نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کردن ورودی کاربر

  1. #1

    Question چک کردن ورودی کاربر

    سلام دوستان من راهی میخوام که بتوان با آن ورودی های برنامه را کنترل کرد . برای جلوگیری از اینجکشن . و بعد به دیتابیس داده ها را بفرستیم.

  2. #2

    نقل قول: چک کردن ورودی کاربر

    نیاز به کار خاصی نیست از Net 2. به بعد خودش این کار رو انجام میده البته به شرطی که اطلاعات بصورت پارامتر ارسال بشن.
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Select * From TableName Where Id = @Id", conn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Id", textBox1.Text);

  3. #3

    Question نقل قول: چک کردن ورودی کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    نیاز به کار خاصی نیست از Net 2. به بعد خودش این کار رو انجام میده البته به شرطی که اطلاعات بصورت پارامتر ارسال بشن.
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Select * From TableName Where Id = @Id", conn);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Id", textBox1.Text);
    ممنون که جواب دادید من این رو امتحان کردم. یک بار دیگه هم تاپیک زدم ولی به جواب نرسیدم. لطفا با پروژه عملی پاسخ میدید. طوری که مثلا ; ' " ایم کاراکتر هارا در یک رکورد حذف کند .

  4. #4

    نقل قول: چک کردن ورودی کاربر

    طوری که مثلا ; ' " ایم کاراکتر هارا در یک رکورد حذف کند .
    متوجه این مثال نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.
    من خیلی با مثالهای SQL Injection آشنا نیستم ولی یک مثال ساده میزنم
    توی textBox1 متن زیر رو بنویسید
    8 or 1=1

    توی رویداد کلیک یک دکمه کد زیر رو بنویسید
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select * From tbl Where Id = " + textBox1.Text, conn);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    حالا همین مثال رو بصورت زیر بنویسید
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("Select * From tbl Where Id = @ID", conn);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@Id", textBox1.Text);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    این بحث جلوگیری از SQL Injection فقط در Net. نیست و SQL Server هم این کار رو انجام میده.

  5. #5

    Question نقل قول: چک کردن ورودی کاربر

    متوجه این مثال نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.
    منظورم این هست که اگر این کاراکتر ها در ورودی باشد برنامه ارور میدهد و خارج میشود.
    حالا امکان داره با تشخیص کد اسکی این کار را انجام داد ؟؟؟ من بالای 20 تا سورس رو با #C در مورد دیتابیس خوندم. ولی چون همه رایگان بوده اند این مشکل را داشته اند. اگر پروژه اهی هست که نکات امنیتی درآن رعایت شود و در سایت باشد لطفا معرفی کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •