نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

  1. #1

    نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    دوستان عزیز سلام
    من میخوام آنلاین و یا آفلاین بودن یک آیدی رو توی سایت نمایش بدم
    میشه من رو راهنمایی کنید؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    از این لینک استفاده کنید.
    http://opi.yahoo.com/online?u=YourYahooID&m=j

    به جای YourYahooID آیدی خود را وارد کنید.
    اگر جایی مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    اینی که دوستمون گفتن از روی یه سایت دیگه میاد و نشون میده

    یه کد هست که باید بزاری تو سایتت و میتونی از طریق تزریف در کد صفحه لیستی از اون را هم داشته باشی

    اون کد اینه :



    <!--start--><center><script src='http://blogers.ir/cod/yahoo-status/show2.php?n=09&id=' type='text/javascript'></script><div style='display:none'><a href=http://blogers.ir/yahoo/ >یاهو</a>-<a href=http://blogers.ir/cod/yahoo-status/ >یاهو</a>-<a href=http://blogers.ir/ >وبلاگ</a></div></center><!--end-->




    خواستی بگو تزریفش رو هم برات بنویسم

  4. #4

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    ممنون از جواب های دوستان
    راستش من هم کد اول رو دیروز یکی از دوستان بهم گفتن
    سوال اینجاست که اگر بخوام خودم عکس مورد نطر رو تعیین کنم، چکار باید بکنم؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    اینجا چهل و سه تا حالت با عکس های مختلف هست :

    http://bahar-20.com/yahoo/

    بازم میبینم چجوری میشه عکس را خودت بزاری اگه چیزی پیدا کردم میگم اینجا

  6. #6

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    خواستی بگو تزریفش رو هم برات بنویسم
    میشه این رو هم برام توضیح بدین؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    دوستان عزیز سلام
    من میخوام آنلاین و یا آفلاین بودن یک آیدی رو توی سایت نمایش بدم
    میشه من رو راهنمایی کنید؟
    با تشکر
    http://opi.yahoo.com/online?u=YourYahooID&m=j
    دوست عزیز این روش استاندارد هست و معمولترین روش هم هست. اگه میخای عکس دلخاهتو بذاری فایل بالا رو بخون بعد شرط بذار اگه کلمه آنلاین چاپ شد عکس آنلاین رو بذار وگرنه آفلاین
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: نمایش وضعیت ID کاربران در یاهو در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    میشه این رو هم برام توضیح بدین؟

    این کد صفحه :



    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default3.aspx.cs" Inherits="Default3" %>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div id="ali" runat="server">

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>




    و این کدی که باید در پیج لود سمت سرور بنویسی که میتونی از بانک یا هرجای دیگه بخونی ....



    string[] i = new string[5];
    i[0] = "rezaiy.alireza2009";
    i[1] = "rezaiy.alireza2009";
    i[2] = "rezaiy.alireza2009";
    i[3] = "rezaiy.alireza2009";
    i[4] = "rezaiy.alireza2009";

    System.Text.StringBuilder sb = new System.Text.StringBuilder();
    System.Data.DataTable dt = new System.Data.DataTable();
    for (int j = 0; j < i.Length; j++)
    {
    sb.AppendLine(string.Format(@"<center><a target=_self title=Yahoo Status by pichak.net href=ymsgr:sendim?"+i[j]+">"+
    "<img border=0 src=http://opi.yahoo.com/online?u="+i[j]+
    "'&m=g&t=1'></a></center><div style='display:none'>"+"<a href='http://pichak.net/blogcod/yahoo'>"+i[j]+
    "</a></div></br>"));
    }

    ali.InnerHtml = sb.ToString();


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •