نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل Refresh در ساب فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار venus_h
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    69

    Question مشکل Refresh در ساب فرم

    سلام من یه ساب فرم دارم که با استفاده از یه تکست باکس اطلاعات اون دسته بندی میشه ، یعنی جاهایی رو نشون میده که مقدار فیلد x اون متناظر با مقدار نوشته شده تو تکست باکس باشه.مشکل اینجاست که وقتی مقدار مورد نظرمو تو تکست باکس مینویسم باید صفحه رو رفرش کنم تا نتیجه جستجو رو نشون بده
    یه راه دیگه هم که استفاده کردم اینه که تو قسمت after update نوشتم me.refresh .با این کار درست میشه ولی بقیه فرمانهایی که تو اون فرم نوشتم دیگه عمل نمیکنه( مثل search for record که تو فیلد after update یه تکست دیگه نوشتم)و پیغامی به صورت attach شده میده، و تا زمانی که خصوصیت has module فرم yes باشه این مشکل پابرجاست ،اینه که نمیتونم از ماژولم استفاده کنم
    میشه بگین چکار کنم این مشکل حل بشه و اینکه آیا میتونم از ماکرویی استفاده کنم که دستور Refresh بده؟چطوری؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار venus_h
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    69

    نقل قول: مشکل Refresh در ساب فرم

    مشکلم با فانکشن زیر حل شد (با استفاده از ماکرو runcode
    Public Function RefreshForm()
    On Error GoTo Err_Command70_Click
    DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acRecordsMenu, 5, , acMenuVer70
    Exit_Command70_Click:
    Exit Function
    Err_Command70_Click:
    MsgBox Err.Description
    Resume Exit_Command70_Click
    End Function

    ولی مشکل ریشه ایم هنوز پابرجاست،چرا وقتی تو یه فرم ماکرویی وجود داره(مثل جستجوی رکورد) وقتی ماژولی اعمال میکنم ماکروهام با مشکل بر میخوره و دیگه کار نمیکنه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل Refresh در ساب فرم

    با سلام
    شما در ماكروي خود يك Action به نام Run command انتخاب كرده و سپس از بخش Command گزينه Refresh را انتخاب نماييد.


    با تشكر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار venus_h
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    69

    نقل قول: مشکل Refresh در ساب فرم

    ممنونم از راهنماییتون ، تا بحال از این گزینه استفاده نکرده بودم ، ولی مشکل اصلی من همچنان پابرجاست ، چرا ماکرو و کد ماژولم هر 2 با هم نمیتونن تو یه صفحه باشن؟آیا به تنظیمات خاصی احتیاج دارم که این مشکل رو برطرف کنم؟لازمه بگم من اکسس 2007 کار میکنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: مشکل Refresh در ساب فرم

    شما از دستور زير ميتونيد براي refresh‌ كردن ساب فرم استفاده كنيد
    Requery.اسم ساب فرم .me

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •