نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    Post دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام دوستان

    40 تا اسکین به همراه یه نمونه برنامه براتون ضمیمه کردم
    اسکین های خیلی زیبایی هست پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید!
    کامپوننت مورد نیاز رو هم قرار دادم!!
    توضیحات و آموزش های لازم داخل برنامه ضمیمه داده شده

    امیدوارم لذت ببرید

    لینک دانلود

  2. #2

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام
    دوست عزیز میشه خواهش کنم این لنک رو دوباره بزارید،من از این لینک نتونستم دانلودش کنم
    ممنون

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mjfakhr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    36

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    من هم نتونستم دانلود کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام
    ضمیمه 77061
    اگه امکانش هست لینک رو مجدد قرار بدید...

  5. #5

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام
    اسکین های زیر را بررسی کنید (~40-Skin)

    نمونه ی استفاده:



    Private Sub Command1_Click()

    Skin1.LoadSkin "C:\VistaBlueNew.skn"

    Skin1.ApplySkin Me.hwnd

    End Sub


    برای تاثیر پوسته بر روی همه فرمهای فعال هندل متد ApplySkin را برابر صفر قرار میدهیم،:
    Skin1.ApplySkin 0

    البته بایستی دستور بالا را برای رویداد Load هر فرم قرار بدیم


    برای فعال سازی انیمیشن اسکین متد زیر را اجرا میکنیم:

    Dim AlphaBlend As New ACTIVESKINLibCtl.SkinStatic
    AlphaBlend.SetAlphaBlend True


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام دوستان چه رفرنسی رو به برنامه Add کردند؟؟
    skin1 رو ه طوری شناسایی میکنه؟ من چیزی رو فایل دانلودی ندیدم

  7. #7

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    دوست عزیز( آقا محسن) اینها فقط skin بودن.
    لطفا اکتیوایکس رو هم قرار بدین.

  8. #8

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام
    لینک زیر را بررسی کنید:
    http://www.ocxdump.com/zip/ocxfiles/A/actskin4.zip

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  9. #9

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    سلام
    لینک زیر را بررسی کنید:
    http://www.ocxdump.com/zip/ocxfiles/A/actskin4.zip

    موفق باشید
    آقا محسن دان نمیشه.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام لطفا یکی بگه چه طوری اسکین های معرفی شده رو استفاده کنم از skin1 خطا میده. ممنون

  11. #11

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh
    سلام لطفا یکی بگه چه طوری اسکین های معرفی شده رو استفاده کنم از skin1 خطا میده. ممنون

    سلام
    در پست شماره 5 علاوه بر اسکین ها نحوه ی استفاده از آنها هم ذکر شده
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : یک شنبه 20 آذر 1390 در 23:21 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  12. #12

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    آقا محسن دان نمیشه.
    ضمیمه زیر را بررسی کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  13. #13

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    دوستان از این skin ها توی یه برنامه استفاده کردم.
    ولی وقتی توی برنامه از msgbox استفاده می کنم اون skin روی پنجره msgbox اعمال نمیشه.
    چکار کنم؟

  14. #14

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    چطور این اسکسن ها رو در vb استفاده کنم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    فایل AcriveX اش رو دانلود کنید.
    فایل های Skin رو هم دانلود کنید.
    دکمه های Ctrl + t رو بزنید.
    روی Browse کلیک کنید.
    فایل ActiveX رو Load کنید. (پسوندش ocx. هست.)
    از نوار ابزار ActiveX رو روی Form قرار بدید.
    بنویسید :
        Skin1.LoadSkin "C:\skin\le-black.skn"
    Skin1.ApplySkin Me.hWnd

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مغان
    پست
    86

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    با سلام، دوستان چرا این اسکین ها رو لیبل ها اعمال نمیشه ؟ اصلا لیبل رو نشان نمیده !

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مغان
    پست
    86

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    دوستان ایا روش خاصی برای اعمال اسکین برای لیبل ها وجود داره؟ یا از یه چیز دیگه به جای لیبل استفاده میشه
    لطفا راهنمایی بفرمائید! ممنون

  18. #18

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    یه لیبل خود کامپوننت داره برای قالب فقز لیبله ؟

  19. #19

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    الان من اسکین رو لود میکنم کل طراحی یام رو فرم گم میشه !

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mehran901
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    750

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    دوستان بنده ی مشکل الان پیدا کردم .... ویندوز رو متاسفانه بنابه دلایلی به سون مجبور شدم تغییر بدم و حالا برای وارد کردن هرکنترلی از قبیل همین اکتیو اسکین با ارور زیر مواجه میشم یکی خواهشا بگه من چکار کنم با این مشکل!!؟!؟! باید ی برنامه رو هرچه سریع تر تموم کنم ...! کدجاک لود نمیشه !!!
    همون طوری که در عکس زیر می بینید می گه دسترسی به رجیستری نداره !!


  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    265

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    خوب من تو برنامه ام هزار تا لیبیل دارم الان جطوری بیام دوباره از اول لیبیل بذارم
    راهی نداره تو اسکین ها از لیبل خودمون استفاده کنیم؟

  22. #22

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    نقل قول نوشته شده توسط mehran901 مشاهده تاپیک
    دوستان بنده ی مشکل الان پیدا کردم .... ویندوز رو متاسفانه بنابه دلایلی به سون مجبور شدم تغییر بدم و حالا برای وارد کردن هرکنترلی از قبیل همین اکتیو اسکین با ارور زیر مواجه میشم یکی خواهشا بگه من چکار کنم با این مشکل!!؟!؟! باید ی برنامه رو هرچه سریع تر تموم کنم ...! کدجاک لود نمیشه !!!
    همون طوری که در عکس زیر می بینید می گه دسترسی به رجیستری نداره !!

    سلام علیکم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1541791

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ایران/رشت
    پست
    91

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    سلام چرا با فونت فارسی در منو ها مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    نقل قول نوشته شده توسط hosein3000 مشاهده تاپیک
    خوب من تو برنامه ام هزار تا لیبیل دارم الان جطوری بیام دوباره از اول لیبیل بذارم
    راهی نداره تو اسکین ها از لیبل خودمون استفاده کنیم؟
    سلام و درود
    درسته شما باید در تنطیمات skin گزینه های زیر رو انجام دهید :
    applycolors = false
    skinclientarea = false
    اینجوری درست میشه.
    اگه گزینه ی applycolors = true باشه اگه درفرم تکس باکس داشته باشید نوشته ها به رنگ پیشفرض اسکین درمیان و اگه گزینه بعدی true باشه لیبل ها از دید مخفی میشن.

  25. #25

    نقل قول: دانلود 40 اسکین زیبا برای برنامه هایتان (Active Skin)

    این اسکین منو های MDIFORM رو میبره سمت چپ و فونتش رو هم به هم میریزه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •