نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: dataenvironemt

  1. #1

    dataenvironemt

    سلام (با عرض پوزش)خیلی مطالب در این مورد را در سایت خوندم ولی متوجه نشدم
    سئوالم در رابطه با گزارش گیری با enviroment است.
    می خواهم فیلد های مساوی با محتوای text1را نمایش دهم
    در accessاین query را به شکل زیر می نوشتم جواب می داد:
    select * from table1 where =forms!form1.text1
    ولی در vbدر قسمت dataenviroment1.connection1.command1
    نمی توانم این را بنویسم
    می خواستم در commanbuttomفرم هم بنویسم نگارش دستور را نمی دانستم .
    از اساتید سایت در خواست کمک را دارم
    با تشکر
    8463

  2. #2

    نقل قول: dataenvironemt

    سلام

    كدوم فيلدها ؟
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: dataenvironemt

    با تشکر از عنایتتان
    نمونه فایل access را برایتان می گذارم میخواهم همین کاررا در VBو با استفاده از enviroment انجام دهم.
    (لطفا form1 را اجرا کنید )


    در سئوال قبل منظور فیلد name بود
    اگر نیاز هست برنامه VB را هم بفرستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db.rar‏ (12.0 کیلوبایت, 14 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: dataenvironemt

    سلام
    فايل اكسستون رو مورد بررسي قرار دادم
    شما در اين فايل يك كوئري رو با استفاده از يك text پارامتريكش كردين
    ميشه ارتباط اين قضيه رو با report (يا dataenvironemt ) بگيد؟
    در ضمن خواهشاً براي اينكه زودتر به جوابتون برسيد فايل هاي Vb رو هم بذاريد
    ممنون
    ياعلي

  5. #5

    نقل قول: dataenvironemt

    vb.rarبا سلام
    میخواستم همین کار را با VB انجام دهم.
    برنامه کار نمیکنه .
    بازهم از شما ممنونم که کمکم می کنید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    16

    نقل قول: dataenvironemt

    نقل قول نوشته شده توسط 84638463 مشاهده تاپیک
    سلام (با عرض پوزش)خیلی مطالب در این مورد را در سایت خوندم ولی متوجه نشدم
    سئوالم در رابطه با گزارش گیری با enviroment است.
    می خواهم فیلد های مساوی با محتوای text1را نمایش دهم
    در accessاین query را به شکل زیر می نوشتم جواب می داد:
    select * from table1 where =forms!form1.text1
    ولی در vbدر قسمت dataenviroment1.connection1.command1
    نمی توانم این را بنویسم
    می خواستم در commanbuttomفرم هم بنویسم نگارش دستور را نمی دانستم .
    از اساتید سایت در خواست کمک را دارم
    با تشکر
    8463
    ابتدا بانک را باید ببندید وسپس این دستور را بدهیدdataenvironment.rscommand1.Source = "SELECT tabel1.cod, tabel1.name FROM tabel1 WHERE (tabel1.cod = '" + Text1.Text + "')"سپس بانک را باز میکنید این دستور and و or هم میشود داد مانندdataenvironment.rscommand1.Source = "SELECT per.cod, per.name, per.family, works.work, works.bimh, works.mor, works.month, works.sal FROM per INNER JOIN works ON per.cod=works.cod WHERE (((per.cod)=120) AND ((works.month)='ãåÑ') AND ((works.sal)=89))"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •