهش هم یک اسم مشخص بدید، سپس از طریق خصوصیت Controls اون فرم، یا متد FindComponent اون فرم، با دادن اسم هر کدوم از کنترل ها، بهش دسترسی داشته باشید.

    برای همه مواردی که در توضیحات بالا گفتم در همین سایت نمونه سورس کد پیدا میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار angel_692
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: آرایه ای از TDBMemo ؟؟؟؟؟؟؟

    مرسی از راهنمایی تون .
    راستش من تا حالا به کمک کدنویسی کامپوننتی رو به فرم اضافه نکردم و همیشه موقع طراحی فرم کامپوننت ها رو اضافه کردم و نمی دونم که مراحل انجامش به چه شکلی هست . مثلا اگه بخوام با اجرای یک تابع یک Label رو ایجاد و به فرم اضافه کنم چیکار باید بکنم؟

  4. #4

    نقل قول: آرایه ای از TDBMemo ؟؟؟؟؟؟؟

    مثلا اگه بخوام با اجرای یک تابع یک Label رو ایجاد و به فرم اضافه کنم چیکار باید بکنم؟
    کدش در سایت موجود هست، در هر حال....

    procedure AddALabelToMyForm(Form: TForm; const Caption: string; X,Y: Integer);
    var
    MyLable : TLabel;
    begin
    MyLabel := TLabel.Create(Form);
    MyLabel.Parent := Form;
    MyLabel.Left := X;
    MyLabel.Top := Y;
    MyLabel.Caption := Caption;
    MyLabel.Visible := True;
    end;


    مثالی از استفاده اش:

    AddALabelToMyForm(Form1,'This is a test', 10,10);


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •