نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغيير فونت در فايل word

  1. #1

    تغيير فونت در فايل word

    با سلام
    من با اين تكه كد يك مقداري رو درون فايل word اضافه ميكنم
    object oMissing = System.Reflection.Missing.Value;
    object oEndOfDoc = "\\endofdoc"; /* \endofdoc is a predefined bookmark */

    //Start Word and create a new document.
    Word._Application oWord;
    Word._Document oDoc;
    oWord = new Word.Application();
    oWord.Visible = true;

    oDoc = oWord.Documents.Add(ref oMissing, ref oMissing,
    ref oMissing, ref oMissing);

    //Insert a paragraph at the beginning of the document.
    Word.Paragraph oPara1;

    oPara1 = oDoc.Content.Paragraphs.Add(ref oMissing);

    oPara1.Range.Text = textBox1.Text;
    oPara1.Range.Font.Bold = 1;
    oPara1.Range.Font.Name = String.Format("Zar");

    () oPara1.Range.InsertParagraphAfter

    در مورد نوشته هاي انگليسي فونت عوض مشيه ولي در مورد متن هاي فارسي تغيير فونت انجام نميشه
    لطفا منو راهنمايي كنيد
    ممنون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    سلام
    شاید این نمونه کمکت کنه:

    http://www.codeproject.com/KB/aspnet...plication.aspx

  3. #3

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    با سلام
    كاري كه شما گفتيد درسته ولي منم از همون روش دارم اسفاده ميكنم. در مورد نوشته هاي انگليسي درسته ولي در مورد نوشته هاي فارسي تغيير فونت صورت نميگيره
    ممنون ميشم اگه دوباره كمكم كنيد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    از چه فونتی برای تغییر استفاده میکنید؟
    از "B Nazanin" استفاده کردید؟ شاید جواب بده.

  5. #5

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    آره از فونت هاي مختلفي استفاده كردم. اگه در ابتداي متنم از يك Space انگليسي استفاده كنم فونت تغيير ميكنه ولي اگر استفاده نكنم تغيير نميكنه. منو راهنمايي كنيد لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi-z
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    421

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    خب چرا اول فایلت همیشه یه Space انگليسي درج نمیکنی که فونت عوض بشه؟

  7. #7

    نقل قول: تغيير فونت در فايل word

    نقل قول نوشته شده توسط hadi-z مشاهده تاپیک
    خب چرا اول فایلت همیشه یه Space انگليسي درج نمیکنی که فونت عوض بشه؟
    دستت درد نكنه

    من اين كارو ميكنم ولي ميخام بدونم چرا چنين اتفاقي ميفته و راه حل منطقيش چيه !.....

    ممنون بابت اينكه به اين موضوع توجه ميكنيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •