نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درمورد agent

  1. #1

    درمورد agent

    agent رو چه طوری میتونم همیشه فعال نگه دارم ، هر بار که سیستم روشن میشه stop هستش و بنا براین من نمیتونم backup زمانبدی شده بگیرم




  2. #2
    در Service Manager، آیتم Auto-start رو تیک بزنین

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. چگونگي نمایش انیمیشن های یک agent
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:08 عصر
  3. استفاده از Agent در vb
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 00:38 صبح
  4. استفاده ار agent
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 06:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •